Şimdi Ara

EMDb Film Arşiv programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
15
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • November 25th, 2015: EMDB V2.40 released
    • Database: fixed and improved the Save Selection to New Database function.
    • TVSeries: Global seen and Seen all of TVSeries are now properly synced.
    • HTML Export: Exporting a selection now only saved the individual pages and thumbnails of the selected movies.
    • CSV Export: CSV now includes a header.
    • Export / Print: Added Trailer and ShortList as possible database fields to export or print.
    • Print: Added support for colored rows in printed lists.
    • Database: Added Latvian to the possible Audio Stream and Subtitle languages.
    • TVSeries: If EMDB is configured to use relative paths the location of the total TV Series is now relative too.
    • User Interface: The IMDb import progress dialog is now application modal instead of system modal.
    • User Interface: The Extended tooltip now enlarges when the title does not fit.
    • Skins: Added a new skin ('Buddha') to the download section of the website.
    • Translations: Updated the Czech, Norwegian, Danish, Finnish, Italian and Dutch translations.

EMDB 2.40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 25 Kasım 2015; 20:58:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ettiğim şu.Misal excele tüm listemizin dökümünü alacağız.Lakin istediğimiz başlıklar belli.Peki bu başlıkları nerden ayarlayacağız? Demek istediğimi aşşağıdaki excel dosyası ile anlatmak istedim.Kriterleri kendimiz belirleyebiliyor muyuz?
    r

EMDb Film Arşiv programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 13 Aralık 2015; 16:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Merak ettiğim şu.Misal excele tüm listemizin dökümünü alacağız.Lakin istediğimiz başlıklar belli.Peki bu başlıkları nerden ayarlayacağız? Demek istediğimi aşşağıdaki excel dosyası ile anlatmak istedim.Kriterleri kendimiz belirleyebiliyor muyuz?
    r

EMDb Film Arşiv programı

İlk önce seçeneklere tıklıyorsun ordan dışa akatar kısmından listede görünmesi istedigin secenekleri seciyorsun , örnegin imdb puanı gözükmesini istiyorsan ekle seçenegiyle ekliyebilirsin
    Daha sonra seçenekleri kapatıp üst menüde bulunan dışa aktarma kısmına gelip ister html olarak , ister metin dosyasi olarak istersen de excel de açmak için csv uzantılı olarak kaydedebilirsin, yalnız otomatik olarak txt uzantılı kaydediyor kaydederken csv olarak elle değiştirebilirsin değiştirmesende exelde açılıyor sıkıntı olmuyor yani

EMDb Film Arşiv programı EMDb Film Arşiv programı EMDb Film Arşiv programı EMDb Film Arşiv programı EMDb Film Arşiv programı

• Eyvallah hocam halletim sonunda. CSV dosyasını excele aktarmak sıkıntı olmuştu onu da hallettim.
  • Kaç saattir güncelleme için boşuna uğraştım. Güzel program ama güncelleme gereksiz. Imdb puanları için denedim. Belli bir sayıdan sonra bulunamıyor uyarısı veriyor.
    yarısı güncellenmiş yarısı kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanichay

Kaç saattir güncelleme için boşuna uğraştım. Güzel program ama güncelleme gereksiz. Imdb puanları için denedim. Belli bir sayıdan sonra bulunamıyor uyarısı veriyor.
    yarısı güncellenmiş yarısı kalmış

sayı sınırı koyabilirsin ornegin en fazla 100 tane ekle gibi , güncelleme derken filmleri mi güncelliyorsun yoksa programı mı filmleri her seferinde güncellemene gerek yok , bende 600 küsür film var hiç sıkıntı çekmiyorum eklerken belkide baglantı kopmuştur dedigim gibi tek seferde şu kadar ekle diyebilirisin birde arşivini sabit diskine yedekleyebilirsin başka pc de bile hiç güncelleme yapmadan gösterebilirisin yedegi sadece ydek dosyasını not defterinde açıp disk ismini filmlerin oldugu disk ismiyle degistirmen gerekiyor ornegin e diskinde kayıtlıysa f diskine aktardırsan filmleri ydegini not defterinde düzeltebilirsin

• arkadaşlar bende böyle bir hata çıçkıyor nedeni nedir acaba ?
     EMDb Film Arşiv programı
  • Yeni versiyon hata veriyor.
  • programı çalıştırdım, bi iki ekleme yaptım kapattım ve hdd deki tüm filmler gitti.Klasörler duruyor ama içleri boş.
    Nasıl geri getirebilirim yardım lütfen.
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    FİLM PROGRAMI
    https://www.facebook.com/groups/41araz41/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.