Şimdi Ara

Elo Hell Günlükleri Vol 1161231245 [Oyun 6][Güncel] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Orijinalden alıntı: cheto96

quote:

Onu bunu bıraktım ezrealı sırf skillshottan ibaret sanmanEzreal aynı zamanda bir ad carrydir focuslanmayı team fightta hayatta kalmayı vs vs bilmelisin.Forumda ad carry konusu vardı araştır derim.
    @ghilleinthemist
    Birşey sormak istiyorum oyuna girince me and janna premade bot dediniz mi?Yoksa takıma bunlar mı lazımdı.

Sen skillshot diyip sadece skill'le oynadığımı mı düşündün gerçekten ? Pro ad carry oynuyorum demiyorum ama bu elo için yeterlidir bence oynadığım seviye. Ayrıca ad carry nin takımdaki rolünü ve nerede duracağını bildiğimi düşünüyorum

İşte o elo için yeterlidir.Rankedda yükselmek için çok iyi olmalısın her oyunu taşımalısın.Öneri olarak söylüyorum bunları yanlış anlama.

Öneri olarak alıyorum tabiki bende ancak yanımda güvenebileceğim biri olmadan düzgün bi oyun çıkaramam. Solo girdiğim 26 loss streak var diyorum premade oynadığımız oyunlarda yendik en azından. Sağol yine de önerilerin için.

• Öncelikle şu skora takma işini bırakın. ''Geçen maç 0/5 alistar vardı qnq o yüsden kaybettiq :(('' Cümlesi herşeyi açıklar.

Maça gelirsek, siz bot lane değil misiniz? Nasıl o kadar çok gank yiyorsunuz? Hemde janna ve ezreal. Harbi ibretlik yani. Ward koymaktan acizseniz bota gitmeyin. Yenilmeyi hakedersiniz. Hem janna hem ezreal ile ganklere nasıl ölüyorsunuz onu anlamadım o kadar rahat kaçılır ki 1 hp bile azalmaması lazım. Ha diyorsun adam arkadan filan dolaşıyo? Bir tane wardı dragon önüne öbürünü dragonun arkasındaki çimliğe koyacaksın. Kim nerden gank gelecek bakalım. Farm farm farm farm yapıp oyunu kazandıracaksın. Bunu yapamıyorsunuz ama bu gözle görülüyor.
    Bu arada infi rush ezreal iyimiş gitmeden söyleyem.

Ekleme: Biraz sert çıktım sanırsam ama her gün 5-6 tane böyle konu açılıyor. Haksız olduğu halde qq yapan insanlar çoğaldı iyice. Geçen sene filan böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 11 Temmuz 2012; 18:26:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Öncelikle şu skora takma işini bırakın. ''Geçen maç 0/5 alistar vardı qnq o yüsden kaybettiq :(('' Cümlesi herşeyi açıklar.

Maça gelirsek, siz bot lane değil misiniz? Nasıl o kadar çok gank yiyorsunuz? Hemde janna ve ezreal. Harbi ibretlik yani. Ward koymaktan acizseniz bota gitmeyin. Yenilmeyi hakedersiniz. Hem janna hem ezreal ile ganklere nasıl ölüyorsunuz onu anlamadım o kadar rahat kaçılır ki 1 hp bile azalmaması lazım. Ha diyorsun adam arkadan filan dolaşıyo? Bir tane wardı dragon önüne öbürünü dragonun arkasındaki çimliğe koyacaksın. Kim nerden gank gelecek bakalım. Farm farm farm farm yapıp oyunu kazandıracaksın. Bunu yapamıyorsunuz ama bu gözle görülüyor.

sorun junglerın attığı gankler değil zaten. lux'un tower arkasından attığı gankler. uzaktan bi comboda gidiyosun zaten. -ki çoğu double gasnk oluyo noc öncden lux arkadan-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 11 Temmuz 2012; 18:26:33 >

• 1 kişi eksik, hala ss koyan adamı suçlayan var hayret bi olay
    elo hell böyle işte hep 1 eksik ya da 1 troll
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Öncelikle şu skora takma işini bırakın. ''Geçen maç 0/5 alistar vardı qnq o yüsden kaybettiq :(('' Cümlesi herşeyi açıklar.

sorun junglerın attığı gankler değil zaten. lux'un tower arkasından attığı gankler. uzaktan bi comboda gidiyosun zaten. -ki çoğu double gasnk oluyo noc öncden lux arkadan-

Nasıl yani biri arkadan biri önden mi geliyor? Sizde arkaya doğru kaçın lux'u kesin o zaman tek başına nasıl olsa? Yada wardınız var sonuçta geldiğini görüyorsunuz bu 2 ağır escape skilli champ ile rahatça sıyrılırsınız. Janna tower divelara karşı birebir kullanmasını bilirse.

