Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
38
Favori
74.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Veil west, cocoon, elephant trunk, crab pulsar, jellyfish ve monkey head nebula yolculuğunu yapıp bubble'a geri döndüm sonunda. 25k ly civarında bir yol katettim. 65ly jumprange'i olan gemimle neutron kullanmadan sakin sakin ilerledim. Yolda güzel keşiflerde yaptım bir sonraki hedefim sagittarius A olacak ama bir süre ara vereceğim tekrardan yola çıkacak hevesim yok şuan.
    Bir süre madencilik veya combat üzerine takılmayı düşünüyorum. Yol beni yordu açıkcası:D

    alt+f10 ile çekmemi önermişti birisi o şekilde 8k render aldım ama bir iki tanesinde bozukluk olmuş o yüzden çöpe gitti bazıları. Bazı nebulalardan da o kadar etkilenmedim fazla ss almadım. Hoşuma giden bazı görüntüleri sizlerle de paylaşmak istedim;

     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerinize sağlık. alt-f10 öneren bendim, render aldığınız sahne parça parça alındığı için mümkün olabildiğince herşeyin sabit olması gerekli.

    Daha fazlasını bekliyoruz
  • M.Savas M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, nedense bazen kamerayla ekranı çekersiniz de ekranın herzt'inden dolayı yukarı doğru bantlar kayarya aynı o şekilde alıyor ss'leri. Genelde bunu oyunu açtıktan hemen sonra ss alırsam yapıyor ama jump yaparsam sıkıntı olmuyor. Sanırım oyunu açtığımda bulunduğum sistemi tam olarak yüklemiş olmuyor. Options'dan preload da açık aslında, ilginç bir durum.
    Benim de acemiliğime geldi fazla fazla ss almadım malum her ss'nin boyunu 90mb ve üzeri oluyor fazla yer kaplıyorlar bu yüzden elimi biraz korkak tutmuşum. Birde planetary hangar var sanıyordum gemide olmadığını çok geç farkettim, haliyle bubble'dan uzaklaşınca pek fazla istasyon yok genelde astreoid'in içine kurulmuş maden istasyonlar var onlarda da outfitting yok malesef. Bunda dolayı gezegenlere iniş yapmsamda istediğim açıları ve atmosferi yansıtamadım sslere o yüzden onları da paylaşmadım. Bir daha ki sefere daha hazır bir şekilde yola çıkacağım bol bol srv ile gezerken daha göze hoş gelen ss ler çekmeye çalışacağım. Ayrıca anaconda yerine asp ayarlayacağım bir daha ki sefere, anaconda malum oldukça büyük, gezegenlerde ki her yüzeye iniş yapamıyor.
  • Frontier'den açıklama geldi forumlarında. 2020 yılının ortalarına doğru büyük bir güncelleme gelecekmiş. Horizon da olduğu gibi ücretli bir genişleme paketi olacakmış. Ve şuana kadar ki oyuna gelmiş en büyük genişleme olacağından bahsediyorlar. Oyuna çok büyük etki edecekmiş bu güncelleme.
    O zamana kadar da küçük bir ekip oyuna iyileştirme ve yeni başlayacak oyunculara yönelik güncellemeler yapmaya ve o büyük güncelleme için ön hazırlıklar yapmaya devam edecekmiş.

    Ayrıca önümüzdeki aylarda daha fazla anlık olaylara senaryo ilerlemelerine yöneleceklermiş. Powerplay ve oyun içinde ki senaryo galaksiye daha fazla etki edecekmiş. Yani artık eskiden olduğu gibi ufak etkileri olmayacak oyun içi senaryonun daha gözle görülür fark yaratan olaylar oluşup, gelişecekmiş. Oyunun oynayan topluluğun da geri dönüşleriyle senaryoyu ilerleteceklermiş.

    Ve son olarak uzayı konu alan oyunlar arasında en iddalı ve uzun süredir süre gelen güncellemelerle en aktif oyun olma konusunda en iyi olacaklarını söylüyorlar. Ayrıca beyond ile birlikte oyun cıktığından beridir en aktif oyuncu sayısına da ulaşmışlar.

