Şimdi Ara

EMEGİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BURSASPOR 2 - 1 FENERBAHÇE
    Gençlerbirliği 1 - 0 Fenerbahçe
    Büyükşehir bld. 2- 0 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor
    Fenerbahçe 1 - 1 Gaziantepspor
    Ankaragücü 0 - 0 Fenerbahçe
    Eskişehir 2 - 2 Fenerbahçe
    Fenerbahçe 1 - 4 Kayserispor
    Sivasspor 2 - 1 Fenerbahçe
    Hacettepe 2 - 1 Fenerbahçe
    Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe

ARAGONESE TEŞEKKÜRLER
    AZİZ YILDIRIMA TEŞEKKÜRLER
    TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRENLERE TEŞEKKÜRLER!
    GUİZAYA TEŞEKKÜRLER
    MALDONADOYA TEŞEKKÜRLER
    VOLKAN DEMİRELE TEŞEKKÜRLER
    BİZİ BU HALE GETİREN HERKESİN EMEGİNE SAGLIK BİR KOCAELİSPORUN GÖSTERDİĞİ FUTBOL OYNAMA İSTEĞİNİ GÖSTEREMİYORUZ TANER GÜLLERİNİN GOL ATMA İSTEĞİNİN %1 İ GUİZADA YOK.
    BU KADAR BÜTÇE İLE BİR KADRO KURACAK ZEKAYA SAHİP DEĞİL FENERBAHÇE.
    FENERBAHÇEDEN VAZGEÇEMİYORUZ AMA GİT GİDE BİZİ HÜSRANA UĞRATMAYA DEVAM EDİYOR

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

FENERBAHÇE 1 - 1 KOCAELİSPOR

ARAGONESE TEŞEKKÜRLER
    AZİZ YILDIRIMA TEŞEKKÜRLER
    TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRENLERE TEŞEKKÜRLER!
    GUİZAYA TEŞEKKÜRLER
    MALDONADOYA TEŞEKKÜRLER
    VOLKAN DEMİRELE TEŞEKKÜRLER
    BİZİ BU HALE GETİREN HERKESİN EMEGİNE SAGLIK BİR KOCAELİSPORUN GÖSTERDİĞİ FUTBOL OYNAMA İSTEĞİNİ GÖSTEREMİYORUZ TANER GÜLLERİNİN GOL ATMA İSTEĞİNİN %1 İ GUİZADA YOK.
    BU KADAR BÜTÇE İLE BİR KADRO KURACAK ZEKAYA SAHİP DEĞİL FENERBAHÇE.
    FENERBAHÇEDEN VAZGEÇEMİYORUZ AMA GİT GİDE BİZİ HÜSRANA UĞRATMAYA DEVAM EDİYOR

Komediye gel.

• Sinir krizi geçirmemek gerçekten elde değil.
    Kocaeli maçından hiç mi hiç ders alınmaz! Bu maçtan önce "puan kaybına tahammülümüz yok" gibi şeyler söylüyordum ve bu maçın şampiyonluk için 'ölüm' 'kalım' gibi bir maç olduğunu düşünüyordum. 4.dk'dan 86.dk'ya kadar neler hissettiğimi bir ben bilirim.
    Umarım, hakem hatalarının arkasına sığınıp yapılması gereken işlemleri yapmamazlıktan gelmezler..
  • napalım seneye

sinirlerim bozuldu artık
  • Az önce Sinan Engin çok doğru birşey söyledi Telegolde."Fenerbahçeli oyuncular oynamıyor.Şu lig bitsin, şu hocadan kurtulalım diyorlar.Ne ruh, ne istek hiç birşey yok."

Aziz Yıldırım, maçtan sonra "Bizi Aragones yendi." demiş
  • gs ye 3 puanı hediye eden ivankov bizi 1 puandan ediyo

2 haftadır hakkımız "0" puandı bala mala 1 puan aldık

sözleşme uzatmaya devam..milyon dolarları sokağa atmaya devam
  • Bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe için YAZIK hemde koca bir YAZIK diyorum harcanan 14 milyon € lara valla ben daha çok türk futbolu için üzülüyorum. Bu kadar iyi bütçesi olna güzide bir kulübümüzün güiza denen bir kalası almasına anlam veremiyorum. Alt liglerimizde o kadar dinamik ve yetenekli çocuklar varken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en güze evab rıdvan dilmen verdi. "hala o futbolculara imza atmaları için yalvarıyorlar"
  • Bu sene şampiyonluk hikaye gibi artık bide seneye uefaya gitmeliyiz bence ş.l değil......
  • bundan sonra fb maçlarını izlemiycem bi süre. İlk dakkalarda bi tane gol atıp sonra yatmaya iyi alıştılar ama bu taktik bi .oka yaramıyor 2 haftadır gördüğümüz gibi.

Son gol kapak oldu resmen. Futbolculara 100.000 ytl para cezası kesilmeli. Aragones'i de yollasınlar tazminatını verip, biraz gs'den örnek alın.

Lugano'dan başka kimse 90 dk istikrarlı oynamıyor arkadaş, üstelik adam gidecek sene sonu. Vederson neden faul yaptı ceza sahası için mal gibi, hey allahım, bakarsın volkan kurtarır, açı dardı. Penaltı daha mı iyi oldu.
  • herşeyi bırak harcanan o kadar paraya yazık be kardeşim.. atsınlar o paraları bankaya faiziyle her ay kac aileyi doyururlar var ya.hem anapara da ceplerinde kalır oyle dusunuyorlarsa. imkanım olsa kimseye demeden ben yardım yapardım valla..
  • bizim eşekler çook rahata alıştı...fb de masallah aylık 150 bin tl den az kazanan oyuncu 3-4 ü geçmez...400 bin tl lerde kazananlar cabası..sen bu adamlara zamanında tıkır tıkır ödersen....biraz gs dan örnek alsınlar adamlar aylarca savaşarak oynadılar parasız parasız...alexi bazen bende eleştriyorum bugun gördükkü bal yapmayan arı gibi bile oynayamadık...aragonesin torunlarını bile zengin etmeye devamm...millet açç
  • al bizi vur fb ye abi :D

arada karlı çıkan bjk olacak :)

bari avrupak kupalarına gitsek dicem de, bu şekilde olacaksa gitmeyelim oturalım evimizde
  • rıdvan ın dediği gibi yönetim hala sözleşme uzatıyor sanki şampiyonlar ligini kazanmış takımı bozmamaya çalışıyorlar.
    sil baştan takım yapılması lazım.
  • FENERBAHÇE 1 - 1 KOCAELİSPOR

• Gelecek sene 50-60 milyon euroya süper kadro kurabilir Fenerbahçe.

Eldeki oyuncuları satıp 20 milyon elde edilse geriye kalanı verebilecek seviyede kulüp.

Satılacak formalar ve sponsorluklarla bu para karşılanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.