Şimdi Ara

Elo hell champion önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elom sürekli 1012 ve 953 arasında gidip geliyor, bi çıkış yapıyorum 1000e geliyorum ardından 3 lose streak tekrar 960. Hangi championlarla oynamamı önerirsiniz ? Her tür oynuyorum, en zayıf olduğum ad carry. Mid ve Solotop'ta iyiyim, bu aralar kendimi jungleda geliştirmeye çalışıyorum. Genelde oynadığım herolar :

-Renekton
    -Fizz
    -Shyvana
    -Soraka
    -Darius

• senin oynadıkların arasında malesef fizz ile nekadar iyi oynarsam oynayayım takım kötü ise kazanamıyorum çünkü bir kişiye odaklandıgı için tf de bir kişiyi öldürüp ölyürsun
  • benimde elom 830 du 1 haftada karthus-lb ve ahriyle 1002 ye cıkardım yukselısede devam edıcem mid gidince iyi oluyor ozellıkle karthus %100 gidiyorum
  • kayle (hiç biri ile alakası olmasada.)
  • bi aralar 1350 çıktım.Gaza gelip oynadım 1050 gördüm gene oynadım gene 1350yim şuan

Wukong

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 8 Haziran 2012; 1:14:35 >
  • tristana/taric ikilisi

mid tf gragas

solo top/mid kennen akali

jungle jax skarner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yemezse kassadin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1240 elo oldu kassadin ww morgana shen insta banlanıyor biri banlanmadımı hemen alıyorum.
    champion seçerken lanede üstünlük sağlayanları seç örnek olarak ; olaf,jax,renekton,kennen,gragas,lee,vlad,nidalee,brand,irelia,cass,ahri,corki,rumble bunların dmg potansiyeli diğerlerine göre biraz daha yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.