Şimdi Ara

Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
24
Favori
75.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bu programla ios 5 ten mesela 4.3.3 e geri dönmek için geri dönüşü engelleyen programı silip shsh olmadan dönebiliriz araştıamak lazım .. telefonun içeriğindeki bütün dosyaları silip dönmek mümkün olabilirmi acaba ??
  • Ne mesajları okudum ne de sayfasına girdim direk bağlantıdan indirmeye başladım, umarım işe yarıyordur da iFile'ı aratmaz :). Çok teşekkürler konu için.

Çince çıktı program (Hong Kong'lu grubun Almanca yapmasını beklediğimden değil :) ) keşke İngilizce seçeneği de olsaymış :(. Diğer taraftan çok kapsamlı bir erişimi görünmyüor sisteme daha doğrusu iPhone Explorer ve iFunbox'tan fazlasını göremedim o açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 20 Kasım 2011; 17:35:54 >
  •  Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani
  • Deneyen arkadaşlar yorum yazabilirler mi?
  • Rezerve.
  • Ben denedim çok başarılı
  • süper bence
  • bunun aracılığıyla bi program yükledim. son derece kolaylık.
  • Bazı bilgi fakirlerinin Çin hakkındaki ön yargılarını okudukça içten de olsa gülmekten kendimi alamadım doğrusu... Hele ki ceplerindeki sözkonusu telefonun da Çin montajı olduğunu düşündükçe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

bunun aracılığıyla bi program yükledim. son derece kolaylık.

nasıl program yükledin açıklarmısın uygulama oyun yedeklemede yapılabiliyormu
  • Walla benim gibi birden fazla bilgisayar kullananlar icin ideal. İtunesta orijinal (ilk kurulan makine) makine disinda kullanmaya kalkinca bi suru püsürük istiodu. Sync yapamioduk. Telefondakileri siliodu. Bunla yapabiliriz en azindan. Birde surukle birak olayi ituneste rezil durumda. Programi cozene kadar sitkim siyrilmisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama program son derece kullanışlı bence.

itunestaki uygulamarıda bunun vasıtasıyla yükleyip kaldırabiliyosunuz.

cihazı bağlayıp uygulamalar kısmında hem cihazdaki hemde pcdeki uygulamaları görebiliyosunuz.

yukarıdaki butonlardan install tıklayıp bilgisayarınızdaki ipa dosyasını gösterirseniz bikaç saniye içinde uygulamayı telefona kuruyor.

eklenti: phone drive kullanıyorum ben. phone drive kullanarak indirdiğim bi mp3ü bu programla direk media kısmına atabiliyorum. uygulamalar arasında veri transferleri bu programla baya kolay. mesela avplayer ile gplayer arasında gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 20 Kasım 2011; 18:17:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama program son derece kullanışlı bence.

itunestaki uygulamarıda bunun vasıtasıyla yükleyip kaldırabiliyosunuz.

cihazı bağlayıp uygulamalar kısmında hem cihazdaki hemde pcdeki uygulamaları görebiliyosunuz.

yukarıdaki butonlardan install tıklayıp bilgisayarınızdaki ipa dosyasını gösterirseniz bikaç saniye içinde uygulamayı telefona kuruyor.

eklenti: phone drive kullanıyorum ben. phone drive kullanarak indirdiğim bi mp3ü bu programla direk media kısmına atabiliyorum. uygulamalar arasında veri transferleri bu programla baya kolay. mesela avplayer ile gplayer arasında gibi..

bende avplayer yüklü içine film atabilirmiyiz itunesi kaldırırım o vakit

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

genelde orjinal olmayan programlara pek yonelmem ama takipteyim kullananlar ne yorum yapcak memnunmu indirsen tekrar itunesa donsen tel allak bullak olur mu diye korkuyorum acıkcası deniycem ama....

