Şimdi Ara

Elmalı Soda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu son günlerde baya hoşuma gitmeye başladı. 1 Günde bir altılı bitiyor nerdeyse. Acaba bir zararı olurmu.? Cidden soruyorum. Mide'ye filan zararı olurmu.

NOT: Sadece elmalı, Diğer meyvelileri sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 22 Mayıs 2009; 19:10:12 >

• walla ben Mide kanaması geçridim ben bile içiyorum
  • Aynen bende elmalı sodayı çok seviyorum..En az haftada 1 en fazla haftada 2 kez içiyorum.Sonuçta maden suyunun aromalısı zararlı olacağını düşünmüyorum.
  • @berker787878
    Ciddimisin :S Ama mide kanaması geçirsem bile. Elmalı sodaya devam ^^
  • ya hazır konu açılmış bende güne rahat 3 şişe götürüyorum frutti zararı yada faydası varmı bu sodanın
  • o kadar çok içersen zararlı, içinde binlerce kimyasal madde war, onn yerine elmanın suyunu iç =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperSadist

o kadar çok içersen zararlı, içinde binlerce kimyasal madde war, onn yerine elmanın suyunu iç =)

Elma suyundan oldum olası nefret ettim fakat. Elmalı sodayı çok seviyorum. Cidden zararı dokunacaksa bana. Günde 1 taneye indiririm ;)

quote:

Orjinalden alıntı: 3f377

ya hazır konu açılmış bende güne rahat 3 şişe götürüyorum frutti zararı yada faydası varmı bu sodanın

Bende aynen frutti tüketiyorum. Fakat en son freşa aldım. Oda fena değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay demliyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş 1 saat içinde 4 tane içiyor.
  • Heralde pek bir zararı yokya. Haberlerde filanda duymadık.
  • yarasın tosunuma
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperSadist

o kadar çok içersen zararlı, içinde binlerce kimyasal madde war, onn yerine elmanın suyunu iç =)

Garantisi var mı?Bilmeden sallama!!
  • Şu anda 4 tane dizili monitörün önünde elmalı soda şişesi aynen iki günde bitiyor bi 6lı paket.
  • şu yazıyı turkuaz.zaman.com.tr adresinde okumuştum aynen yapıştıyorum.

Yurtdışında maden suyu çok tüketiliyor. Bizde ise ‘mideye dokunur’ diye kimse çok fazla içmiyor. Çok soda içmek mideye zarar verir mi?

Hayır. Maden suyunun ciddi bir zararı olmaz. Ancak bazı nadir böbrek hastalığında içinde taşıdığı ilave minerallerden dolayı daha dikkatli kullanmak gerekebilir. Esas zararlı olanlar kola, gazoz ve konsantre meyve sularıdır... Çünkü bunlar zararlı şekerler yanında çeşitli zararlı katkı maddelerini içermektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berker787878

walla ben Mide kanaması geçridim ben bile içiyorum

geçmiş olsun kardeş mide kanamasının sebebi nedir?
  •  Elmalı Soda
    Son 1 tane

@Endiminyon
    Yazı için teşekkürler

• Elmalı freşanın üzerine tanımam
  • Bırak Ya CoLa ruLz.. Ama Frutti ninde KarpuzLusu Fena DeiL Yada Freşa biLmiyorum Artık ..
  • ben narlı içiyorum bişi olmuyor desemde ınanma agır bronsıt gecırdım grıp gecırdım gene ıcıyom devam bısı olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberStyle

Bırak Ya CoLa ruLz.. Ama Frutti ninde KarpuzLusu Fena DeiL Yada Freşa biLmiyorum Artık ..

Colanın yeri ayrı tabii, O zaten 1. sırada. Fakat ben kendimi bildim bileli kola içerim zaten. İnsan yeni şeyler arıyor :D
  •  Elmalı Soda

freşa çok dandik ya. tek yol akmina.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.