Şimdi Ara

Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir
    Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, platformda dikkat çeken değişikliklere imza atmaya devam ediyor. Twitter satın alımından bu yana platformda bulunan sahte ve bot hesaplara vurgu yapan ünlü milyarder, bu hesapların kaldırılması konusunda büyük temizliğin başladığını duyurdu.



    Twitter'da bot hesaplar temizleniyor



    Bu konuda resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan Elon Musk, "Twitter şu anda pek çok spam/dolandırıcılık hesabını temizliyor, bu nedenle takipçi sayınızın düştüğünü görebilirsiniz." uyarısında bulundu. Gerçekleştirilen temizliğin ise henüz detayları bilinmiyor ancak Musk’ın gelecekte daha fazla bilgi paylaşacağını söyleyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Düğmeye basıldı: Askıya alınan 60 bin Twitter hesabı geri dönüyor



    Ayrıca Musk'ın yeni paylaşımının ardından kendi takipçi sayısında da 100 binlik bir düşüş yaşandı. Ünlü milyarderin şu anda 119.7 milyon takipçisi bulunuyor.



    Twitter'da hem geri dönen hem de yasaklanan kullanıcı sayısında büyük bir değişim yaşanıyor. Zira geçtiğimiz günlerde platformda askıya alınan hesapların geri dönmesine yönelik bir anket düzenleyen Musk, anketin olumlu sonuçlanmasının ardından yasaklanan binlerce hesabın platforma geri döneceğini duyurmuştu.




    Kaynak:https://twitter.com/elonmusk/status/1598157971384463360?cxt=HHwWgMCjtaSN5q0sAAAA







  • Musk'ın derdi bence daha fazla köşeyi dönmek değildi. Sanal alemdeki en büyük ormanı satın alıp oranın kralı olmaktı. Milyonlarca kişinin baktığı bir sahnede mikrofonu eline almaktı. Elon Musk bir ilgi manyağı, büyüklenmeci narsisist (grandiose narcissist) karakter. Trump'ın hesabını da o sebeple yeniden açtı çünkü Trump da benzer tarzda yani büyüklenmeci narsisist tipolojisine giren bir karakter. O nedenle yakınlık hissedip birbirlerini tutuyorlar. Zaten böyle narsissist kişilikler ya böyle ittifak yapıyorlar ya da birbirlerine düpedüz düşman oluyorlar.


    Musk teknoloji dünyasından siyasete atılsaydı muhtemelen aynı dünyada yarışacakları için bir kavgaya tutuşup düşman olacaklardı.

  • Sonunda düzgün bir iş yapacak anlaşılan twitter adına

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şirket bir süre sonra büyüme gösterecek ve para kazanmaya başlayacak + reklamlarını geri çekenler de geri gelecek diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 2 Aralık 2022; 0:16:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt

    Adamın niyeti erkenden köşeyi dönmek. Tabi bunu yaparken asıp kesme moduna girdiği için hem tepki çekiyor hemde güveni zedeliyor. Ne yaparsa yapsın o 44 milyarın acısını çıkaramayacak. Coin hırsızı dallamanın ayağı feci takıldı bu sefer Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yeşil toplar gelir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt
    Erkenden köşeyi dönmek mi?

    Bu adam da hala dönememişse bu "köşeyi", biz bitmişiz demektir.

    Ne köşeymiş be.

  • Bu adam otistik ve sorunlu bir tip psikolojik sorunları var hayranlarına duyurulur..

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilirCASTİEL CASTİELyoutube
    1985 yılında saygıdeğer Ferhan Şensoyun çektiği film
    https://www.youtube.com/watch?v=-06WMkNaxE0


    1:47:44


    Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir 

  • Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

    Musk'ın derdi bence daha fazla köşeyi dönmek değildi. Sanal alemdeki en büyük ormanı satın alıp oranın kralı olmaktı. Milyonlarca kişinin baktığı bir sahnede mikrofonu eline almaktı. Elon Musk bir ilgi manyağı, büyüklenmeci narsisist (grandiose narcissist) karakter. Trump'ın hesabını da o sebeple yeniden açtı çünkü Trump da benzer tarzda yani büyüklenmeci narsisist tipolojisine giren bir karakter. O nedenle yakınlık hissedip birbirlerini tutuyorlar. Zaten böyle narsissist kişilikler ya böyle ittifak yapıyorlar ya da birbirlerine düpedüz düşman oluyorlar.


    Musk teknoloji dünyasından siyasete atılsaydı muhtemelen aynı dünyada yarışacakları için bir kavgaya tutuşup düşman olacaklardı.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

    adam 1 senede 100 milyar dolara yakın para kaybetti. apple'a para vermemek için neden bu kadar tribünlere oynuyor sanıyorsun? Elon Musk uyardı: Twitter'da takipçi sayınız düşebilir 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.