ben kullandim eszamanlamada yaptim sonra itunesten de yaptim hicbir sorun olmadi
  • cesareti toplayıp deneme zamanı:D
  • program baya baya kullanışlı. mesajları, rehberi vs yedekleme. rehber kaydı oluşturma düzenleme (bu düzgün çalışmayabilir).

bayadır aradığım olay; çağrı günlüğü. kimi aramışım kim aramış, kaç dakika konuşmuşum vs hepsini gösteriyo ve bunları kaydedebiliyoruz.

baya sevdim ben bu icadı.
  • Yerimizi alalım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Aksam yuklim su iTunes'u begenen arkadaslara cidden guluyorum ya hayatlarinda hic jailbreak bile yapmamislardir kesin

iTunes' un beğenilmesi gayet anlaşılabilir bir şey.

Kaldı ki cihazım jailbreakli ve cihazımda pwntunes diye itunes'a ihtiyaç bırakmayan, istediğim herhangi bir bilgisayardan ve de o bilgisayara herhangi başka bir program yüklemeden; resim, müzik ve istediğim herhangi bir dosyayı atmamı sağlayan bir program kurulu. Pwntunes bilgisayara kurduğunuz bu itools gibi iTunes altarnatifi bir çok programdan kat kat pratik ve daha iyi olduğu halde itunes ile yerleri ayrı. Pwntunes benim için sadece istediğim herhangi bir bilgisayardan o bilgisayara başka bir program yüklemeden o bilgisayardan hızlı bir şekilde veri almam için araç. iTunes ile karşılaştırmak mantıksız. Kesinlikle kullanmayı bilen biri için itunes kadar güvenli, rahat ve kapsamlı medya arşivi düzenleyici yok.

Bu gün ben istediğim bilgisayardan sürükle bırak sayesinde tak diye istediğim müziği atabilirim fakat ben yinede itunes tercih ediyorum albüm falan atarken. Çünkü istediğim albümün albüm kapağı, sanatçısı hatta parça numarasına kadar bütün etiketleri kendim düzenlebiliyorum. Bu da ipod' u rahat ve kullanışlı bir hale getiriyor bütün arşivinizin elinizin altında olmasını sağlıyor. Cihazınızı gayet rahat yedekleyebiliyorsunuz. Herhangi bir müzik cd si taktığınızda içindeki parçaları ipod' a uygun formata çevirip rahat bir şekilde ipod'a atabiliyorsunuz. Cihazınızı gayet düzgün bir şekilde düzenleyip yönetebiliyorsunuz. Ve bunları yaparken cihazınızın güvende olduğunu biliyorsunuz. iTunes' u kullanmayı ve mantığını öğrendikten sonra bu tip programların hiç biri eline su dökemez. Kaldı ki bu programı bu kadar gözde büyütmenin bir mantığı yok hemen alışılabilecek bir program.

Ama bunları yazmam iTunes eksiksiz bir programdır demek değil. Eksileri nelerdir; istediğin pcden kafana göre dosya atamaman, bazı ufak işemlerde bile bir programı devreye sokmak falan. Ama bu eksilerin en önemlisi olan programa ihtiyaç duyma olayı pwntunes hariç diğer itunes alternatiflerinde de var. Yani ben başka bir bilgisayardan bir dosya almak istiyorsam o bilgisayara altarnatif programı kurmalıyım. iTunes' ten bu noktada çokta farklı değiller.

Yani öyle alaycı bir şekilde itunes kullanan arkadaşlara gülmeyin, cihazın her noktasını kurcalımışta olabilirler. Gelgelelim jailbreak yapmakta öyle ahım şahım bir şey değil. Jailbreak te yapmış olabilirler. Ama bunların hiç biri banka hesaplarını ve başka pek çok kişisel bilgilerini telefonunda saklayan insanların itunes' ten kat kat kullanışsız, güvenirliği belli olmadığı halde bilmedikleri bir yazılımı yüklemeye mecbur etmez.

• güzelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.