Şimdi Ara

Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
24
Favori
75.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok rahat ve hizli bir program,itunes'e 10 ceker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

beyler ben bu programı 3 4 aydır kullanıyorum, telefonu kesinlikle bir daha itunes'e bağlamam, bağladığım gibi ne varsa yoksa siliyor maf etti telefonumu

itools güvenilir midir sizce bilgi güvenliği ve özelim açısından ?

itunes öyle durduk yere silmez. Birşeyleri kesinlikle yanlış yapıyorsun ya da nasıl yapılması gerektiğini bilmiyorsun. Silinenler %99 crackli uygulamalardır.

yok dostum ya eşzamanlarsak silenecek diyor, eşzamanlamadan dosya atılmıyor, eşzamanlasam dosya siliyor, ayrıca crack yazmışsın ben orijinal İOS kullanıyorum, crackli bişey yok bende itunes kadar saçma bir yazılım görmedim

Arkadaşın dediği %100 doğru. 5-6 tane foto atmıştım hepsini sildi attı. Eğer itools kullanacaksanız itunesden tümüyle vazgeçmeniz gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ah şu çinliler
  • merhaba arkadaslar,

uzun süredir ipad 2'yi jb ile kullanıyordum. bugun ara vermeye karar verdim. uzunca bir süre şahsi bilgisayarım olmayacak. bu yüzden farklı bilgisayarlara iphone 4 ve ipad 2'mi bağlayıp veri alışverişi yapmam gerekecek. bu da birden fazla itunes ve kütüphane bu da eşittir problem demekti.

hal böyle olunca alternatif aramaya başladım ve itools ile karşılaştım. şu an ipad ile deneme yükleme ve silmeleri yapıyorum. fotoğraf ve kitap sorun olmadı. müzik de atabildim ama attıktan sonra programı tekrar çalıştırdığımda daha önce attığım ve itools üzerinden görebildiğim müzikleri göremiyordum. yani yine ipad de görünüyor ve çalınabiliyor fakat (örneğin) itools ile onları silmek istesem, genre altındaki music sekmesine tıkladığımda müzikler görünmüyor.

bir de daha ayrıntılı bir inceleme yazısı olsa oldukça makbule geçerdi.

şimdiden cevaplara teşekkürler. kolay gelsin.

iş bu mesaj yazılırken berat kandili gecesinin içerisindeyiz. kandiliniz mübarek olsun.

• uygulama yedeklemek icin itools geri kalanlar icin itunes.yalniz belirtmeliyim uygulama cok stabil keske itunes de boyle olsa

• İtools ile zil sesi yapiyorum, itunes ileeszamanlayinca zil sesleri siliniyor varmidir caresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

İtools ile zil sesi yapiyorum, itunes ileeszamanlayinca zil sesleri siliniyor varmidir caresi?

itools ile zil sesi yap iphone a at oradan masa ustune çek oradan itunes daki zil sesi yerine at artik silinmiyecektr
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

İtools ile zil sesi yapiyorum, itunes ileeszamanlayinca zil sesleri siliniyor varmidir caresi?

itools ile zil sesi yap iphone a at oradan masa ustune çek oradan itunes daki zil sesi yerine at artik silinmiyecektr

Tesekkur ederim dostum

• beyler itools ile resim atınca fotoğrafların hepsi atıldıktan sonra windows gezgini çalışmayı durdurdu diye hata veriyor ve masaüstünde itools.dmp diye klasör çıkıyor neden böyle ? bir de itunes ile film rulosuna resim nasıl atılıyor ben attığımda hep bilgisayardaki resimleri attığım klasörün adıyla bir klasör oluşturulup o klasöre atılıyor resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

beyler itools ile resim atınca fotoğrafların hepsi atıldıktan sonra windows gezgini çalışmayı durdurdu diye hata veriyor ve masaüstünde itools.dmp diye klasör çıkıyor neden böyle ? bir de itunes ile film rulosuna resim nasıl atılıyor ben attığımda hep bilgisayardaki resimleri attığım klasörün adıyla bir klasör oluşturulup o klasöre atılıyor resimler

itunes dan resimler bölümüne gel oradaki tiki seç klasor secmeni soyliyecek istedigin klasoru sec yadaa resimler klasorunun icine at iphoneda ayrı bir klasor olarak gorunur
  • yani film rulosuna atma şansımız yok mu itunes ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakân

quote:

Cinli iOS Hacker takımı iTools adında bir program gelistirdi. Bu programla cihaz jailbreaksiz olsa dahi sistem dosyalarini görebiliriz, onlarla oynama yapabiliriz, cihazimizdaki muzikleri bilgisayarimiza atabiliriz (bu durumda elveda CopyTrans), bilgisayarimizdan telefona istedigimiz müzigi, filmi, fotografi vs. özgürce sürükle-bırak yöntemiyle atabiliriz ve daha pek cok seyi yapabiliriz. En iyisi direk linkleri veriyim ve iTunestan kurtuldugunuzu anlamış olun.

w:http://itools.hk/tscms/index.php?a=download&name=iTools1119E.zip
    mac:http://itools.hk/tscms/index.php?a=download&name=iTools1028.dmg

süper ötesi

• Rizörvıd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika çok işime yaradı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

itunestan kurtulma istegi kadar sacma bisey görmedim ya arkadasım fıstık gibi itunes işte neyini begenmiyorsunuz bütün kütüphaneniz her an elinizin altında

+1
  • quote:

artık silinmiyor itunesle ıos 6 dan sonra yaptığın zil sesleride yedeklenip
    tekrardan telefonuna yükleniyor
    yeterki o zil seslerinin ana verisi olan müzikler pc de dursun
  • arkadaslar kullandım begendim öneririm :)
  • arkadaslar kullandım begendim öneririm :)
  • beyler kendimize ait videoları nasıl yükleriz şu ipad'a. sinir oldum ararken. sırf şu işlemlere sebep nefret ediyorum ios'tan. gözünü seveyim androidin. takıyorsun kabloyu nasıl istiyorsan öyle atıyorsun. ne bu işkence yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

beyler kendimize ait videoları nasıl yükleriz şu ipad'a. sinir oldum ararken. sırf şu işlemlere sebep nefret ediyorum ios'tan. gözünü seveyim androidin. takıyorsun kabloyu nasıl istiyorsan öyle atıyorsun. ne bu işkence yaw

iTools'u açın Yapın oradan import'a basıp bunda ne var
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.