Bildirim
Emaar AVM Karaca home mağazasında %50 indirim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hangi modelini almış. Teyit edelim netten. Gerçekten indirim var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde yalan dolan indirimler oluyor ama emaar genel müşteri artışı için kampanya üstüne kampanya yapıyor. Satışlar iyi değil demek ki bu sebeble gerçek indirim de olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında çok güzel bir avm. ancak insanlar kalabalık sıkış sıkış olan otopark için 15 dk harcadıkları avm leri daha çok seviyorlar. Anadolu yakasında o bölgede akasya ve meydan avm'ler çok kalabalık oluyorken Akyaşam ya da Emaar çok müsait oluyor. Aynı markalar ve aynı dükkanlar. Ben rahatlığı tercih ediyorum. -
Emaar çok ters yerde o yüzden insanlar pek tercih etmiyor orayı artık çoğu avm metro çıkışında oluyor insanlara daha kolay geliyor ulaşım bakımından.quote:
Orijinalden alıntı: mustrix
Aslında çok güzel bir avm. ancak insanlar kalabalık sıkış sıkış olan otopark için 15 dk harcadıkları avm leri daha çok seviyorlar. Anadolu yakasında o bölgede akasya ve meydan avm'ler çok kalabalık oluyorken Akyaşam ya da Emaar çok müsait oluyor. Aynı markalar ve aynı dükkanlar. Ben rahatlığı tercih ediyorum. -
Emaar da Türk halkına hitap etmeyen mağaza çok ondan pek tercih edilmiyor. Yabancı ve genel olarak bizim bilmediğimiz markalar çok var. He sakin sakin alışverişini yapmak için güzel ama Meydan Avm , Optimum Avm gibi olamaz hiç bir zaman.
Emaar sitesinin zengin arapları baya geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X