arkadaşlar bime gidip cihaza bakmak için rica ettim pek anlamam bu işlerden ama cihazın kutusu minix lerin kutusu kadar küçük yani haberiniz olsun
daha öncede satılmış bu cihaz ve önceki forumdada konusu açılmış vehep olumsuz yazılar vardı.kararsız kaldım.geçmişte alanlar deneyimlerini yazsalardı çok iyi olacaktı.bide tabi şu biss olayı var.hiç kimse bunla ilgili yazı yazmamış
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus
daha öncede satılmış bu cihaz ve önceki forumdada konusu açılmış vehep olumsuz yazılar vardı.kararsız kaldım.geçmişte alanlar deneyimlerini yazsalardı çok iyi olacaktı.bide tabi şu biss olayı var.hiç kimse bunla ilgili yazı yazmamış
Daha önceki satılan cihazla bu cihaz farklı. Her ikisininde fotoğrafı üstte en son yazdığım mesajımın içeriğinde mevcut.
Daha önceki satılan cihazla bu cihaz farklı. Her ikisininde fotoğrafı üstte en son yazdığım mesajımın içeriğinde mevcut.
sağol hocam şimdi farkettim.almayı düşünüyorum.şu biss i öğrenebilsem
cihazı şimdi görme fırsatım oldu.üşenmedim gittim bim e gerçekten küçük bir cihaz.tv nin arkasına monte ediliyor ve kumanda için gözü var ön tarafa takılıyor.kaliteli birşeye benziyor.kullanım klavuzuna baktım ama ne bisss le ilgili birşey görebildim nede işlemciyle ilgili.bir tane gelmiş şubeye.soruların cevabını bulabilsem erkenden gidip alcam.görüntüsü içime sindi
quote:
cihazı şimdi görme fırsatım oldu.üşenmedim gittim bim e gerçekten küçük bir cihaz.tv nin arkasına monte ediliyor ve kumanda için gözü var ön tarafa takılıyor.kaliteli birşeye benziyor.kullanım klavuzuna baktım ama ne bisss le ilgili birşey görebildim nede işlemciyle ilgili.bir tane gelmiş şubeye.soruların cevabını bulabilsem erkenden gidip alcam.görüntüsü içime sindi
scart girişi varmı peki
çok dikkat etmedim ama yok.kesin yok.çok ince çünkü.şu küçük hd minix lerin yanyana 2 tanesini düşün.incelikte aynı gibi
quote:
Aynı görünümlü Sunny 14100 Hd'in Biss şifre çözme desteği var. Ama bu cihazın Biss şifre çözme desteği var mı bilmiyorum. Bim'in 6-7 ay önceki sattığı Hd uydu alıcısında bile Biss şifre çözme desteği vardı.
bugün gidip gören yada alan oldu mu bu cihazdan arkadaşlar?
bugün bi tane aldım sunny le birebir aynı lakin arkada bir lnb giriş var köprüleme lnb çıkış yok..bir de kutudan hdmi kablo çıkmıyor.artık hdmi 3 kuruşluk bir kablo niye koymazlar ki..sırf bu yüzden gıcıklığına iade etcem...gerisi sunny le aynı
biss özelliği varmı peki?
quote:
Orijinalden alıntı: scoupman
bugün bi tane aldım sunny le birebir aynı lakin arkada bir lnb giriş var köprüleme lnb çıkış yok..bir de kutudan hdmi kablo çıkmıyor.artık hdmi 3 kuruşluk bir kablo niye koymazlar ki..sırf bu yüzden gıcıklığına iade etcem...gerisi sunny le aynı
suuny'de mkv oynatma var galiba ekstradan; kablo eksiğini saymazsak nasıl peki kardeşim? görüntü kalitesi, kanallar yüklü mü bu arada? ses sistemi bağlanabiliyormu? bence madem iade edecksin, iyice bi kurcala nasılsa koşulsuz iade varmış ya
bim deki ürünün işlemcisi :
mstar msd 7819-b00
ram olarakda 1 adet hynix ram vardı onun kodlarına bakmadım.
Köprüleme lnb çıkış ne demek oluyor. Bugün babam bir tane alacakta, nasıl bağlayacağım.Her şey hazır mı acaba.
biss özelliği warmı ya varsa hemen alıcam birtane :)
valla kumandasına kadar birebir aynı..sadece sunny de arkada lnb in-out var..bunda tek lnb giriş var..henüz çalıştırmadım..çalıştırınca yorum yazarım..ama tahminim aynı firma üretiyor bunu.. boardu ya da çipinin kalite farkı olcağını sanmıyorum.. iade etmekten vazgeçtim..çünkü miilet olayın farkına varınca bu bimde tükenir..sunny 199 bu 99 :) :) :) kaldı ki sunny de de kutu içeriğine hdmi kablo dahil değilmiş..satıcı bayiler hediye veriyomuş yanında
beyler ben aldım.makine güzel.otomatik aramada 14 tane salak kanal buldu.diğer kanalları nasıl bulcam.yardımcı olurmusunuz.biryerde hata yaptım ama
bu BİM de satılan ürün ise, o la la, main boardda "sunny" yazıyor :)))
biri biss özelliği varmı sölesin ya lütfen kalmıyacak biz alana kadar yoksa :)