Şimdi Ara

Eltax hoparlör takımı teknik veriler, nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5.1 paket hoparlör takımı. Bir apartman dairesinde, 21 m2' lik bir salonda kullanılacak. Film için kullanacağım. Bu veriler ışığında ne söyleyeblirsiniz? Linki de aşağıda
    Teşekkür ederim
    http://www.dooyoo.co.uk/speakers/eltax-mirage/details/

Product Type Home theatre speaker system
    Dimensions (WxDxH) / Weight Details Right/left channel speaker : 18.5 cm x 27.2 cm x 82 cm / 9.3 kg
    Centre channel speaker : 26 cm x 16.5 cm x 12.5 cm / 2.4 kg
    Right/left rear channel speaker : 12.5 cm x 16.5 cm x 16 cm / 1.3 kg
    Enclosure Colour : Light beech
    Enclosure Material : MDF
    Grille Material : Fabric
    Grille Colour : Black

Speaker System
    Media Type : 5 speakers
    Speaker Type : Passive
    Input Impedance : 4/8 Ohm
    Recommended Amplifier Power : 10 - 120 Watt
    Magnetic Shield : Yes
    Connectivity Technology : Wired
    Detachable Grilles : Yes

Speakers Included
    2 x right/left channel speaker - 3-way - 50 - 20000 Hz - 4/8 Ohm - wired
    1 x centre channel speaker - 2-way - 80 - 20000 Hz - 4/8 Ohm - wired
    2 x right/left rear channel speaker - 2-way - 85 - 20000 Hz - 4/8 Ohm - wired

Driver Details
    Right/left channel speaker : 1 x tweeter driver - 25mm - woven
    Right/left channel speaker : 1 x midrange driver - 130mm
    Right/left channel speaker : 1 x woofer driver - 130mm

Driver Details
    Centre channel speaker : 1 x tweeter driver - 22mm - woven
    Centre channel speaker : 2 x woofer driver - 90mm

Driver Details
    Right/left rear channel speaker : 1 x tweeter driver - 22mm - woven
    Right/left rear channel speaker : 1 x woofer driver - 90mm

• aslında bir çok kişi önce dinlemek lazım diyecek
    veya kullanmış biri yorum yapması gerek
    dinleme fırsatınız varsa dinlemelisiniz
  • Sorun da o zaten, dinleme imkanım yok. Satıcı İstanbul' da ben Adana' dayım. Eltax markası Danimarka menşeili bir markaymış. Üretim de orada yapılıyormuş, hani enazından Çin malı değil filan diye bir tesellim var.

Yamaha Rx-v465 ile kullanacağım.
  • bence hiç bulaşma biinen bir marka değil sansui gibi bi ürün gibi geldi bilindik markalardan al sistemi upgrade ederkende elinden rahat çıkarırısın...hani derler ya alırsan son sahibi olabilirsin...
  • İyi dersiniz de üstad, ben forumdaki diğer arkadaşlar gibi ince eliyip sık dokuyamıyorum ki bu konuyu. Yani gideyim, tek tek önlere arkalara hoparlör seçeyim filan yapacak zamanım yok. Sözkonusu olan bir PC olsa bülbül gibi şakırım, kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım ama bu iş yabancı olduğum bir konu. Dolayısıyla kim nederse onu yapıyorum. işi bilen birilerinden tavsiye almak zorunda kalıyorum.

Dün Teknosa' da QUADRAL marka bir takım gördüm, sadece bir küçük ön hoparlöre 200 TL dedi. SUB hariç bana maliyeti 1,300 TL ki bunun da sizin bahsettiğiniz türden bir ürün olmadığını tahmin ediyorum. En azından Teknosa satıyorsa mutlaka tahmin ettiğim gibidir. ( Bu arada Teknosa' ya da iki gönderme yapayım dedim )

Kaldım şimdi böyle, internette de fiyat ve performans karşılaştırması yapabileceğim bir yer yok. Napıcam o zaman...

• hocam bütcen ne kadar
  • Bütçe, amfiyi çıktıktan sonra 1,000 TL civarı.

Bu arada hernekadar 1,000 USD fiyat verildiyse de 5 hoparlör olarak DANTAX markalı bir ürün buldum. Nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eltax iyi marka elbette
    siz duymamış olabilirsiniz ama benim gibi duyan çok vardır,
    marka iyi olsa bile kullanıcıya hitap etmesi için dinlemesi gerek diye düşünüyorum

kaldı ki sansui de kaliteli ve köklü bir markadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTURAN1977 -- 26 Ocak 2010; 13:22:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

bence hiç bulaşma biinen bir marka değil sansui gibi bi ürün gibi geldi bilindik markalardan al sistemi upgrade ederkende elinden rahat çıkarırısın...hani derler ya alırsan son sahibi olabilirsin...

Üstat,

Eltax gayet düzgün bir geçmişi olan iyi bir firma... yaklaşık 10 yıl önce Liberty serisi hoparlörlerini Penta da dinlemiştim .. Tannoy Mercury m2 ye gayet ciddi bir rakipti ve gayette populerdi İngilterede...

Son sahibi olması konusunda tabiki bişey deiyemeyecegim... Türkiyede cok iyi cihaz yada mallar için bazen gercektende son sahibi olunabiliyor.
  • bu foruma elimdeki eltax hollywood 5+1-sony sa-wm250subwoofer sinema setini satmak isterken tesadüfen geldim.
    Arkadaşım yeni evlendi.hanımı seti evin dekarasyonuna uymadığı için satmak istiyor.ciddi alıcılarla görüşmek isterim.set yeni ( 6 ay önce alınmıştır).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.