Şimdi Ara

Elo Boost nasıl yapılıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adaniellium

valla vakit olsa 1-2 el yardım edebilirim ama team rank felan var hep

@DoubleJift

tamamdır süper teklif

silver 5'teyim 3'e yada 2'e taşısan yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

boost yaparken 25 win streak yaptım soruları alayım

Bi benimkini yapmadın
  • Silver 1'den Gold 5'e çıkmak istiyorum , 5-10 arası lp geliyor 55 puandayım. İlgilenenlere buradan duyurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    taşımak değil de elo kasmak için ipuçları başlığı açmayı düşünüyordum ancak o kadar troll var ki uğraşasım kaçtı
  • quote:

taşımak değil de elo kasmak için ipuçları başlığı açmayı düşünüyordum ancak o kadar troll var ki uğraşasım kaçtı

Hocam açın açmazsanız pm olarak gönderin topluca çok merak ettim şöyle hangi şampiyonlar rahat taşır falan diye
  • valla ilgilenen olursa seve seve paylaşım yaparım sorun değil
  • Silver/Gold maçlarından bahsediyorsanız taşıması kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

valla ilgilenen olursa seve seve paylaşım yaparım sorun değil

aynen isteriz ya
  • quote:

Ben dahil birçok kişinin ilgileneceğinden eminim boş boş konular yerine keşke hep böyle konular açılsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Ben dahil birçok kişinin ilgileneceğinden eminim boş boş konular yerine keşke hep böyle konular açılsa

Oyunculuk yoksa sayacaklarının çoğu boş, oyunculukta pratikten geçiyor. O saçma gördüğünüz 1vs1 sizi çok fazla geliştirir, iyi bir oyuncuya karşı oynamayı deneyin.

• 4 kişi aynı veya rakip düşüyolardır en kral oyuncu olsa tek başına maç çeviremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.KADiR

4 kişi aynı veya rakip düşüyolardır en kral oyuncu olsa tek başına maç çeviremez

Bronze hesap ver oyun kaybetmeyeceğim.
  • Hayrına bronzdan çıkarsanda olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver gold bronz gibi liglerde oyunu tasıyıp lig atlatma sanatıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoloQHeroLaw -- 4 Kasım 2013; 21:23:45 >
  • silver gold kolayda platlar 1-2 oyun falan alıyo arada. ayrıca illa ki lose alıyorlardır onlar. oyunculuğuma güveniyorum yani silverlar goldlar sorun değil ama deselerki s4'de 10/10 garantisi verebileceksin, veremem arada çıkmak zorunda.
  • diamond hesaplarda karşıya adam düşürüyorlardır mutlaka ki sanmıyorum diamond adamın boost yapıp çilingire yükseltmek istediğini.

Low eloda ise rahat taşıması plat diamond düzeyinde bir oyuncu çok rahat taşıyabilir bronzu silverı goldu.
  • silver 2 yim girsem golda cıkarım rahatca ancak yerimin silver 2 oldugunu düşünüyorum.Sezon 4 te ilk 10 maçı 6-4 tamamlarsam gold atıyor zaten . Goldda başlıyacaktım aslında afk gelince 8-2 olup s1 e attı silver 1 den girmemekten düştüm 2 ye mutluyum.Herkes kendi yerinde olmalı.Abartı olmamalı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.KADiR

4 kişi aynı veya rakip düşüyolardır en kral oyuncu olsa tek başına maç çeviremez

al bi fizz,jax bak nasıl alıyorsun oyunu
  • Benim anlamadıgım abi senin takımında bir herif var feedliyor paso ama gıcık davranıyor ona buna sövüyor moral açısından yıkılıyor takım. Sen middesin karşındakinden 3 kill almışsın solodaki adam karşıya 5 kill vermiş rahat farm yapmış botta öyle sen nasıl 2 kişiye karşı çıkıcaksın ki ?
  • Tamam yazarım bir kaç ipucu, tavsiye herolar falan bu gece yazarım hatta vakit olursa

@Evdeki Sinek
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.