Şimdi Ara

EMDb Film Arşiv programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
15
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@wingtsun85
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızda film arşivi var ise onları düzene ve şekle sokmak
  • peki bu program klasörlerimde bir değişiklik yapıyormu mesela bazı klasörlerde kapaklarım var onları değiştiriyormu , klasördeki filmi sağ sola taşıyormu , çünkü bnm bir düzenim var ama bunuda denemek istiyorum ,yani program bize düzenli gösterip gerçekteki düzenime dokunmuyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAFİMARANGA -- 24 Eylül 2013; 1:50:46 >
  • XBMC bu işte şu an açık ara önde. eğer arşiv düzenlemek istiyorsanız bu program üstüne tanımam, bi araştırın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAFİMARANGA

peki bu program klasörlerimde bir değişiklik yapıyormu mesela bazı klasörlerde kapaklarım var onları değiştiriyormu , klasördeki filmi sağ sola taşıyormu , çünkü bnm bir düzenim var ama bunuda denemek istiyorum ,yani program bize düzenli gösterip gerçekteki düzenime dokunmuyor değil mi?

dosya içindeki mevcut kapak resimlerini seçme secenegi var zaten herhangi bir degisiklige gerek yok ayrıca
  • abi on numara program önerin için teşekkürler
  • Bu programlarda aradigim cok onemli bir ozellik yok.

Misal klasoru gisterdik. Program imbd'den veriyi cekiyor. Yonetmenin isminin turkce karakterleri hata veriyor. Ben bunlari ayni exceldeki gibi yonetmen sutunundan sutunu asagi cekerek veya ctrl+p ile istedigim kutucuklara yapistirarak hizli bir sekilde duzenlemek istiyorum.

Programlar ana sayfada kutu kutu duzeltmeye uzin vermiyor. O siraya tiklamam ve acilan film kartinda dizeltmem gerekiyor. Bu da uzun ve zor bir islem.

Yani excel mantiginda calisan bir progrma ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimleri yeniledim
  • resimleri yeniledim
  • örneğin 2 cd olan bir filmi tek klasörde gösterebiliyormuyuz yoksa ayrı ayrı mı çıkıyor cd ler
  • hocam telefondan girdigimden evimde internet yok.
    peki bendeki filmleri eklesem IMDb bilgileri kapak fotolari için ne yapmam lazim. flash araciligiyla bir yerden ekleyip bilgisayara aktarma imkanim var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmleri eklediginde kapak fotolarını falan hepsini kendisi buluyor bilgisayarındaki filmleri otomatik olarak görür,
    fakat internet şart çünkü bütün bilgileri internetten alıyor zaten
    ama söyle bişey yapabilirsin filmleri hdd ye atar interneti olan bir yerden arşivleme yapabilirsin,,,, veri tabanı kısmından da oluştur diyerek yedekleme yaparsın kendi bilgisayarında o yedeklemeyi direk alabilirsin fakat diger bildisayarda hdd yi diyelim H sürücüsü olarak tanıdı senin pc de f o zaman oluşturdugun yedek dosyasında emdb.dat uzantılı dosyayı not defteri ile açıp tüm h:\ leri ,,, f:\ yapmalısın bunuda tümünü değiştir kısmından yapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 4 Aralık 2014; 21:02:22 >
  • güzel
  • eaxmc veya tbdivx, divxturk gibi veri tabanlarındaki bilgileri almak mümkün mü?
    zira 5 binden fazla film içeren veri tabanını sıfırdan girmek çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sobyu

eaxmc veya tbdivx, divxturk gibi veri tabanlarındaki bilgileri almak mümkün mü?
    zira 5 binden fazla film içeren veri tabanını sıfırdan girmek çok zor.

Direk IMDb sitesinden otomatik giriyor bilgileri sen bişey girmiyorsun sadece HDD de filmlerin oldugu klasörü göstericeksin nasıl yapıcagını tarif ettim tarif ettigim gibi yaparsan çok uzun sürmez birde tek seferde en fazla misal 500 film ekle veya 1000 film ekle diyebilirsin 5000 film biraz uzun sürebilir
  • güzel program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond067 -- 20 Kasım 2015; 8:54:24 >
  • Bu programı kullanıyorum ama sil butonu aktif değil. Arşivden film silemiyorum. Yardımcı olur musunuz? @wingtsun85

edit: Ayarlardan açmak gerekiyormuş.Buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 23 Kasım 2015; 7:16:24 >
  • Güzel program, kullanmaya başladım. İzle ve sil taktiğini uygularım. Beğendiğim filmleri saklarım. DVD lere yedeklediklerim hariç 208 filmim varmış
  • Oha iyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.