Şimdi Ara

Elmas hesap değeri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    97 sampiyon
    Elmas çerçeve
    Rp ile aldigim 10 sihirdar simgesi toplamda fazladan 33 simge
    5 run sayfasi

Elmas hesap değeri? Elmas hesap değeri?

Not: Bu arada satilik degil, pm atmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 15 Kasım 2014; 12:22:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bide bu çıktı ha bizene senin hesabının değerinden ego mu tatmin etmeye çalışıyonuz 10 kuruş vermem hadi git şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

bide bu çıktı ha bizene senin hesabının değerinden ego mu tatmin etmeye çalışıyonuz 10 kuruş vermem hadi git şimdi

Neyin kafasi? Harcadigim para ve emegin degerini ogrenmeye calisiyorum. Kiskandin mi sincap?

• Bandit Sivirden önceki skin hangisi yav, hiç tanıdık gelmedi. Skinlerin iyiymiş hocam bu arada zevkini sevdim :)

• Sörfçü singed olmasi lazim hocam, tesekkurler.

• 200 250

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

bide bu çıktı ha bizene senin hesabının değerinden ego mu tatmin etmeye çalışıyonuz 10 kuruş vermem hadi git şimdi

Neyin kafasi? Harcadigim para ve emegin degerini ogrenmeye calisiyorum. Kiskandin mi sincap?

tamam bende 10 kuruş vermem dedim zoruna mı gitti ? sincabı gösterirdim de yeri değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harcadığın paranın değerini sen bilebilirsin. Neyi ne kadara aldığını biz bilemeyiz. Emeğe harcadığın zamanın maddi dönüşünü de sen talep edebilirsin. Bir adam için 1000 oyun oynamak için harcanılan zaman 500 lira değerinde iken ötekisi oynarken eğlendiği için değer biçmeyebilir. Nesnel bir miktar verilemez.

Sincap mıyım? Değilim. Kıskandım mı? Böyle bir hissiyata sahip olmam saçma olur, bu hesaba harcanan paranın tahminen üç katını kendi hesabıma harcamışlığım var zamanında. Satmayı düşünmeli misin? Bence hayır. Herkesin hesabı kendi için değerlidir, fiyatı piyasaya göre belirleyeceksen seni mutlu edecek miktarı işitmeyeceksin. Piyasayı kendine göre belirleyeceksen hesabı satmak istiyorsan satamayacaksın.
  • Rp ile hiç simge almadım ama fazladan +39 tane simge var.az geldi bana simgeler.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Yukaridaki şahsiyette sizin gibi açıklayici bir bicimde yazsa bende oyle bir cevap vermezdim. Yok egomu tatmin ediyorsun, yok 10 kuruş vermem. Boyle konuslamalar hiç hos bir sey değil. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

• SarımsaklıSamırsak mahlaslı arkadaş sizde enaniyet sezmiş olabilir. Ben böyle bir şey sezseydim konuya yanıt vermezdim, kötü niyet sezmediğimden bu şekilde yorum yaptım. O da haksız sayılmaz, iki gündür bu bölümde yazıyorum ama önceden bu şekilde çok konu açılıyordu. Arkadaşlar gerçekten ego tatmini yapıyor, yaşı ufak kardeşlerimizi etkiliyordu. Onun tepkisinde de haksız taraf yok, senin niyetinde de. Ben böyle soru cevaplı konu açmak yerine çoğu kişinin kullandığı bir başlıkta sormayı daha doğru buluyorum. Çünkü iki cevap alınca konu miadını doldurmuş oluyor.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Benim tarafimdan hakli degil o arkadas. Ne olursa olsun saygi gostermek zorunda. Burasi forum sonucta. Tanimadigi birisine yorum yapiyor. Enaniyet sezecek birisi oldugunu dusunmuyorum, acaba nasil konuyu kirletirim diye dusunmus bana gore.

• 33 mus hocam. Pc kurulu olmadigi icin tahmini yazmistim. Arkadasa sordum bakti.

• 300 tl kadar edebilir.
    Bu arada skinleri hangi sitede seçtin? eyosongive.us çalışmıyor bu aralar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.