Bildirim
ELM327 Kullanımı hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ariza okuma/silme gosterseniz hem iphone hem de android daha faydali olabilir. iPhone da ben torque cikmiyor, eobd-facile var, kullanımıni gosterseniz daha iyi olur bence. Emeğinize saglik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E92 M3 de de calisir mi hocam ?
Güzel bir video olmuş izledikten sonra lazım olabilceğini düşündüm ve sipariş vermeyi düşünüyorum nerden alabiliriz bilgi verirmisiniz
Bilgilendirici bir video olmuş günlük kullanıcı için çok faydalı bilgiler içeriyor cihaz
Küçük ucuz ama bazen güzel veri alınıyor bu cihaz ile
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Video bayağı eksik kalmış. Nasıl kullanılacağı, hangi verileri ölçütü pek gösterilmemiş. Değerleri yorumlamakta gerekir.
tabikide -
ben buna neden kahkaha attım cevat reyizz -
Türkiye'deki alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalamb -- 10 Şubat 2018; 20:28:1 > -
Benim almera da çalışmadı. Yada torque gormedi. Neyseki ihtiyaç olmadı henüz. Getzde lpgden dolayi ara sıra yanan motor arıza lambasını söndürürdüm.
iyi günler almera kaç model acaba ? -
Eksik kalan kısımlar neler sizce ? Verileri ölçütü derken ne demek istediniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: dalamb
Eksik kalan kısımlar neler sizce ? Verileri ölçütü derken ne demek istediniz ?
Hocam yanlış yazmışım orada. Yani anlatmak istediğim normalde fabrika değeri falan ne olması gerek, şu an kaç çıkıyor gibi kullanıcıya yardımcı bir video olsa keşke hani. Takıp onlara bakmasını bende biliyorum ama yorum yapamıyorum biraz. Yani değeri görünce haa şu değerim gayet iyi şu kötü diye anlayabilmem gerekir. Bu tarz bir video olursa herkes faydalanır bence.
Motor sıcaklığından emme sıcaklığına kadar bu veriler her arabada farklı oluyor, sadece C30 için çekmek istemedim. O yüzden genel bir video çekmek istedim, elm327 yi genel tanıtmak daha mantıklı geldi.Yorumunuz için teşekkürler keşke imkan olsa öyle bir video çekebilsek :) -
2005 hocam. Bugün arız lambası yandı. Ya lpgden yada dün debimetre değişti ondan. Yarin tekrqr deneyeceğim. Olmadı mecbur lpgciye gidicez.
Aslında almeranin 90bglik olanları iso 9141 protokolu var. 98bglik olani bulamadım. Bulsam isim daha kolay olur.
quote:
Orijinalden alıntı: angaralimike
ben buna neden kahkaha attım cevat reyizz
-
video da bahsettiğimiz gibi arada bazı modelleri görmüyor. Örneğin Corsa 1.7 dti da torque çalışmazken opelin kendi android programı çalışıyor. -
Başka program deneyeyim o halde. Var mı tavsiye edebileceğiniz torqu alternatif?
Elm 327 cihazını Androidde Piston programıyla konuşuyorum. 2004 Lada Vega aracımda tam uyumlu çalışıyor.
Ama önemli olan arıza kaydını görmek silmek değil yukarıdaki arkadaşın dediği gibi referans değerleri bilmek gerekli. Ben bunların hepsini rus sitelerinden öğrendim.
Mesela 3 gün önce başka bir ildeki bi arkadaş, hiç tüp takılmamış Vega da 1 yıldır zengin karışım hatası alıyormuş, kimse bulamıyomuş, usta da en son oksijen sensörü demiş. Bende oksijen sensörü bozuk olsa o hatayı vermez, demek ki sensör işini iyi yapıyor diyip değerleri istedim, havaakışın debi oranı çok farklıydı, değiş dedim geçici olarak ustadan başka havaakış almış 3 gündür hata yok abi, biraz daha gözlemleyip sıfırını alacam diyor arkadaş.
Yani demem o ki, her servis araçların değerlerini bilse daha çok nokta atış yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- porya bilyası değişimi fiyatı 2024
- cooper lastik ne malı
- opel insignia 1.6 turbo kronik sorunları
- isuzu d-max en çok tutulan modeli
- momo lastik kimin
- mustang mach-e fiyat
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- megane e tech fiyat
- chery fiyat listesi 2025
- android auto sesli komut çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X