Şimdi Ara

Elo Hell'den Çıkmak İstiyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takıma ne lazımsa onu alacaksın,yenmenin püf noktası bu.Yani girer girmez ''me solo top'',''me mid'' yazanlardan olma,ne lazımsa hepsini öğren,jungle ve support rolündende zevk almaya çalış (Şanssızlıkta bir yere kadar,çıkarsın emin ol.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackest Night -- 13 Haziran 2012; 16:18:06 >
  • elohell diye birşey yok. bu tür adamlar 1700 elodada var. tamam ben kendim şahit oldum bazı arkadaşlar gerçekten çok şanssız oluyor ard arda bu tip elemanlar geliyor takımlarına ama sabır edip oynarsanız eğer hakediyorsaniz illaki çıkarsınız. 1200 elodayken top ap garen mid vayne i taşımıştım sivir le 17-1 mi neydi. o oyundan sonra elohell kavramı soyutlaştı açıkcası
  • Yavaştan çıkıyorum ben her 100 eloda bir 1 ay takilma var heralde. 1200lerde 1 ay kalmıştım şimdi 1300 oldum yine 1 ay kalıcak gibiyim 1350 oluyorum 1370 e geliyorum sonra hoop 1330lara
  • Ya bi şey dicem last pick = support...
    Bu mantığı hangi aşırı zekalı insan başlattı. Yemin ediyorum düz ban yapılıyor. First 2 pick top+mid gidiyor. Dolayısıyla karşıda counter alıyor. Şu last pick support yerine first pick support desin biri yeter artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

Evet beyler sorunum başlıkta EU&NE regionındayım, yardım edin elo hellden çıkamıyorum 1270 elo kaldı top rating 1431 her oyun bir leaver bir feeder sorun gerçekten bende değil. Bir kaç taktik verin elo hellden çıkabilmiş tapılası insanlar.

Sana supportluk yapacak bi arkadaş bulabilirsen çıkarsın. Ya da sen support oyna yanına iyi bi ad carry bul. Iyi setup oluşturun lanede. Mesela agresif oynayın. Nunu&vayne yapın. Nunu&caitlyn de güzel oluyo caitlyn'in headshotları karşı ad carryi deli ediyo. Nununun da attack speedi ile hızlı stackleniyor. Nunu&Kogmaw yapın. Ya da ne biliyim Ashe&Janna yapın. Team speak mi ventrilo mu onu da kullanın ama.

• 100 ELO 10$
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

100 ELO 10$

• ben de harbi harbi bi takım arıyorum. Easteyim oyundaki nickim iesuport. bıktım troll pickten
  • leave atanlar da var bi de :/
  • 1270 e elo hell diyosan bizimkisi ne oluyor acaba benimde elom 900 dü kafayı yeme noktasındaydım oyunu zevk almadan oynuyodum yükseltcemde yükseltcem diye kendimi yiyodum şimdi 1100 civarına geldim bi ara 7 el arka arkaya kaybetmeden gittim sonra 1-2 kere kaybettim şimdide 5 eldir arka arkaya kazanıyorum bakalım bu sefer kaça kadar gitcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Elo hell bataklık gibidir.Çırpındıkça daha derine batarsın.Eğer çıkmak istiyorsan birinin sana elini uzatması gerek.

Ben hep bunu duydum. Nasıl birşey olduğunun bilmiyodum elo hell in şanslıydım girmedim. ama arkadaşın hesabını oradan kurtarmaya çalışıyorum şu an. Gördüm ki herşey oynayan kişinin elinde. Bence iyi oynayan çıkar.

