Şimdi Ara

Emaar AVM Karaca home mağazasında %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağaza kapanacak sanırım bütün ürünlerde indirim yapmışlar. Arkadaşım 300 ₺'lık tost makinesini 140₺'ya almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 30 Eylül 2018; 16:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi modelini almış. Teyit edelim netten. Gerçekten indirim var mı ?

• Genelde yalan dolan indirimler oluyor ama emaar genel müşteri artışı için kampanya üstüne kampanya yapıyor. Satışlar iyi değil demek ki bu sebeble gerçek indirim de olabilir.

• Aslında çok güzel bir avm. ancak insanlar kalabalık sıkış sıkış olan otopark için 15 dk harcadıkları avm leri daha çok seviyorlar. Anadolu yakasında o bölgede akasya ve meydan avm'ler çok kalabalık oluyorken Akyaşam ya da Emaar çok müsait oluyor. Aynı markalar ve aynı dükkanlar. Ben rahatlığı tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

Aslında çok güzel bir avm. ancak insanlar kalabalık sıkış sıkış olan otopark için 15 dk harcadıkları avm leri daha çok seviyorlar. Anadolu yakasında o bölgede akasya ve meydan avm'ler çok kalabalık oluyorken Akyaşam ya da Emaar çok müsait oluyor. Aynı markalar ve aynı dükkanlar. Ben rahatlığı tercih ediyorum.
    Emaar çok ters yerde o yüzden insanlar pek tercih etmiyor orayı artık çoğu avm metro çıkışında oluyor insanlara daha kolay geliyor ulaşım bakımından.
  • Emaar da Türk halkına hitap etmeyen mağaza çok ondan pek tercih edilmiyor. Yabancı ve genel olarak bizim bilmediğimiz markalar çok var. He sakin sakin alışverişini yapmak için güzel ama Meydan Avm , Optimum Avm gibi olamaz hiç bir zaman.

Emaar sitesinin zengin arapları baya geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo mağazası 100 Tl indirim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.