FENERBAHÇE 1 - 1 KOCAELİSPOR BURSASPOR 2 - 1 FENERBAHÇE Gençlerbirliği 1 - 0 Fenerbahçe Büyükşehir bld. 2- 0 Fenerbahçe Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor Fenerbahçe 1 - 1 Gaziantepspor Ankaragücü 0 - 0 Fenerbahçe Eskişehir 2 - 2 Fenerbahçe Fenerbahçe 1 - 4 Kayserispor Sivasspor 2 - 1 Fenerbahçe Hacettepe 2 - 1 Fenerbahçe Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe
ARAGONESE TEŞEKKÜRLER AZİZ YILDIRIMA TEŞEKKÜRLER TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRENLERE TEŞEKKÜRLER! GUİZAYA TEŞEKKÜRLER MALDONADOYA TEŞEKKÜRLER VOLKAN DEMİRELE TEŞEKKÜRLER BİZİ BU HALE GETİREN HERKESİN EMEGİNE SAGLIK BİR KOCAELİSPORUN GÖSTERDİĞİ FUTBOL OYNAMA İSTEĞİNİ GÖSTEREMİYORUZ TANER GÜLLERİNİN GOL ATMA İSTEĞİNİN %1 İ GUİZADA YOK. BU KADAR BÜTÇE İLE BİR KADRO KURACAK ZEKAYA SAHİP DEĞİL FENERBAHÇE. FENERBAHÇEDEN VAZGEÇEMİYORUZ AMA GİT GİDE BİZİ HÜSRANA UĞRATMAYA DEVAM EDİYOR
quote:
Orjinalden alıntı: GökaLp.
FENERBAHÇE 1 - 1 KOCAELİSPOR BURSASPOR 2 - 1 FENERBAHÇE Gençlerbirliği 1 - 0 Fenerbahçe Büyükşehir bld. 2- 0 Fenerbahçe Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor Fenerbahçe 1 - 1 Gaziantepspor Ankaragücü 0 - 0 Fenerbahçe Eskişehir 2 - 2 Fenerbahçe Fenerbahçe 1 - 4 Kayserispor Sivasspor 2 - 1 Fenerbahçe Hacettepe 2 - 1 Fenerbahçe Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe
ARAGONESE TEŞEKKÜRLER AZİZ YILDIRIMA TEŞEKKÜRLER TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRENLERE TEŞEKKÜRLER! GUİZAYA TEŞEKKÜRLER MALDONADOYA TEŞEKKÜRLER VOLKAN DEMİRELE TEŞEKKÜRLER BİZİ BU HALE GETİREN HERKESİN EMEGİNE SAGLIK BİR KOCAELİSPORUN GÖSTERDİĞİ FUTBOL OYNAMA İSTEĞİNİ GÖSTEREMİYORUZ TANER GÜLLERİNİN GOL ATMA İSTEĞİNİN %1 İ GUİZADA YOK. BU KADAR BÜTÇE İLE BİR KADRO KURACAK ZEKAYA SAHİP DEĞİL FENERBAHÇE. FENERBAHÇEDEN VAZGEÇEMİYORUZ AMA GİT GİDE BİZİ HÜSRANA UĞRATMAYA DEVAM EDİYOR
Komediye gel.
Sinir krizi geçirmemek gerçekten elde değil. Kocaeli maçından hiç mi hiç ders alınmaz! Bu maçtan önce "puan kaybına tahammülümüz yok" gibi şeyler söylüyordum ve bu maçın şampiyonluk için 'ölüm' 'kalım' gibi bir maç olduğunu düşünüyordum. 4.dk'dan 86.dk'ya kadar neler hissettiğimi bir ben bilirim. Umarım, hakem hatalarının arkasına sığınıp yapılması gereken işlemleri yapmamazlıktan gelmezler..
napalım seneye
sinirlerim bozuldu artık
Az önce Sinan Engin çok doğru birşey söyledi Telegolde."Fenerbahçeli oyuncular oynamıyor.Şu lig bitsin, şu hocadan kurtulalım diyorlar.Ne ruh, ne istek hiç birşey yok."
Aziz Yıldırım, maçtan sonra "Bizi Aragones yendi." demiş
gs ye 3 puanı hediye eden ivankov bizi 1 puandan ediyo
2 haftadır hakkımız "0" puandı bala mala 1 puan aldık
sözleşme uzatmaya devam..milyon dolarları sokağa atmaya devam
Bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe için YAZIK hemde koca bir YAZIK diyorum harcanan 14 milyon € lara valla ben daha çok türk futbolu için üzülüyorum. Bu kadar iyi bütçesi olna güzide bir kulübümüzün güiza denen bir kalası almasına anlam veremiyorum. Alt liglerimizde o kadar dinamik ve yetenekli çocuklar varken
en güze evab rıdvan dilmen verdi. "hala o futbolculara imza atmaları için yalvarıyorlar"
Bu sene şampiyonluk hikaye gibi artık bide seneye uefaya gitmeliyiz bence ş.l değil......
bundan sonra fb maçlarını izlemiycem bi süre. İlk dakkalarda bi tane gol atıp sonra yatmaya iyi alıştılar ama bu taktik bi .oka yaramıyor 2 haftadır gördüğümüz gibi.
Son gol kapak oldu resmen. Futbolculara 100.000 ytl para cezası kesilmeli. Aragones'i de yollasınlar tazminatını verip, biraz gs'den örnek alın.
Lugano'dan başka kimse 90 dk istikrarlı oynamıyor arkadaş, üstelik adam gidecek sene sonu. Vederson neden faul yaptı ceza sahası için mal gibi, hey allahım, bakarsın volkan kurtarır, açı dardı. Penaltı daha mı iyi oldu.
herşeyi bırak harcanan o kadar paraya yazık be kardeşim.. atsınlar o paraları bankaya faiziyle her ay kac aileyi doyururlar var ya.hem anapara da ceplerinde kalır oyle dusunuyorlarsa. imkanım olsa kimseye demeden ben yardım yapardım valla..
bizim eşekler çook rahata alıştı...fb de masallah aylık 150 bin tl den az kazanan oyuncu 3-4 ü geçmez...400 bin tl lerde kazananlar cabası..sen bu adamlara zamanında tıkır tıkır ödersen....biraz gs dan örnek alsınlar adamlar aylarca savaşarak oynadılar parasız parasız...alexi bazen bende eleştriyorum bugun gördükkü bal yapmayan arı gibi bile oynayamadık...aragonesin torunlarını bile zengin etmeye devamm...millet açç
al bizi vur fb ye abi :D
arada karlı çıkan bjk olacak :)
bari avrupak kupalarına gitsek dicem de, bu şekilde olacaksa gitmeyelim oturalım evimizde
rıdvan ın dediği gibi yönetim hala sözleşme uzatıyor sanki şampiyonlar ligini kazanmış takımı bozmamaya çalışıyorlar. sil baştan takım yapılması lazım.
Gelecek sene 50-60 milyon euroya süper kadro kurabilir Fenerbahçe.
Eldeki oyuncuları satıp 20 milyon elde edilse geriye kalanı verebilecek seviyede kulüp.
Satılacak formalar ve sponsorluklarla bu para karşılanır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme