Şimdi Ara

ELİTE ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunları General Mobile Discovery Elite Beyaz 32gb kullanıcısı olarak yazıyorum.

Bu yazacağım problemler ALDIĞIM GÜNDEN BERİ VAR, TEMMUZ-EKİM GÜNCELLEMELERİNDEN sonra da düzelmedi. Hatta bazı şeyleri daha da berbat ettiler. Bkz:2 kere tıklayınca açılma özelliği

Açıkçası teşrif edip Kitkat getirseler bile düzeleceğine inanmıyorum. Zaten Kitkatı da ne zaman getirecekler bilmiyorum. Umudum da kalmadı pek açıkçası. Olur da Kitkat gelirse düzelen ve düzelmeyenleri editlerim.

İmla hatası falan olursa özür dilerim, yazarken çok sinirliydim. Hatalar olabilir.

1)Öncelikle kamerası tamam güzel eyvallah da, kamera yazılımı berbat ötesi. Eliniz azıcık titrese kamera bulanık çekiyor. Yakın çekimde iyi ama uzağı falan çekemiyorsunuz. Azıcık zoom yapsanız, kalite berbat oluyor. Hatta telefona indirilen herhangi bir fotoda bile adam gibi yakınlaştırma yapamıyorsunuz.

2)Ekrana iki kere tıklıyorum on saate açılıyor. Ekranı kapatmak için bildirim çubuğuna iki kere tıklarken google mikrofonlu arama şeyine (kaldıramıyorsunuz ne yazık ki, ne ***a yarıyorsa artık orda..) elim çarpıyor (sorun benle alakalı değil alınca siz de göreceksiniz, eliniz kesin çarpıcak öyle saçma bir yere koymuşlar ki) telefon sessizde olmasına rağmen hayvan gibi ses çıkarıyor (Keşke bu sesi birisi bizi aradığında da çıkarsa) Dersteyken bi oluyor tüm sınıf bana bakıyor.

3)MİKROFON SIKINTILI BUNDAN ARTIK EMİNİM SES KARŞIYA KESİNLİKLE BOĞUK GİDİYOR, BİZZAT TEST ETTİM. Hoparlörde falan konuşmayı zaten geçin hiç uğraşmayın bile.

Üst hoparlör yetersiz olduğu için karşıdaki konuşanın sesi az geliyor, hiç bir şey anlamıyorum sokakta biriyle konuşurken, onlar da beni anlamıyor.

4)Wi-fi YETERSİZ! Yan odadaki Wi-fi'yi annemin 150 tlye aldığı telefon çekerken benim telefon çekmiyor. Wi-fi'ye bağlanmak ayrı zulüm. İlk defa bir Wi-fi'ye bağlandınızda GENELLİKLE bağlı gözüküyor ama internete girmiyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. (Bazen 2-3 defa kapatıp açmak gerekiyor.) Yani bi mekana girdiğinizde Wi-fi'lerine bağlanmak için kırk takla atmanız gerekiyor.

5)Telefonu kapatıp açtığınız zaman menüler bozuluyor, bildirim çubuğunda yerlerini değiştirip kendime göre ayarladığım şeylere bir bakıyorum puf Sonra bi bakıyorum telefonda titreşimini kapattığım şeyler (mesela mesaj yazarken telefonun titremesi) tekrar açılmış. Bi de onları kapatmaya uğraşıyorum. Ve telefonı günde 4-5 defa kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Ne çektiğimi siz düşünün artık.

6)Şarzı g2 ye göre falan berbat. Eğer aktif bi kullanıcı iseniz şarj aletinizi mutlaka yanınızda taşımak zorundasınız.

7)Ekran güneşte gözükmüyor, oto parlaklık da zaten adam gibi çalışmıyor. Zaten parlaklığı azıcık açınca şarjı hemen bittiği için hiç kullanamıyorsunuz bile.

8)Şu sözde çok işe yarayan telefonu sallayınca önbelleği boşaltan program sıkıntılı. Kullanınca bazı programlardan bildirim (facebook, instagram, twitter) bildirim gelmiyor. Hatta applock kullanıyorum, onu bile kapatıyor. Hal böyle olunca da millet rahat rahat mesajlarımı okuyabilir. Ne işe yaradı o zaman

9)Arada bi herhangi uygulamadan ana menüye geçince masaüstündekiler gözükmüyor. Telefonu kitleyip geri açınca düzeliyor.

10)Önceden arada bir sadece geri tuşu çalışmıyordu, buna home ve ayarlar tuşu da eklendi. Açıkçası beni korkutmaya başladı çünkü artık bunu sık sık yapıyor. Ve çözümü yok, mesela kitleyip geri açınca düzelmiyor. Telefon kafasına göre takılıyor, ama çok uzun da sürmüyor. Yaklaşık 30 sn sonra falan düzeliyor. Belki ilerde bu sayı artabilir.

11)Telefonun tüm akıllı özelliklerini (2 kere tıklayınca açma ve kapama hariç) kapattım. Çünkü biri arayınca telefon cebimde falan açılmaya başladı, bilmiyorum düzeltirler mi

12)Telefon cebinizdeyken ayakkabı bağlayamıyorsunuz. Büyüklükle falan alakası yok. Telefon kitliyken power tuşuna uzun süre basınca kendini kapatıp yeniden açıyor. Eğilince ya da sandalyede oturunca power tuşu tam karnınıza doğru geldiği için kapanıp açılıyor. Her gün en az 2 kere bunu yaşıyorum artık bıkkınlık geldi.

