Şimdi Ara

Emanuel Adebayor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adebayor bizde yapar mı sizce? Bu yönetim maddi sıkıntı içindeyken gidip bonservis verip iyi forvet alamaz. Devre arasında Melo ile yapılan sözleşme gibi her yıl opsiyonlu sözleşme yapılabilir aslında.

• Yarım sezon kiralamak.dışında yapılacak her sözleşme zarardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heisenbergww22 kullanıcısına yanıt
    Bonservisi yok serbest
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Bonservisi yok serbest

O zaman yarım sezonluk sözleşme yapsınlar performansına gore seneye devam edebilir.Ama gereksiz bi transfer olur adam grosskreutz gibi kaç aydır top oynamıyor yaşlı zaten, form tutana kadar lig biter

• quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Bonservisi yok serbest

Sırf hava topu hakimiyeti için bile alınır bu adam eğer Arap ligi sanıpta fahiş ücret istemezse bizden. Oyun sıkışınca doldur boşalta dönüyoruz, ileri şişirdiğimiz her top duvardan sekip geri geliyor.

Hem duran toptan çok gol yemeye başladık, defansif açıdan da geri gelip hava hakimiyeti ile defansa yardımcı olur. Her maç 90 dk köle gibi değilde, böyle ekonomik kullanırsak, Drogba etkisi yaratır diye düşünüyorum.
  • Bal yapmayan arı alırsak çok pişman oluruz.Bize elmander tarzı yırtıcı önde basan koşan adam lazım adebayor burak'ın arap versiyonu

• Adebayor , farfan , boateng bunları geçin hocam sırf yıldız almak için almak olur.
  • Yarım sezon, uygun bir ücret karşılığı denenebilir. İyi olursa bir sene bir sene uygun bir ücret karşılığı sözleşme imzalanabilir. Özellikle de sözleşmesi maç başı ve gol primi yüksek olarak yapılmalı. Garanti ücreti az tutmalıyız.

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fikirdeyim.

• Makul bir fiyata alınabilir bence. Bu ekonomik durumda parayı basıp düzgün bir adam alamayacağımız aşikar, Adebayor'un takım oyununa katkısı olur en azından, duran toplarda ve normal oyunda kafa topu etkinliğimiz artar. Katkı vereceğini düşünüyorum ben.

Adebayor ve Donk, 2 bonservissiz adam takım oyunumuza çok şey katabilir.
  • adebayorun adebayorlugu kalmadı kaç senedir adam akıllı maç yapmıyor gelir gelirse dolgun sözleşme ister çünkü egosu yüksek adam bizimkilerde seve seve verir ne kadar katkı yapacağı muamma tam bir bomba olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.