Şimdi Ara

Elite çok iyi bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gercekten elite cok iyi bi telefon tam bir fiyat performans ürünü gm gerçekten gözümüzde çok düşmüş olabilir ama telefon gerçekten harika kitkat verirseler almayi dusunuyorum kamera ve performans önemli benim için gerçekten çok iyi rüyamda bile elite gördüm elime alip kullammadan önce bende sevmiyodum g2 al diyordum ama alma g2 elite kullanmadan yorum yapmayin lütfen g2 den kat kat iyi hele g2 kitkat faciasi yüzünden çöp oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok ben memnunum g2den elite alma şansım da vardı ama istemedim. Pili ve general Mobile in yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

yok ben memnunum g2den elite alma şansım da vardı ama istemedim. Pili ve general Mobile in yuzunden

General mobile kötü biliyorum ama elite harika hocam pilinede bakmayin sabah 8 aksam 2 calisan arkadas var 2 saat oynadim foto cekndim daha sarji %10 du o kadar sate ragmen cok iyi gidiyo discoverylerin tasarruf modu cok iyi yapılmış

• iyi de 5.5 inch ve o çerceve çok büyük ben o yüzden alamdım elite i
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk6167

iyi de 5.5 inch ve o çerceve çok büyük ben o yüzden alamdım elite i

Evet büyük ekran daha iyi sanal tuş saçmalığı yok al bi kilif batmazda herturlu iyi bi telefon

• elıte G2 den ıyı aymazlıgını oruca verıyorum..kapagına markasını basıp satııları fason cın oyuncagının adı platınıum falan fılan bıle olsa o servısle hıkaye..ayzılıma uyuma argeye satıs sonrasına pekte bakmayan yurdum ınsanı ıcın donanımda kı sayısal degerlerı one cıkarmak yeterlı oluyor,kalıte hak getıre..

Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon

• Bende eliteden g2ye geçtim.kit-kat felaketi diye de bir şey yok uydurma bi tarafindan o dandik ekranı ve bataryasindan sonra yüzüne bile bakmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

elıte G2 den ıyı aymazlıgını oruca verıyorum..kapagına markasını basıp satııları fason cın oyuncagının adı platınıum falan fılan bıle olsa o servısle hıkaye..ayzılıma uyuma argeye satıs sonrasına pekte bakmayan yurdum ınsanı ıcın donanımda kı sayısal degerlerı one cıkarmak yeterlı oluyor,kalıte hak getıre..

Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon Elite çok iyi bir telefon

Açıkçası elite çıkmadan önce bir i phone kullanıcısı olarak bende takip edip düşünüyordum..
    Evet dediğin gibi bu bir gerçek, rakamlar gözümüzü boyuyor!
    Detaylı bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenanceliker90

Bende eliteden g2ye geçtim.kit-kat felaketi diye de bir şey yok uydurma bi tarafindan o dandik ekranı ve bataryasindan sonra yüzüne bile bakmam

+1 batarya kalite ekran cok baska ikisinde

• G2 kit kati alinca daha iyi oldu sen neden bahsediyosan. Herhalde oruc basina vurdu. Elite de iyide GM nin telfonu okdugu surece alinmaz. Sansina akirsan iyi cikarda garantiye gondermej zorunda kalmassa iyi telfon ama g2 yinede daha iyi. Ekrani pili buyukluk olarakda cok iyi elite haycan gibi ha g2 de buyukte o kadar cirkin degil
    Ama g2 de sanak tus olmasaydi daha manyak olurdu. Ama sana tusunda avantaslari var istedigin gibi degistirebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ZarAdam0

quote:

Orijinalden alıntı: mk6167

iyi de 5.5 inch ve o çerceve çok büyük ben o yüzden alamdım elite i

Evet büyük ekran daha iyi sanal tuş saçmalığı yok al bi kilif batmazda herturlu iyi bi telefon

benim ceplerime sığmayacağı için alamdım yoksa f/p süper telefon
  • Bakin gercekten elite kotulendigi kadar berbat çöp telefon değil elinize alip kullanin sadece bi kaç saat fark ediceksiniz g2 de iyi tabiki g2 de alabilirim ama elite telefonu dh cok kötüledi yazilimsal olarai berbat gm berbat tamam da telefon iyi

• Eliteyi kötüleyen yok arkadaşım, sırf 3gb RAM 16mp kamera ki eline alıp görmeden yorum yapanlar var kamerası için lg kalitesinden vazgeciyorsanız pişman olursunuz. + telefon pazar malı gibi herkesin eline yayılmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

Eliteyi kötüleyen yok arkadaşım, sırf 3gb RAM 16mp kamera ki eline alıp görmeden yorum yapanlar var kamerası için lg kalitesinden vazgeciyorsanız pişman olursunuz. + telefon pazar malı gibi herkesin eline yayılmaya başladı.

