Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
242.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2028-MU1551_COL02.aspx bu lacivert olan siyaha yakin olandan kalmadı diye biliyorum sitede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim gözlük de geldi. Şu an foto paylaşamıyorum, ama fotoğraftakinin aynısı geldi. Hatta model kodu sayesinde yabancı sitelerden detaylı inceleyebilmiştim, görsellerde tanıtılan ürünün birebir aynısı geldi.

https://www.amazon.de/Diesel-DL0165-C56/dp/B015EGL74C?th=1

http://www.opti.fashion/en/glasses/diesel-dl0165-c56/4860200301363200/

Sahte falan değil, kimseyi boşuna kandırmayın. Ürünle beraber, markanın TR resmi distribütörü olan MerveOptik 'e ait ve düzgün düzenlenmiş, kaşeli garanti belgesi de ulaştı. Apaçık belirtmeden, sahte ürün satmanın, sahte belge düzenlemenin çok ağır yaptırımları mevcut, en ufak bir ihbarda ticari hayatları mazide kalır. Böyle bir riske gireceklerini hiç sanmam. Ayrıca siparişimi vermeden önce de domainlerini kontrol etmiştim, 2007den beri aynı kişi / kurum adına kayıtlı ve yanlış hatırlamıyorsam 2019a kadar da süresi mevcut. Sahte satacak kişi, 2007den beri hazırlık yapmasının bir manası olmazdı.

İçiniz rahat olsun. Sahte diyen gözlükçülere de inanmayın. Büyük kısmı bilgisiz ve konunun ehli olmayan elemanları çalıştırıyorlar. Aynı optikçiler, Ebay den alınan rayban replikasına orijinal diyebiliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    tam bir diesel modeliymis hem cix hem tikky.ii avlar dilerim de bunu kaca dusurdunuz hcm?68tlmi?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    88 liraya geldi.

Aslında ne cix ne de tiki ürünler seven biriyim, lakin sitedeki iyah renk en sade diesel modellerinden biri buydu. Gündelik hayatta takar mıyım, olabilir ama pek sanmıyorum, o yüzden kendi gözlüğümü kullanmaya devam ederim.

Açıkçası, dieseli tamamen seçenek olsun diye aldım desem yanlış olmaz. Tarzı sayesinde, plaj veya havuz kenarında çok iyi gider. Hem normalde kullandığım gözlüğü de ıslatmamış, kirletmemiş olurum.

• Beyler urun almayip konuyu trolleyenlere prim vermeyin ha fotografi atar kanit gosterir cakme oldugunu kanitlar o zaman yoksa sikayet edin mesajlari, burada millet gozluklerin fotosunu atiyor gozlukculere gidiyor video cekiyor her yerde herkes orjinal diyor iciniz rahat olsun firma guvenilir gozlukler orjinal firsat sicak devam et kaptan 😎

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Ben çarşamba aldım o gün kargoya verildi diye mail geldi ama bugün(perşembe) yurtiçi nden gelen mesajda akşam daha yeni kargoya verildiği görülüyor. Bekleyin gelir mesaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Hocam 1551 COL02 ve COL03 sanırım, bende bu ikisi arasında kalıp, COL02 modelini sipariş vermiştim.
    COL02, gün ışığında vs. resimdeki gibi siyah tonunu koruyor mu yoksa laciverte mi kayıyor?

Hocam gündüz deneme şansım olmadı o modeli de hediye ettim sarı bende kaldı 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaman29 -- 17 Mart 2017; 0:19:10 >
  • Adamlar 2 gündür havaleyi onaylayamadı. Sabah erkenden arayıp kayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

Kapıda ödemeyle bir mustang söyledim. İnşallah hıyar çıkmaz

Zaten hıyar almışssın :)

Hayırlı olsun

• Kapıda ödeme kredi kartıyla oluyor mu?
  • losttime35 kullanıcısına yanıt
    polarize bir modelini 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. asıl diesel, armani, lacoste vs. markalara o kadar para verip almak 'hıyar'lıktır...
  • kapıda ödeme ile 58 liraya sipariş geçtiğim mustang kargoya verilmiş. Polarize yok. Uv koruma varmış. Polarizesiz gözlük takılır mı ki :( teslim almasam mı ne yapsam
  • yuvarlak camli gozlukler var mi göremedim ist mağazaları var mi daha once hic gozluk kullanmadim hangisi yakisir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 17 Mart 2017; 7:50:38 >
  • yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Polarize nedir bi araştırın sonra isterseniz almazsınız.

• 10 tl indirim yansımıyor mu artık
  • İade koşullarını az önce öğrendim. Gözlüğün yanına bir kağıda "ürünü iade etmek istiyorum" yazıp, yurtiçi kargoyla karşı ödemeli bir şekilde yolluyormuşuz. Kapıda ödeme yapanların hesap bilgilerini de eklemeleri gerekiyormuş.
  • memati2626 M kullanıcısına yanıt
    uye oldum simdi indirim yapmadilar 10 lira bitmis herhalde o is.

polarize isik yansimasi renkleri daha dogru gosterme gibi bir sey goz sagligi ile alakasi yok olmazsa kor olursunuz gibi bir sey degil uv koruma onemli.bende p serisi ray ban var bulasmamam lazim aslinda bu sitedeki gozluklere ama degisik cesit olsun ucuz diye bir tane alayim dedim su 10 lira indirimi yapmadilar.
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Ben de polarize mustang kullaniyorum gozum cok rahat ediyor acik gunesli havalarda gayet kaliteli marka

• Urunlerin cogunda polarize yok polorize olsa p isareti oliuor

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkat etmedim ama gelen ürünün çerçevezinde polarized yazıyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.