Şimdi Ara

ELIXER BASMA YÖNTEMİ GARANTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +3 2,5mlık kagıtla
    +4' e basarken +1 pres chitin'i low clas kagıdı ıle 3 tane yakıyorsunuz ve 2,5m lık kagıtla 4, sıraya update kagıdını koyuyorsunuz ve gatanri +4 oluyor
    +5'te +4 bastıktan 1 gün sonra pres chitin yakıyorsunuz 4 parça ve 2,5m lık kagıtla 5, sıraa koyuyorsunuz ve +5 oluyor
    +6 tı da 1 tane mirage yakıyorsunuz 6, sıraya koyuyorsunuz ve GARANTİ +6 oluyor.
    +7 trina ıle basıyorsunuz 1 gun gecsın ben bu sekılde +7 yaptım +8'e de yaktım trına ıle basıyım dedım olur belkı olmadı +6 garanti ve masrafsız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadoW Of Vain -- 25 Haziran 2006; 0:43:20 >

• çok duyduk böylelerini ama hepsi fıs çıktı bu da bi o kadar saçma ayrıca +1 e basılmaz gereksiz atıp tutmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

+1 250k lık kagıtla
    +2 2,5m lık kagıtla
    +3 2,5mlık kagıtla
    +4' e basarken +1 pres chitin'i low clas kagıdı ıle 3 tane yakıyorsunuz ve 2,5m lık kagıtla 4, sıraya update kagıdını koyuyorsunuz ve gatanri +4 oluyor
    +5'te +4 bastıktan 1 gün sonra pres chitin yakıyorsunuz 4 parça ve 2,5m lık kagıtla 5, sıraa koyuyorsunuz ve +5 oluyor
    +6 tı da 1 tane mirage yakıyorsunuz 6, sıraya koyuyorsunuz ve GARANTİ +6 oluyor.
    +7 trina ıle basıyorsunuz 1 gun gecsın ben bu sekılde +7 yaptım +8'e de yaktım trına ıle basıyım dedım olur belkı olmadı +6 garanti ve masrafsız..

sansına olmus olabilir ama sunuda bilmende fayda war hic bir upgrade granti olmaz tamamen sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly_ -- 25 Haziran 2006; 0:40:22 >
  • Upgrade de %100 diye birşey yoktur (Blessed Item Upgrade Scroll gibi kağıtlar haricinde.)
  • 2 TANE YAPTIM.. VE RAPTOR BASMAYAI DENEDIM OLMADI AYNI YONTEMLE SUNU SOYLUYUM HIGT SCROOL'DA KI YONTEM +6 YA KADAR NASIL 1. KUTU 2YE 3. KUTU +3 E GECISLE +6 YA KADAR KESIN BASILIYORSA BUDA AYNEN BU SEKILDE
  • quote:

2 TANE YAPTIM.. VE RAPTOR BASMAYAI DENEDIM OLMADI AYNI YONTEMLE SUNU SOYLUYUM HIGT SCROOL'DA KI YONTEM +6 YA KADAR NASIL 1. KUTU 2YE 3. KUTU +3 E GECISLE +6 YA KADAR KESIN BASILIYORSA BUDA AYNEN BU SEKILDE

hadi dielim ole bi taktik war ama iteme gorede degismezki+6 taktigi dersin
    ama dedigim gibi upgrade sans isi
  • ya nerde basılıo +6ya kadar garanti bi ayak yapmayın yaa öle olsa mirage +1 10m se mirage +6 24m olurdu di mi upgrade işi item kırdırmakla olur ama en büyk faktör şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

en büyük faktör şans

+1903 baska hic bise denilemez bu konuda arkadasım son noktayı koydu
  • ya dediğim gbi tamam ersin bi an nce çavuş veya teğmen olmak istion ama bu şekilde post kasmaya çlışma shadowcm sende bende çok ii bilioz ki upg şans şans ve şans
  • Şans deil %100 tekniği var hem de +1den +2ye bus+trina koyarsanız %100 yanmaz
  • quote:

+2 250K lık kagıtla
    +3 2,5mlık kagıtla

Pres Chitin göremedim hiç Priest Chitin olur mu. Bir de Chitin'leri Low Class kağıdı ile nasıl yakabilirim.
  • bir kere garanti diyorsan en azından bu yöntem aynı şekilde 3-4 kere denenmeli ki garanti olsun. bir kere olan yöntemden garanti mi olur?
  • ne yaktığını tam okumadım ama bu kadar şey yakmadan da basılır upgrade kesinlikle şans işi
  • bence upgrade i tek bi iteme allah ne verdiyse basıcan böyle daha garanti bence ama +8 basıcaksan +7 e kadar bas hepsini ne verdiyse sonra sırayla olanları +8 yap
  • Upgrade de garanti diye bir şey yoktur.
  • haklısın hiçbirşey magic avili yolundan saptıramaz,o hep bizi kırmızı ışıgıyla hüzünlendiren yeşil top olacak
  • elixer degil elixir
  • Aslında gün gecirme taktiği doğrudur ama o anvilin slotlarına kaat koyma olayı sacma İyi bi item basıosanuz 1 gun up başarılı olduğunda dier upu ertesi gün basarsanız şansınız daha fazla oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

Şans deil %100 tekniği var hem de +1den +2ye bus+trina koyarsanız %100 yanmaz

katılıyorum bu tekniği uygulayın
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal.Lecter -- 31 Temmuz 2009; 12:43:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.