şuan benim hesabımı cıkarmaya calısıyor solo giriyor 1109 elodan başladı renekton ile oynuyor sürekli solo top 79 elo kastı 1 günde 7 win steak yaparak :)

• 1350'den 900'e düştüm, şuan 1200'e çıktım tekrar. tırmanmak zevkli şey.
  • 1270 ELO HELL ?
  • aslında şikayet etmeyin elo helldeki noobları ezmek çok zevkli arada arkadaşın hesaptan girip oynuyorum 900 eloda
  • Çok uzun süredir elo helldeyim malesef.800 den şu an 1 haftadır 1100 lerdeyim.1250 görene kadar devam edeceğimAma gerçekten zor.Her rolü üstleniyorum.Hiç bir zaman mevki belirtmiyorum.Ne gerekiyorsa alıp,isteyene istediğini bırakıyorum.Bu arada 900 den 1100 e kadar supp ile çıktım.Gerçekten şaşırtıcıydı.
  • 1 aydan kısa sürede yaklaşık 500 elo çıkmış biri olarak söylüyorum, hiç zor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azfendak

quote:

Orijinalden alıntı: LOL_OBA

quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Elo hell bataklık gibidir.Çırpındıkça daha derine batarsın.Eğer çıkmak istiyorsan birinin sana elini uzatması gerek.

Ben hep bunu duydum. Nasıl birşey olduğunun bilmiyodum elo hell in şanslıydım girmedim. ama arkadaşın hesabını oradan kurtarmaya çalışıyorum şu an. Gördüm ki herşey oynayan kişinin elinde. Bence iyi oynayan çıkar.

şuan benim hesabımı cıkarmaya calısıyor solo giriyor 1109 elodan başladı renekton ile oynuyor sürekli solo top 79 elo kastı 1 günde 7 win steak yaparak :)

elo hell diye bişey yok.oba senin yaptığın sadece bu arkadaşa elo kasmak.oynayıp gene kaç elodan aldıysan o eloya geri dönecek.arada olan diğer oyunculara oluyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

ben hep solo girdim ne diyeyim ki şimdi herifler feedliyorsa late gamede iyiyiz falan de flame kesin oyuna devam edin de iyi oynarsan zaten çıkarsın kimseye de güvenme duo atıp bu iyi oynuyor falan zaten elo hell diye bir şey yok her eloda rezil oyuncular var

Sen elo hell değil misin ki ?
    En azından bana göre elo hellsin ^^
  • Elo Hell olayını 1230'lardan sonra görmedim. Hani Hell derken mid or afk top or afk tarzı elemanları, support'suz jungle'sız takımları kastediyorsak görmedim. Ha gidip 1100 eloda görürsün tabi. Ama dediğim gibi 1200'lerden sonra artık ufaktan birşeylerin farkına varmış kitlelerle muhatapsındır. Ben 1 senedir bu oyunu oynuyorum 1 senedir Elo Hell'deydim. Taki düne kadar, dün 1412 Elo'ya çıktım ilk defa. Nedeni de Stream'lerdir deli gibi stream izliyordum yatarken bile açiyordum uzanarak izliyordum. Kapmişim demekki birşeyler mesela Face Check harbiden OP yapmayın Güvenli oynayin, sabredin misal toptamısın, sadece farm yap o adam zaten sana kill'i veriyor olmadi junglerla birlikte aliyosunuz, counter pickleri öğren o herolarda geliştir kendini hafiften harras yap outfarm bırakmaya caliş adami ama 1 vs 1 pek girme, sabret bekle bekle yavaştan ve junglerla kill'i al. Kill aldıktan sonra herşey rahat ve kolay bu sefer agresifleşebilirsin, ben genelde adamı kestikten sonra genelden AHAHAHAHAHAHA tarzı şeyler yazarim bütün lane'lerin dikkatini kendi lane'ime çekerim jungler paso benle uğraşir e haliyle ward'ımda olduğundan beni gangleyemez zaman kaybeder diğer lane'leri gangleyemez, bizim jungler bişi bilmiyosa bile birşeyler yapabilir bu sayede. Genelden moral motivasyonu çok iyi bozarim. Bu oyun moral işi, misal işten eve geçtiğimde o gün b.ktan geçmişse kazanamiyorum iyi geçmişse win streakler havada uçuşuyor. Morde, Vladimir, Yorick, Amumu, Vayne sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

ben hep solo girdim ne diyeyim ki şimdi herifler feedliyorsa late gamede iyiyiz falan de flame kesin oyuna devam edin de iyi oynarsan zaten çıkarsın kimseye de güvenme duo atıp bu iyi oynuyor falan zaten elo hell diye bir şey yok her eloda rezil oyuncular var

Sen elo hell değil misin ki ?
    En azından bana göre elo hellsin ^^

ama senden yükseğim :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.