Firma değil sadece telefon olarak lg g2 den üstün haksizmiyim?

• quote:

quote:

Eliteyi kötüleyen yok arkadaşım, sırf 3gb RAM 16mp kamera ki eline alıp görmeden yorum yapanlar var kamerası için lg kalitesinden vazgeciyorsanız pişman olursunuz. + telefon pazar malı gibi herkesin eline yayılmaya başladı.

Pil : lg gpro,g2,elite
    Ekran : g2(5.2inc oldugundan daha renkli gozukuyor gproya gore),lg gpro,elite
    Kamera ön : elite,g2,gpro
    Kamera arka : g2,elite,gpro
    Oyun performansı : g2,elite,gpro
    Telefon stabilty : g pro(gram kasma lag yok menulerde),g2,elite
    Saglamlik : g pro,g2,elite
    Servis :lg,elite (telpaya lanet gelsin)
    Browser : g2,gpro,elite
    Isinma : g pro(hic isinmiyor denilebilir),elite,g2(oyunlarda en cok isinan)
    Yazilim hatalari : lg gpro (hic hatasi takilmasi kendi kendine kapanmasi yok bulamadim bisey),g2,elite(yazilim olarak cok hatasi var guncelleme acilen gerekli)
    Ses : g2,elite,lg gpro
    Konusma ses kalitesi : 3 cihazdada ayni
    Bu 3 cihazi formatlayip butun cihazlara ayni sayida ve ayni uygulamalari kurup deneme yapilmistir. Bu kendi ellerimle yaptigim testtir ve gorduklerimdir, paylasmak istedim.
    Bu 3 cihazdan en stabil calisan ram orani 100mb kadar dusurdugum halde hic takilmadan calisan g pro oldu. Eliteye malesef guncelle sart bir cok kez sisip kapatmak zorunda kaldim. G2 yide cok zorladigimda isinma sikintisi oluyor ve takilmalar basliyor.

İlk önce bi arkadaştan alıntıdır hatta benim kullandığım cihazda var aralarında tarafsız yorum ;)

• Bencede elit güzel yazilim desteğide daha iyi olsa mükemel olurdu şimdi sade süper :)

• quote:

quote:

quote:

Pil : lg gpro,g2,elite
    Ekran : g2(5.2inc oldugundan daha renkli gozukuyor gproya gore),lg gpro,elite
    Kamera ön : elite,g2,gpro
    Kamera arka : g2,elite,gpro
    Oyun performansı : g2,elite,gpro
    Telefon stabilty : g pro(gram kasma lag yok menulerde),g2,elite
    Saglamlik : g pro,g2,elite
    Servis :lg,elite (telpaya lanet gelsin)
    Browser : g2,gpro,elite
    Isinma : g pro(hic isinmiyor denilebilir),elite,g2(oyunlarda en cok isinan)
    Yazilim hatalari : lg gpro (hic hatasi takilmasi kendi kendine kapanmasi yok bulamadim bisey),g2,elite(yazilim olarak cok hatasi var guncelleme acilen gerekli)
    Ses : g2,elite,lg gpro
    Konusma ses kalitesi : 3 cihazdada ayni
    Bu 3 cihazi formatlayip butun cihazlara ayni sayida ve ayni uygulamalari kurup deneme yapilmistir. Bu kendi ellerimle yaptigim testtir ve gorduklerimdir, paylasmak istedim.
    Bu 3 cihazdan en stabil calisan ram orani 100mb kadar dusurdugum halde hic takilmadan calisan g pro oldu. Eliteye malesef guncelle sart bir cok kez sisip kapatmak zorunda kaldim. G2 yide cok zorladigimda isinma sikintisi oluyor ve takilmalar basliyor.

İlk önce bi arkadaştan alıntıdır hatta benim kullandığım cihazda var aralarında tarafsız yorum ;)

bu kafadan istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkarılamaz batarya ve artırılamaz hafıza kötü özelliklerinden, bana 4.7 bile büyük gelirken 5.5 tablet gibi gelir.
  • Elite 900 tl nin ustunde bir fiyata alinmaz en fazla 1000 tl verilir oda en fazla

• guldurdun ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.