Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fulton

Light ve night vision açık ama mesela serbest kameraya falan geçince simsiyah yine etraf, bu arada senin yazdığın gezegendeyim.

Alıntıları Göster
    O gezegenin bir tarafı hep gece veya gece çok uzun sürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

O gezegenin bir tarafı hep gece veya gece çok uzun sürüyor.

Alıntıları Göster
    Orbital period 20 gün yazıyor, çok uzun sürüyor bence.
  • quote:

Light ve night vision açık ama mesela serbest kameraya falan geçince simsiyah yine etraf, bu arada senin yazdığın gezegendeyim.

Alıntıları Göster
    Hocam hangi gezegense o arat çok büyük ihtimal haritasını yapılmıştır. Bende karanlıkta topladım ilk başta çok zor oluyor ama harita yardımıyla alanı çözünce bir hayli kolaylaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminmetehan

Hocam hangi gezegense o arat çok büyük ihtimal haritasını yapılmıştır. Bende karanlıkta topladım ilk başta çok zor oluyor ama harita yardımıyla alanı çözünce bir hayli kolaylaştı.

Alıntıları Göster
    Kurtuldum sonunda şu harabeden. Baya uğraştırdı, oyaladı beni. Önce tek tek Guardian Structure olan sistemleri dolaşıp aydınlık bir gezegen aradım.

HD 63154 sistemi B 3 A uydusunu buldum aydınlık olarak. Gece-gündüz döngüsü de yaklaşık 1 gün sürüyor sanırım.

İnternetten de Pylonları gösteren map çizimi buldum.

Yeni başlayan arkadaşlar için kolaylık olması açısından ben de kendim ekran görüntüsü alıp Pylonları işaretledim. İkisini de atıyorum aşağıya:

Mor renkliler Pylon

Her ne kadar çok kolay gibi gözükse de blueprint uğraştırıyor biraz, sentinellerden ucuz yırttım %28 hull integrity kala bitrebildim, hatta 2 sentinel daha çıktı bitirince direk topuklayıp SRV'yi patlatıp kaçtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Şubat 2019; 3:29:47 >

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Gemime point defence taktım 6 sefer blueprint yaptım hiç ama hiç zorlanmadım.
    Aklınızda olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Gemime point defence taktım 6 sefer blueprint yaptım hiç ama hiç zorlanmadım.
    Aklınızda olsun
    Gemi değil SRV'yi çok sarsıyor sentineller kontrolünde zorlanıyorsun. Ben turretları açana kadar çakıyor füzeleri, neyse geçtim artık. Ben zaten gemiyi yolladım direk çünkü iniş yapacak düzgün bir yer yoktu uzakta bırakmıştım.
  • quote:

Gemi değil SRV'yi çok sarsıyor sentineller kontrolünde zorlanıyorsun. Ben turretları açana kadar çakıyor füzeleri, neyse geçtim artık. Ben zaten gemiyi yolladım direk çünkü iniş yapacak düzgün bir yer yoktu uzakta bırakmıştım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşın kastettiği şey de füzeleri havada imha etmek zaten. Geminde poin defence olur ve biraz yakına inmiş olursa sen svr deyken füzeleri havada imha ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Arkadaşın kastettiği şey de füzeleri havada imha etmek zaten. Geminde poin defence olur ve biraz yakına inmiş olursa sen svr deyken füzeleri havada imha ediyor.

Alıntıları Göster
    Doğrudur hocam bilgisizliğime ve heyecanıma verin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben durup izliyorum. Manzarası çok iyi

• Merhabalar. Tuş ayarlarını istediğim gibi olmasa da ayarladım sayılır. Sadece önceden bir tuşa basılı tuttuğumda kombinasyonları ekranda gösteriyordu, o yok. Bir de kamera ile ilgili ayarları henüz yapamadım.

Yine de madencilik yapacak, bana yol gösterecek birileri varsa takılmak isterim.
  • quote:

Doğrudur hocam bilgisizliğime ve heyecanıma verin.

Alıntıları Göster
    Hocam füzeleri havada vurabiliyorsunuz aklınızda bulunsun.
  • Buda benim teçhizat. Hani bir oyun ve bir cihaz bu kadar mı uyumlu olur bilemiyorum. War thunder yada SC de göremedim bu uyumu ama ELite tam anlamıyla kontrolcüler için yaratılmış bir oyun.Ben bu joistikle başka hiç bir tuşa ihtiyaç duymadan oynayabiliyorum. Menüler dahil. Bir tek galax map içinde gezerken mause u kullanıyorum.

• Sabit bir oynama imkanım olsa ben de tehçizat yapacağım da... Joystick ayarlarını zor bela becerdim şimdilik. Gene de tam istediğim gibi değil. Yadırgıyorum hala.
  • Stick ile oynuyordum, geçen hafta memlekette olduğumdan iki gün mouse-klavye deneyeyim dedim. Oyuna tekrar döndüğümde sticki takasım yok. Bir arkadaşımla pvp attım ve çok daha rahat savaştım. Gemi 2 plazmalı vulture yani sadece fixed silahlar. FA-off ilk defa doğru düzgün becerdim.

Mouse-klavye daha iyiymiş.

• quote:

Buda benim teçhizat. Hani bir oyun ve bir cihaz bu kadar mı uyumlu olur bilemiyorum. War thunder yada SC de göremedim bu uyumu ama ELite tam anlamıyla kontrolcüler için yaratılmış bir oyun.Ben bu joistikle başka hiç bir tuşa ihtiyaç duymadan oynayabiliyorum. Menüler dahil. Bir tek galax map içinde gezerken mause u kullanıyorum.

hocam bende klavyeye ihtiyaç duymadım oynarken, lakin daha ergonomik rahat kullanım için panel yaptım ,tuşları ve devreyi çinden getirtdim ,
    dediğiniz gibi galaxy map da mouse kullanıyorum bende
    uçuş sisteminiz güzel gerçekten güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu Salvaged Alloys ve Phase Alloys RES alanlarından çıkıyor mu yoksa CZ şart mı? Yani daha doğrusu gemi enkazından toplanabilecek şeyler için RES'lere girmek yeterli olur mu?
  • quote:

Arkadaşlar bu Salvaged Alloys ve Phase Alloys RES alanlarından çıkıyor mu yoksa CZ şart mı? Yani daha doğrusu gemi enkazından toplanabilecek şeyler için RES'lere girmek yeterli olur mu?
    Reslerde çıkması lazım.

• Güneşi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Şubat 2019; 3:10:41 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Çok iyi resim. Oynayasım geldi ama joystick yüzünden oynamak istemiyorum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Çok iyi resim. Oynayasım geldi ama joystick yüzünden oynamak istemiyorum resmen.
    Vallahi ben de dayanamadım masaüstü duvar kağıdı bile yaptım, iyi yakalamışım. Tabi 1080p değil de 4K çekebilseydim keşke.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.