13)BEYAZ MODEL İÇİN KONUŞUYORUM!! Hangi akla hizmetse sim girişini (sol tarafta) biraz içeri doğru yapmışlar. Burası kirle doluyor ve rahatsız ediyor. Her gün iki kere burayı pamukla temizlemek zorundasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhagul -- 6 Aralık 2014; 20:01:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 5 ve 7 bende de var gerisini abartmissin ya da uydurmussun 8 de bahsettiğin ise telefondan ne kadar anladigini gösteriyor sallamanin ayarlarinda var arkaplanda calisan uygulamaları da kapatiyor yani doğal olarak bildirim almiyorsun uygulama kapali olduğu için

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

2 5 ve 7 bende de var gerisini abartmissin ya da uydurmussun 8 de bahsettiğin ise telefondan ne kadar anladigini gösteriyor sallamanin ayarlarinda var arkaplanda calisan uygulamaları da kapatiyor yani doğal olarak bildirim almiyorsun uygulama kapali olduğu için

Dostum o zaman 8.maddedeki programın ne işe yaradığını bana açıklar mısın? Madem gelen bildirimleri engelleyecek? O zaman kullanmanın bir mantığı yok ki? Geri kalanlar da zamanla ortaya çıkınca, editlersin.

• talhagul kullanıcısına yanıt
    Rami bosaltiyo bu kadar tekrar aktif kestirme biliyorsun ayni uygulamadan 3 GB RAM var ben kullanmiyorum bile onu ilk aldigim zamanlar telefonun tamamini kurcaladigim için biliyorum arka planda calismasina izin ver kismini onaylarsan yeniden alirsin bildirimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Rami bosaltiyo bu kadar tekrar aktif kestirme biliyorsun ayni uygulamadan 3 GB RAM var ben kullanmiyorum bile onu ilk aldigim zamanlar telefonun tamamini kurcaladigim için biliyorum arka planda calismasina izin ver kismini onaylarsan yeniden alirsin bildirimleri

Hocam ben orda bildirimleri engellediği için bi işe yaramaz demek istemiştim aslında Onun haricinde hiç birini bi tarafımdan uydurmadım. Hepsini bizzat yaşıyorum.

• Selam arkadaşlar ben de yaklaşık 1 ay önce kullanmaya başladım telefonumu. Bende de beyaz olanı var. Fazla kurcalamadığımdan ve menüsüne aşina olmadığımdan bazı konularda kullanamıyorum. Mesela uygulamaları ana sayfaya sürükleyebiliyor be orada sıralayabiliyoruz ama uygulamalar sayfasındaki 3 sayfada bulunan uygulamaları istediğim gibi nasıl sıralayabilirim bulamadım. Kullanım kılavuzu da açıklayıcı değil. Ayrıca ekran 15 saniyede uyku moduna geçiyor. ben bunu 30 saniye yapıyorum ayarlardan ama bi bakıyorum 15 sn olmuş yine. Acaba bazen uygulamalardaki hızlandırıcıyı çalıştırıyorum ondan mı oluyor ? Bir de gelen bir mesajı birisine iletmem gerekiyor. Nasıl yapabilirim. Benim eski nokia 5800 de vardı bunda bulamadım
  • Elite alan adam zaten bence biraz saftır benim gözümde. Discovery kullanicisiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şanssızlık bence :S
  • 3 aydır kullanıyorum hicbir sorun yaşamadım wifi s3 kullanırkende baglanamama ve kopma oluyordu statik aypi ile cözdüm cif dokun ekran ac utgulaması daha öncede hızlı acılıyor diye şikayet vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: vizart

3 aydır kullanıyorum hicbir sorun yaşamadım wifi s3 kullanırkende baglanamama ve kopma oluyordu statik aypi ile cözdüm cif dokun ekran ac utgulaması daha öncede hızlı acılıyor diye şikayet vardı

Statik ip? Açıklar mısınız ne yaptığınızı?

• Telefon cok yavas arkadas 1300 tlye almis keske almasaydim diyor

Ben 1380 tlye nexus 5 aldim gram kasma yok cok hizli ve android 5.0.1 geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Telefon cok yavas arkadas 1300 tlye almis keske almasaydim diyor

Ben 1380 tlye nexus 5 aldim gram kasma yok cok hizli ve android 5.0.1 geldi

Aslında güç koruma modunda olmadığı zaman hızı gayet iyi. Ama şarzı dayanmıyor bu sefer de...

Wifi ayarlar altta + işareti ağ ekle gelişmiş ayarları göster çıkan ekranda modem deki ayarlara göregir ıp yaz statik i sec kayded evde bir daha sıkıntı çekmez sin

Beyefendi ben elite 16gb kullanıyorum 5aydir bu saydiginiz sorunların hiçbiri yok.Hatta çok da memnunum.

• Sea Sparrow kullanıcısına yanıt
    Şarjına yüklenirsen telefonu senden cok garantidekiler kullanir ama neyse biz saf olalim.

• 1 senedir g2 kullanıyorum inanır mısın hala ilk günkü gibi.
  • Şunlara hala para veriyor millet yazıkk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.