• quote:

Ekleme: Biraz sert çıktım sanırsam ama her gün 5-6 tane böyle konu açılıyor. Haksız olduğu halde qq yapan insanlar çoğaldı iyice. Geçen sene filan böyle değildi.

Evet ward konusunda arkaya bi tane ward koysaydık ölmezdik büyük ihtimalle .Günlük konu olarak düşünmüyorum bunu akşama tekrar gireriz duo ranked o zaman tekrar koyarım.Elo hell benim gözümde ne zaman biterse konuyu da o zaman kapatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oraeta

1 kişi eksik, hala ss koyan adamı suçlayan var hayret bi olay
    elo hell böyle işte hep 1 eksik ya da 1 troll

O da var sanırım ama düşününce biraz daha dikkatli olsaydık oyunu dengelebilirdik en azından bir süreliğine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

86 cs op

Şöyle boş yorum yapmayın, elo hellde farm yapılmıyor. Her oyun dakika 10da herkes mid oluyor bırakıyosun farmı herkes sürekli gankte, 40-30 gibi skorlarda bitiyor herkes kill peşinde farm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

86 cs op

Şöyle boş yorum yapmayın, elo hellde farm yapılmıyor. Her oyun dakika 10da herkes mid oluyor bırakıyosun farmı herkes sürekli gankte, 40-30 gibi skorlarda bitiyor herkes kill peşinde farm değil.

Herkes mid ise alırsın 2-3 ward pushlarsın lane'yi 2. turrete kadar sonra sana geliceklerdir.Ward ile de kaçarsın.Sonra aynısını tekrar edersin.
  • quote:

quote:

quote:

86 cs op

Herkes mid ise alırsın 2-3 ward pushlarsın lane'yi 2. turrete kadar sonra sana geliceklerdir.Ward ile de kaçarsın.Sonra aynısını tekrar edersin.

Takımı 5v3 bırakıp backdoor yap diyorsun ? Ya elo hell oyunlarını bilmiyosunuz garip ve mucizevi birşey oluyor. Stream izlediğinizden dolayı 10dakikada 100 farma yaklaşmamızı bekliyosunuz ama olmuyor, karşı laneindeki adam gidiyor gank atmaya ss diyorsun ping atıyorsun görmüyo ölüyo sende yardıma gidiyosun, veya aptal bir adam çıkıp 9. dakikada midde 1 dakikadan uzun süre kalıyor, bir adam daha mide geliyor sonra jungler geldimi all mid. O yüzden farm yapamıyorsa birisi last hit kaçırdığından değil farm yapmaya müsait olmadığındandır oyun. Ayrıca, kazanıp kaybedilen oyunların hemen hemen hepsi (çok ekstra durumlar hariç) takımla alakalı. Yani 2kişi girip bir oyunu taşıyamıyor, son oyun ashe 3-6 giderken leave attı level 9da, akali 14-4 bitirdi oyunu earlyde 4 kere asheyi öldürdü (normal game) uzun süre dayandık ama lose oldu 1 kişi eksikken hep backdoor yedik. Oyun 45 dakika sürdü, nocturne 42de mi ne leave attı galiba gg easy yazıp 4v4 demesi beni deli etmişti. Yani oynadığım online oyunlara dayanarak söylüyorum (Knight Online-Warrock-Runes Of Magic ve hatırlayamadıklarım var) en çok takım oyununa ihtiyaç duyulan oyun bu. Şöyle açıklayayım, knight online'da cz veya ardreamdeyken partyde 1 kişi eksik dolaşırsan o kadar fark etmez, yada warrockta bir raundu bir kişi eksik oynayabilirsin ama bu oyunda olmuyor. Ama bunda 1 kişi bile eksik olsun, istersen earlyde 20-5 olsun takım skorları adamlar oyunu biliyorsa base kulelerini koruyup oyunu late götürdükten sonra oyunu kazanır. Adamın biri earlyde potansiyeli olan bir heroya 3-4 kill verirse ve karşı takımda kötü bir oyuncu yoksa oyunu kazanamazsın. Çok uzun yazdım, aralıklarla yazdığım için konu bütünlüğü gitti paragraf terkim. Sonuç : Lol takım oyunudur ve elo hell kötü birşeydir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

