Bildirim
Elite'i Wireless İle Live'a Bağlama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Orijinalleri de sorun çıkarttığından dahili Wi-fi olan Slim modeli bu yüzden daha uygun.Mecburen Elite'de ethernet'e mahkum... _____________________________ 
Ashes2Gnashers -
Şimdi bir yöntem gördüm de pc wireless ile bağlı diyelim makinayı pcye bağlayıp bağlantıralı köprülüyosun pcnin wirelessını kullanıyor.Acaba bunda sorun yaşar mıyım kopma vs.gibi. _____________________________
Xbox One :Y s F tR -
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
Şimdi bir yöntem gördüm de pc wireless ile bağlı diyelim makinayı pcye bağlayıp bağlantıralı köprülüyosun pcnin wirelessını kullanıyor.Acaba bunda sorun yaşar mıyım kopma vs.gibi.
Hocam dediğin şekilde ben kullanıyorum ; kesinlikle kopma,lag vs hiç bir sorun yok. Sadece PC kapalıyken nette kapanıyor. En etkili çözüm bu._____________________________ Steam : NHCanX
Epic : NHCanX
Xbox : NHCanX
PSN : NHCanX -
quote:
Orijinalden alıntı: SchwarzRégén
quote:
Orijinalden alıntı: profxxx
Şimdi bir yöntem gördüm de pc wireless ile bağlı diyelim makinayı pcye bağlayıp bağlantıralı köprülüyosun pcnin wirelessını kullanıyor.Acaba bunda sorun yaşar mıyım kopma vs.gibi.
Hocam dediğin şekilde ben kullanıyorum ; kesinlikle kopma,lag vs hiç bir sorun yok. Sadece PC kapalıyken nette kapanıyor. En etkili çözüm bu.
Anladım hocam teşekkürler. . ._____________________________
Xbox One :Y s F tR -
PC açık dursun yetiyor _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler