Şimdi Ara

Elite'i Wireless İle Live'a Bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar kabosuz bağlantı için satılan wireless adaptorler var ama fiyatı pahalı geldi.Bu işin alternatif bir çözümü yok mu? Xbox'a uyumlu ucuz bir network adapter falan?

Ashes2Gnashers
  • Şimdi bir yöntem gördüm de pc wireless ile bağlı diyelim makinayı pcye bağlayıp bağlantıralı köprülüyosun pcnin wirelessını kullanıyor.Acaba bunda sorun yaşar mıyım kopma vs.gibi.

Orijinalden alıntı: profxxx

Şimdi bir yöntem gördüm de pc wireless ile bağlı diyelim makinayı pcye bağlayıp bağlantıralı köprülüyosun pcnin wirelessını kullanıyor.Acaba bunda sorun yaşar mıyım kopma vs.gibi.

Hocam dediğin şekilde ben kullanıyorum ; kesinlikle kopma,lag vs hiç bir sorun yok. Sadece PC kapalıyken nette kapanıyor. En etkili çözüm bu.
    PSN : NHCanX
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Şimdi bir yöntem gördüm de pc wireless ile bağlı diyelim makinayı pcye bağlayıp bağlantıralı köprülüyosun pcnin wirelessını kullanıyor.Acaba bunda sorun yaşar mıyım kopma vs.gibi.

Hocam dediğin şekilde ben kullanıyorum ; kesinlikle kopma,lag vs hiç bir sorun yok. Sadece PC kapalıyken nette kapanıyor. En etkili çözüm bu.

Anladım hocam teşekkürler. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.