Şimdi Ara

Elo Hell Günlükleri Vol 1161231245 [Oyun 6][Güncel] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne demek çıkışı yok o dediğiniz yerden çıkan bir sürü kişi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

quote:

Orijinalden alıntı: cheto96

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cheto96

quote:

Arkadasim seninle ayni eloda . Hesabiyla 11 el oynadim tek lose bile almadim. Takim konusunda aglamayi birakmaniz lazim. O elodaysaniz sizin de oynama seviyenizin normalin daha altinda oldugunu kabul edip kendinizi gelistirmeniz lazim

Adam epic keri çıktı beyler.

Epic carry filan degilim. Yazdiklarin ve tavirlarindan anladigim kadariyla sen hic degilsin

Elo hellde degil hellin de altindasin ama takimini sucluyorsun ve her el carrylenmeyi bekliyosun. Carrylenemeyince de noob team noob team diyerek rage yapiyosun. Eger ortalamnin ustunde bir oyuncu olsaydin o eloda 1 gun bile kalmazdin.

Lütfen burdan laf dalaşı yapmaya gerek yok. Ben ortalama bir oyuncu olduğuma inanıyorum. Sen ortalamanın altında olduğunu düşünüyorsan istediğin gibi düşünme hakkına sahipsin.Ancak elo hell in tam olarak ne olduğunu anlamamışsın.Ad carry ye ilk frozen çıkan insanlar gördüm ben. Lütfen arkadaşının hesabından 11 win almakla olucak iş değil o.Gerçekten oraya kendin düşmen lazım.Buna takım oyunu denmesinin bir sebebi var evet carry ler oyunu göğüsleyen kişiler ancak eğer arkadaşların seni korumazlarsa direk tüm adamların sana gelmesine izin verirlerse sen hangi oyunu carrylemeyi düşünüyorsun.Lütfen biraz mantıklı düşün.

Oraya dusmen lazim demissin. 490 eloya dustum ve ordan ciktim suanki eloma. Hala cok yuksek degilim ama gelistigime inaniyorum. Tabi ki 1 gunde cikmadim . Ama kotu oynadigim icin cikamadim ve bu sure icinde kendimi gelistirdim. Suan o eloda her oyunu zorlanmadan carryleyebilmem de bunu kanitliyor bence.

Yani sen bana özetle diyorsunki, son oyunundaki bot lanede 6-16 giden varusun karşısında 224 cs ile 17-7-8 oynayıp ölümüne backdoor yapıp 3 turret 1 inhibitor + nexusun botlane tarafındaki turreti almasının sebebi benim kötü oynamam. 50 Dakikada 90 farm yaptı varus, 50. dakiakdaki itemleri ie + berserker + phantom + life steal (bt için Allah razı olsun) Caitlyn ise : İe + Bt + Phantom + Berserker + Madred + BF. Ve tekrar bana dedink, aynı oyun solotopta irelia'yı solotopta 1-4 ile oynadıktan sonra rakip jungler ve mid lanein takımlarının iyi olup sadece solotoplarının fail olduğunu anlamasının ve beni gank yağmuruna tutmasına rağmen tekrar double alıp ölüp, olafın kuleyi savunmak yerine wraith kesmesinin sebebi senin kötü oynamam. Saygılar, iyi geceler.

Biraz fazla rage yapmışsın bro yazdıkların fazla anlaşılmıyor bir calm down sonra tekrar yaz

Yok rage değil ya, sakin yazdım. Adam dediki 11win streak yaptım eğer iyi oyuncuysan sende yaparsın, bende sadece son oyunumu yazdım. League of Legends tamamen takım oyunu niye bunu anlayamıyolar bende bunu anlamıyorum.

• Yeni oyunumuzu da ekledim.
  • 1336'ya kadar gelip tekrar 1285'e düştüm.Bu sefer çoğu oyunda hatalı bendim gerçi.Bakalım sende çıkarsın umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

1336'ya kadar gelip tekrar 1285'e düştüm.Bu sefer çoğu oyunda hatalı bendim gerçi.Bakalım sende çıkarsın umarım

insan sizde der qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

1336'ya kadar gelip tekrar 1285'e düştüm.Bu sefer çoğu oyunda hatalı bendim gerçi.Bakalım sende çıkarsın umarım

insan sizde der qnq

Sen umutsuz vakasın.Ama neyse sizde çıkarsınız umarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

insan sizde der qnq

Sen umutsuz vakasın.Ama neyse sizde çıkarsınız umarım

niye eziy10qi beni qnq

• Ad teemo mid'le oyunu aldık.
  • 5.si ibretlik bu arada solo girerek 1059 dan 1183 e kadar çıktım hedefim poppy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az kaldı çıkacağım bu elo hellden.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.