Şimdi Ara

KO PET OTO KUTU AYARLARI(ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
32.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uruklarda takılıyorum ve itimin sadece bus ve monster stone toplamasını istiyorum
    önceki konularda aradıgım cevabı bulamadıgım için yeni bir konu açtım yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Knight Online PET Oto Kutu Ayarları

Knight Online'da verimli bir oyun deneyimi için doğru PET oto kutu ayarlarını yapmak çok önemlidir. Bu ayarlar, oyuncuların canavarlardan düşen değerli eşyaları otomatik olarak toplamasını sağlar.

Knight Online Oto Kutu Ayarları

• Consumable Item Looting: Bu ayar, canavarlardan düşen iksir, parşömen gibi sarf malzemelerini otomatik olarak toplar.
    • Knight Online Oto Kutu: Bu ayar, canavarlardan düşen sandık ve kutuları otomatik olarak toplar.

Knight Online PET Kutu Toplama Ayarları Resimli

Ayrıntılı görseller eşliğinde PET kutu toplama ayarlarını nasıl yapacağın aşağıda açıklanmıştır:

• Oyun içi menüden "Ayarlar" sekmesine tıklayın.
    • "Evcil Hayvan" sekmesini seçin.
    • "Oto Kutu Toplama Ayarları" sekmesine tıklayın.
    • Canavar türüne göre hangi eşyaların toplanacağını seçin.
    • PET'inizin kutuları toplama mesafesini ayarlayın.

En İyi Oto Loot Ayarları

En iyi oto loot ayarları, oyuncunun ihtiyaçlarına ve oyun stiline bağlıdır. Örneğin, hızlı bir şekilde seviye atlamak isteyen oyuncular sarf malzemelerini toplamak için "Consumable Item Looting" ayarını açabilirler. Nadir eşyaların peşinde olan oyuncular ise "Knight Online Oto Kutu" ayarını açmalıdır.

PET Loot Ayarları

• Canavarları keserken karakterinizin etrafında kalmasını sağlamak için "PET'e Saldırma" seçeneğinin işaretini kaldırın.
    • PET'inizin sadece sizin topladığınız canavarlardan eşya toplaması için "Sadece Sahibinin Katlettiği Canavarlardan Topla" seçeneğini işaretleyin.

Bu ayarları optimize ederek Knight Online oyununda daha verimli bir oyun deneyimi yaşayabilir ve değerli eşyaları kaçırmaktan kurtulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu mümkün değil. Pete sadece şu fiyatın üstündeki itemleri topla/toplama ve görev itemlerini topla/toplama seçtirebiliyorsun.
  • peki amigo
  • pirate12 P kullanıcısına yanıt
    Üstüne bir adet bus alırsan inventory'in dolsa bile bus toplamaya devam edecektir hocam saygılar
  • zeewbl kullanıcısına yanıt
    Monster stone nasıl alıcak :) bussun presiz satış fiyatı kaçsa -1 coin yap. Ms leri alıyor zaten otomatik. Ben 20 k yapıyorum ms leri alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster Stone satilabilen bir eşya olmadığı için fiyatı ne yaparsan yap envantere alıcaktır. Bus satış fiyatina göre ayarla
  • Peti bu kutu toplama olayını nasıl ayarlıyoruz o konuda bilgi vericek varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA'DA BÜYÜK PET SHOP
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • encobaskan37 kullanıcısına yanıt
    Sol altta çocul var ona tıkla optionsa gel looting var ona gir , tik açıksa her şeyi toplar , tik kapalı yaparsan üste ne kadar yazarsan o eşyanın presiz npc satış fiyatı ne kadarsa o fiyatı geçen rşyaları toplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alicanarslann A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.