Şimdi Ara

Elon Musk yine Dogecoin’i yükseltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk yine Dogecoin’i yükseltti
    Sosyal medya platformu Twitter’da yeni bir dönem başladı. Mavi kuşun yerini 'X' aldı. Elon Musk, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla değişimin sinyalini vermişti. Bugün platformun resmi hesabında kullanıcı adı ve profil resmi 'X' olarak değiştirildi. Elon Musk da kişisel hesabının konum bölümüne, X ve Dogecoin logosunun birleşimi olan '???' ifadesini koydu. Musk’ın yaptığı değişiklikler ardından Dogecoin (DOGE) yükselişe geçti.



    Ayrıca Bkz.Twitter neden “X” oldu ve sırada ne var?



    Twitter’ın yeni uzantısı da X.com şeklinde değiştirildi. Musk, geçtiğimiz günlerde “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” ifadesini kullanmıştı.



    Musk'ın Twitter hesabındaki konum bölümüne ‘???‘ yazmasının ardından Dogecoin yüzde 10 yükseliş gösterdi. DOGE fiyatı 0,7790 doları gördü. Musk, şirketin isim değişikliğinin çoktan yapılması gerektiğini söylemişti.



    Doge ve X’in ilerleyen zamanda nasıl bir ilişki içinde olacağı şimdiden merak konusu oldu. Musk’ın tüm adımları heyecanla beklenirken, kullanıcılar şaşkınlıklarını Twitter üzerinden dile getirmeye devam etti.









  • İlonmask: Boş işlerin, boş kalfası,,, (parabaronu rakicifelerlerin kuklası) herkes gördü ilon, sendeki akıl herkeste var.bi.okum değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 25 Temmuz 2023; 5:43:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0,779 değildir de o 0.077'dir o. Öyle olsa duramazsın.

  • Bir sıfır eksik gibi. Bu arada Xcoin mi geliyor yoksa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam X ile başlatacağı bir coin olursa, tüm piyasa ona pozisyon açar, borsalar listeler felan. Onun dışında bu hareket DOGE üzerinde etkisi olur.

  • günlük ettiği zararları mı çıkarıyor ne yapıyor belli değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.