    Bu konu pek aktif değiş genelde 1-2 hafta da 3-5 mesaj geliyor en fazla bu konuya. Eğer halen buralardan birileri varsa, sizce 2020 de gelecek genişleme paketi ne gibi yenilikler getirir? Belki karakterimizi fps açısından görüp sistemlerde karakterimizle hareket edebilir görevler alır hublarda diğer oyuncular takılabiliriz. Ya da yıllardır beklenen atmosferi olan gezegenlere inebilir, oradaki hava şartlarının etkilerini filan deneyimleyebiliriz. Sizler ne gibi yenilikler ve ya iyileştirmeler bekliyorsunuz oyundan? Şuan karşımızda star citizen gibi ne yapacağı muallakta olan ama güzel şeyler vaad eden fakat bu forumdaki hepimizin yıllardır alıştığı ve neler vaad ettiğini bildiğimiz elite mi daha stabil ve içerik dolu bir oyun sunar bize?
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Öncelikle söylenen tarih çok uzak bence bu sene sonu getirseler daha iyi olur düşüncesindeyim. Hazır beyond ile güzel bir ivme yakalamışken etkili olurdu.

    Gelecek şeylerin başında motherşhip olacak ve tabiki atmosferik iniş muhakkak gelecektir. Klanlara motherşhip
    alma yetkisi verilirse klan savaşları başlar böylece etkili PVP görürüz.

    Bence bu oyuna gelecek en büyük yenilik veya güncelleme Türkçe dil desteği olacaktır. Bu oyunda çok büyük potansiyel var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aktif bir discord kalanı var ise katılmak isterim 1 senedir oynamıyorum
  • deluxx kullanıcısına yanıt
    Açıkcası ben de verilen tarihin çok geç olduğu düşüncesindeyim. Tamam yine yapsınlar o tarihde devasa bir güncelleme ama oyun çıkışından beridir yaptıkları gibi yine 3-4 ayda bir oyuna ufak tefek yenilikler ekleyen bırakan oyuncuların geri dönmesini sağlayacak şekilde ilerlemeye devam etsinler. Çalışanlarının büyük çoğunluğu o güncelleme için çalışıyormuş buna da tamam ama abi 30 dolardan çıkarma da 40 dolardan çıkar ama bugune kadar ki ilerleyeşini devam ettir. Bu arada adamlar ingiliz, oyun ilk çıktığında sadece kendi sitelerinden satış yapıyorlardı ve 60 pound du oyun fiyatı umarım genişleme paketi de bize pound dan yansımaz. Yoksa 200tl üstü bir para vermek istemem genişleme paketi için. Seçimlerden sonra döviz kuru daha da dalgalanacak gibi duruyor valla ülkemizde 2020 de kaç para olur bu paket düşünemiyorum.
  • Miayke kullanıcısına yanıt
    Engıneer ile ilgili ne değiştirirler acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yürümek istiyorum arkadaş. Başka hiç bişe getirmese bile bu büyük bir eklenti olur benim için. Gemime dışarıdan bakabilmek. ( salak saçma bir kamera açısıyla değil) Geminin içini gezebilmek istiyorum.
  • Sonunda medeniyete döndüm arkadaşlar, 2 hafta diye yola çıkmıştım resmen 2 ay sürdü ama iyiydi ya exploring elite oldu, toplam 700 milyon civarı da kar elde ettim ama döndüğün gibi combat condaya harcadım hepsini

    Şöyle bir şey yaptım:https://s.orbis.zone/2ems

    Kalkanı 7A alıp SCByi 6A olarak kullanacaktım ama materyal kasılmasını fena nerflemişler, baktım kasılacak gibi değil hazır 6Ayla devam edim dedim. Zaten prismatic kasıp kullanmayı düşünüyorum boşuna materyal harcamakta saçma oluyor. Onun dışında güzel oldu sanki, sizce hatalı yada şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz yer var mı?

    Ben oyuna en çok daha fazla uzaylı ırk gelsin isterim, galaksinin öteki ucuna gittim geldim bir tane akıllı uzaylı göremedim ya!! Thargoidler var ama onlarda sadece bubbleın etrafında var uzaklaştıkça hiçbir şey kalmıyor, şöyle 10 tane ırk olsa bunlar biriyle savaşsa falan efsane olurdu valla. Onun dışında diğer arkadaşlara aynen katılıyorum, 2020 çok geç. En azından her sene ciddi bir yenilik getirmeleri lazım yoksa oyuncu kaybetmeleri kaçınılmaz, atmosferli gezegenlere inme olur, yürüme-dolaşma olur, carrierler ve filo savaşları falan hepsi olur yeterki 2020'ye bırakmasınlar da..
  • Videoda Guardian fsd booster almak için ne gerekiyor onu anlatıyor +10,5 jump range ekliyormuş mutlaka alınması gereken bir parça..


    https://www.youtube.com/watch?v=Pcgwl-R4r6Q&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 8 Mart 2019; 9:14:56 >
  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    Gemiyi pve için mi kullanacaksın? Çünkü bazı tutarsızlıklar var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    https://s.orbis.zone/1xqo.

    Corvet için.