86 cs op

Takımı 5v3 bırakıp backdoor yap diyorsun ? Ya elo hell oyunlarını bilmiyosunuz garip ve mucizevi birşey oluyor. Stream izlediğinizden dolayı 10dakikada 100 farma yaklaşmamızı bekliyosunuz ama olmuyor, karşı laneindeki adam gidiyor gank atmaya ss diyorsun ping atıyorsun görmüyo ölüyo sende yardıma gidiyosun, veya aptal bir adam çıkıp 9. dakikada midde 1 dakikadan uzun süre kalıyor, bir adam daha mide geliyor sonra jungler geldimi all mid. O yüzden farm yapamıyorsa birisi last hit kaçırdığından değil farm yapmaya müsait olmadığındandır oyun. Ayrıca, kazanıp kaybedilen oyunların hemen hemen hepsi (çok ekstra durumlar hariç) takımla alakalı. Yani 2kişi girip bir oyunu taşıyamıyor, son oyun ashe 3-6 giderken leave attı level 9da, akali 14-4 bitirdi oyunu earlyde 4 kere asheyi öldürdü (normal game) uzun süre dayandık ama lose oldu 1 kişi eksikken hep backdoor yedik. Oyun 45 dakika sürdü, nocturne 42de mi ne leave attı galiba gg easy yazıp 4v4 demesi beni deli etmişti. Yani oynadığım online oyunlara dayanarak söylüyorum (Knight Online-Warrock-Runes Of Magic ve hatırlayamadıklarım var) en çok takım oyununa ihtiyaç duyulan oyun bu. Şöyle açıklayayım, knight online'da cz veya ardreamdeyken partyde 1 kişi eksik dolaşırsan o kadar fark etmez, yada warrockta bir raundu bir kişi eksik oynayabilirsin ama bu oyunda olmuyor. Ama bunda 1 kişi bile eksik olsun, istersen earlyde 20-5 olsun takım skorları adamlar oyunu biliyorsa base kulelerini koruyup oyunu late götürdükten sonra oyunu kazanır. Adamın biri earlyde potansiyeli olan bir heroya 3-4 kill verirse ve karşı takımda kötü bir oyuncu yoksa oyunu kazanamazsın. Çok uzun yazdım, aralıklarla yazdığım için konu bütünlüğü gitti paragraf terkim. Sonuç : Lol takım oyunudur ve elo hell kötü birşeydir.

/>

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

86 cs op

/>

ok

• Oyun 2 yi ekledim beyler
  • ADAM 96 DOĞUMLU İSMİ ÇETİN LİSE 3'E GİDİYOR IP ADRESİNDEN KİMLİK NO'SUNU BULUP KOYUCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

ADAM 96 DOĞUMLU İSMİ ÇETİN LİSE 3'E GİDİYOR IP ADRESİNDEN KİMLİK NO'SUNU BULUP KOYUCAM

Ya he he çağatay ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheto96

quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

ADAM 96 DOĞUMLU İSMİ ÇETİN LİSE 3'E GİDİYOR IP ADRESİNDEN KİMLİK NO'SUNU BULUP KOYUCAM

Ya he he çağatay ayrıca.

Chetoyu apaçi lehçesinde yazmışsın çeto anlamına geliyor adı çetin olan ama kabuğunu beğenmeyip kendine çeto dedirtenlerdensin işte
  • Elo hellde şans yoktur.

• Arkadasim seninle ayni eloda . Hesabiyla 11 el oynadim tek lose bile almadim. Takim konusunda aglamayi birakmaniz lazim. O elodaysaniz sizin de oynama seviyenizin normalin daha altinda oldugunu kabul edip kendinizi gelistirmeniz lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elo hellde şans yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Arkadasim seninle ayni eloda . Hesabiyla 11 el oynadim tek lose bile almadim. Takim konusunda aglamayi birakmaniz lazim. O elodaysaniz sizin de oynama seviyenizin normalin daha altinda oldugunu kabul edip kendinizi gelistirmeniz lazim

Adam epic keri çıktı beyler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.