Şimdi Ara

.::Elveda Rumeli :. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu dizi ertan sabanla filiz ahmetin oyunculuklarına hayran olmak için bir neden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribas

bu dizi ertan sabanla filiz ahmetin oyunculuklarına hayran olmak için bir neden.

Ertan Sabanı aslında önceden pek tanımazdım ama burda " alex" karakterini hemen hemen gerçek etnikliğiyle yansıtması ilgimi çekti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

bu dizi ertan sabanla filiz ahmetin oyunculuklarına hayran olmak için bir neden.

Ertan Sabanı aslında önceden pek tanımazdım ama burda " alex" karakterini hemen hemen gerçek etnikliğiyle yansıtması ilgimi çekti.

bir röportajda ertan saban makedon göçmeni olduğunu ve bu yüzden aksanı iyi bildiğini söylemişti.hatta diğer oyunculara bu konuda hocalık bile yapmış.

• Dizinin ilgimi çeken yanı aksanı.Ama takip etmiyorum rastlarsam izliyorum.Berrak'a bakıp çıkıyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

bir röportajda ertan saban makedon göçmeni olduğunu ve bu yüzden aksanı iyi bildiğini söylemişti.hatta diğer oyunculara bu konuda hocalık bile yapmış.

zaten surat şekli özellikle alın yapısı makedonlara çok benziyor ilk yorumum bu göçmendir kesin olmuştu. Demekki doğruymuş tamam o istisna ama ekipte belki daha önce hiç makedonyaya bile gitmemiş oyuncular dahi çok doğru aksan yakalamış bunu çok beğeniyorum.

• 15-20 dk izleme fırsatım oldu çok güzel bir yapıma benziyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

15-20 dk izleme fırsatım oldu çok güzel bir yapıma benziyordu.

Gerçektan çok güzel ama izlemeden ne kadar anlatsakta boş gelecektir :)
  • trakya şivesinden uzak olsada eğlenceli bir dizi en azından diğer klışeleşmiş dizilerden farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata

trakya şivesinden uzak olsada eğlenceli bir dizi en azından diğer klışeleşmiş dizilerden farklı

Trakya şivesi makedon askağanından oldukça farklı zaten Trakya ağzı biraz daha karma yapılmış diyebilirz.
  • Konu açmadan önce arama yapayım dedim buldum topici.

Dizinin yeni bölümleri yayınlanarken pek hoşuma gitmemişti yazın tekrarları vardı yapacak şey yok can sıkıntısından 1 bölüm izledim baktım heycanlı yerde bitti dier bölüme geçtim öyle öyle sezon finaline kadar geldik

Yeni bölümleri ayın kaçında başlıyor bilgisi olan varmı
  • Oldukça başarılı bir dizi. Şöyle bir durumda var;

Dizi bahane Berrak Tüzünataç şahane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vişne Suyu

Oldukça başarılı bir dizi. Şöyle bir durumda var;

• Denk geldikçe bakarım , komşuları namık mükemmel. " Bakın ne kaa kuvvatlıyım" bitiyorum bu sözüne
  • Severek izliyordum. Dizi pazartesi günleri 20:00'da başlardı. Ne zamanki TNT'de Lost başladı. ATV'ye bir haller oldu ve özetmiş bilmemneymiş şeklinde zamanı geçirerek dizinin saatini Lostun başlangıç saati ile denk getirdi. Ben de buna bozuldum ve protesto için izlemekten vazgeçtim.
  • Bence de Güzel ve Hoş bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TEADOR_

Bence de Güzel ve Hoş bir film

Fakat bu dizi
  • quote:

katılıyorum
  • quote:

İlk bölümlerde sanırım Berrak Tüzünataç yoktu. Oyuncu değiştirdiler sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

quote:

İlk bölümlerde sanırım Berrak Tüzünataç yoktu. Oyuncu değiştirdiler sanırım.

diziyi pek seyretmiyorum ama biraz biliyorum iyiki değiştirdiler son kız çok samimi duruyo ekranda

bide erdal özyağcılara hastayım adama her rol yakışıyo ay dede rolü bile

• Evet Berrak Tüzünataç çok güzel yapıyor rolünü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.