    Buna göre karşılaştırma yapabilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Ekleneceği söylenmişti ama keşke öncelikle Türkçe eklense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Gemiyi pve için mi kullanacaksın? Çünkü bazı tutarsızlıklar var
    Aynen hocam pve için, bazı mühendisler eksik onları kasarken CZ falan atarken hiç parça değiştirmeden oynamak için. Prismatic olmadığından kalkan kapasitesini bilerek düşük, direnci yüksek tuttum ki SCB daha etkili olsun, şuan %35 civarı dolduruyor. İlk iş prismatici kasmam lazım sonra guardian shield booster şart gibi.

    Fighter hangar özellikle almadım, anladığım kadarıyla killerden gelen puan fighter pilotuyla senin aranda bölünüyormuş ve combat rank kasma süren artıyormuş sırf rank için uğraşıyorum zaten zararlı çıkartıyor.

    Silahlarda 2D beamler biraz güçsüz oldu sanki onları effective yada overcharged olarak değiştirmeyi düşünüyorum, effective daha iyi olur sanki zira sadece 4A ve 2 tane 2D beam bile bir hayli enerji istiyor. Füzelerde drag munitions bu kıvrak gemileri yavaşlatmak için çok güzel oluyor sanki ondan kullandım ama senin gibi 1G MC ile değiştirmeyi düşünüyorum, hem corrosive shelli bunlardan birine alıp diğer MCyide auto loader yaparım.

    Prismatic ve federasyon rank için en az 1-2 ay uğraşırım herhalde ama senin Corvette'ye bakınca emeğe değdiği net anlaşılıyor hocam eline sağlık. Yalnız sadece şeye aklım takıldı, Corvette dönüşlerde çok hantal mı? Benim anladığım motorların optimal mass'ı aracın toplam ağırlığından ne kadar fazlaysa araç o kadar iyi dönüyor. Misal Conda motorlarının 2186 ton optimal massı var aracın ağırlığı 1150 ton ama Corvette optimal 1879, aracın ağırlığı 2250 ton o zaman condaya göre bir hayli hantal dönüyor galiba??

    Kill warrant scanner'ı unuttum, videolarda mutlaka kullanın karınızı çok arttırır falan demişler ama yaklaşık 5 milyon kastım kill warrant scannerın etkisi 500k falan gibi gözüküyor, sadece %10 arttırıyorsa hiç gereği yok yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 9 Mart 2019; 13:16:25 >
  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    Federasyon rank Kolay kasarsın ceos/sothis arası t9 kargo vs ile rank kasabilirsin. En fazla 1 hafta sürer

    Prısmatıc için 3 hafta olunca 1500 /1600 Merit kasarsın 4.hafta Perşembe alırsın almışken 5/6/7/8 A fazladan al kenarda dursun.Kolay merit kasmak anlatırım

    Kill warant gerek yok amacın para ise voids opal topla, istersen anlatırım

    Missile rank yerine 1 lere raılgun öneririm kalkan düştükten sonra çabuk alırsın

    Truster ı dirt grade olarak yaptınmı dönüş hızın inanılmaz kolaylaşır.

    Power plant owercharged yaparsan inanılmaz güç artışın olacak.

    Tavsiyem öncelikle para Kasman en az 2t olması lazım

    İstersen Steam ekle anlatırım


    https://steamcommunity.com/profiles/76561198131782925/edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 9 Mart 2019; 14:5:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Federasyon rank Kolay kasarsın ceos/sothis arası t9 kargo vs ile rank kasabilirsin. En fazla 1 hafta sürer

    Prısmatıc için 3 hafta olunca 1500 /1600 Merit kasarsın 4.hafta Perşembe alırsın almışken 5/6/7/8 A fazladan al kenarda dursun.Kolay merit kasmak anlatırım

    Kill warant gerek yok amacın para ise voids opal topla, istersen anlatırım

    Missile rank yerine 1 lere raılgun öneririm kalkan düştükten sonra çabuk alırsın

    Truster ı dirt grade olarak yaptınmı dönüş hızın inanılmaz kolaylaşır.

    Power plant owercharged yaparsan inanılmaz güç artışın olacak.

    Tavsiyem öncelikle para Kasman en az 2t olması lazım

    İstersen Steam ekle anlatırım


    https://steamcommunity.com/profiles/76561198131782925/edit
    2t derken 2 trilyon değil, değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    2t derken 2 trilyon değil, değil mi?

    Alıntıları Göster
    Malesef. Ama kolay kasılır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Malesef. Ama kolay kasılır

    Alıntıları Göster
    Hocam 2 milyardır o karıştırıyorsun bence kavramları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Yani şu parayı yap 2.000,000,000 cr umarım açıklayıcı olmuştur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.