Şimdi Ara

Elon Musk’a şok soruşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk’a şok soruşturma



    Bugüne kadar gerek kripto para dünyasında gerekse finans dünyasında manipülasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Elon Musk, soruşturmalardan da kurtulamıyor. Menkul Kıymetler Komisyonu ünlü iş adamına yeni bir soruşturma açtı.



    Elon Musk’a soruşturma



    Komisyon Elon Musk’a bu kez insider trading suçlaması yapıyor. Yani şirket içerisindeki gizli gelişmeleri dışarıya sızdırarak üçüncü şahısların menfaat sağlamasına yol açıyor.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk tahminlerini açıkladı: Satoshi Nakamoto kim?



    Suçlama kapsamında Musk’ın abisi Kimbal Musk’ın şirket içerisindeki son gelişmeleri haber alarak hisse satışı yaptığı iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere Elon Msuk geçen yıl Twitter üzerinde bir anket yapmış ve sonuca göre de hisse satmıştı. Kimbal Musk’ın bu olayın hemen öncesinde 88500 adet hisse sattığı not düşülmüş. Böylece Elon Musk adil ticaret ilkelerini çiğnemiş oluyor.



    Daha önce de Elon Musk’ın Twitter üzerinde firmayı borsaya kapatma manipülasyonu yapması suçlamasıyla komisyonda soruşturma açılmıştı. Haliyle Musk ve komisyon arasındaki gerilim de artıyor. Musk ise komisyonu kendisine taciz kampanyası yürütmekle suçluyor.



     




    Kaynak:https://www.engadget.com/sec-elon-musk-share-sale-investigation-214437204.html







  • bu manüpilatör için çoktan geç kalındı bile.

  • Kaçıncı olayı bunun, kesinlikle normal bir iş adamı olsa çoktan ya mal varlığına el konur ya sağlam bir ceza yer yada çıkan hapsi boylamış olurdu. Bu da çakal çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla, adam borsadan parayı kurtardı. Şimdi kriptoya yatırarak istediği gibi at koşturabilir, kimse de dava açamaz.

  • herif üçkağıtçı çıktı rııza baba

  • Elon Musk’ın müritleri seri üzgün atsın :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke bizim borsamızı da böyle ciddi denetleyen ve en zenginin bile gözünün yaşına bakmadan ceza kesen bir kurum olsa. SPK'nın sadece adı var. Manipülatörler ve robotlar cirit atıyor.

  • Kasım ayında Hisselerimin yüzde 10'unu satmali miyim diye tweet atınca 68.700'den tüm btc'lerimi satıp nakite geçtim. Çünkü Elon Musk'ı anlayabildiysen asla kaybetmezsin. Michael Saylor tweet atınca da düşüşün hala bitmedigini görmek gibi bir şey bu. Saylor yukselislerde tweet atmaz örneğin. Yeni başlayanlar için söylüyorum. Bu iki elemanı takip etmek fenomenlelrden uzak durmak planına sadık kalmak para kazanmanın ana formülü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.