Şimdi Ara

Elit Mobların Yerini Gösteren Addon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elit Mobların Yerini Gösteren Addon var mıdır ? Düşük levellerde keserek level alması çok hızlı oluyor.
     Elit Mobların Yerini Gösteren Addon

• Rare moblar icin asagidaki addon u kullaniyorum. Tam istegini karsilamiyor ama quest yaptigin bolgedeki elit lerin ID lerini addon a girerek yakinlarina gelirsen sana uyari vermesini saglayabilirsin.

http://www.curse.com/addons/wow/npcscan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@hFeL -- 31 Mayıs 2012; 16:26:11 >
  • yerini gösteren değil yanına geldiğin zaman uyaran ve target a alan addon "NPC scan"
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

Rare moblar icin asagidaki addon u kullaniyorum. Tam istegini karsilamiyor ama quest yaptigin bolgedeki elit lerin ID lerini addon a girerek yakinlarina gelirsen sana uyari vermesini saglayabilirsin.

http://www.curse.com/addons/wow/npcscan

Elitlerin ID'leri derken açabilir misin ? Nerden buluruz tüm ID'leri
  • Bir kere onlar rare önce bu konuda anlaşalım 2. olarakta npc scan+silver dragon bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.Rare lerin hareket güzergahını veya bulunduğu yerleri gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Bir kere onlar rare önce bu konuda anlaşalım 2. olarakta npc scan+silver dragon bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.Rare lerin hareket güzergahını veya bulunduğu yerleri gösterir.

Şuan kuruyorum 2 sinide teşekkürler. Tamam rare olsun :)
  • quote:

Bir kere onlar rare önce bu konuda anlaşalım 2. olarakta npc scan+silver dragon bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.Rare lerin hareket güzergahını veya bulunduğu yerleri gösterir.

2 sinide kurdum fakat ne NPC scan'dan nede Silver Dragon'dan birşey anladım Nasıl kullanıyor bunlar ? "M" ye basınca gelen haritada hiçbir şey çıkmadı mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

2 sinide kurdum fakat ne NPC scan'dan nede Silver Dragon'dan birşey anladım Nasıl kullanıyor bunlar ? "M" ye basınca gelen haritada hiçbir şey çıkmadı mesela

up

• quote:

quote:

quote:

up

Haritada göstermiyorsa 2 npc yide kurmamışsındır.Npc scan+Npc scan overlay 2 tane olucak ona dikkat etmemişsin heralde.
    edit:Linkinide atıyım üşenmedim gece gece
    http://www.curse.com/addons/wow/npcscan-overlay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogosan -- 31 Mayıs 2012; 23:44:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

up

Haritada göstermiyorsa 2 npc yide kurmamışsındır.Npc scan+Npc scan overlay 2 tane olucak ona dikkat etmemişsin heralde.
    edit:Linkinide atıyım üşenmedim gece gece
    http://www.curse.com/addons/wow/npcscan-overlay

2 sinide kurdum saten , indirdim rardan çıkardım addonsun icine attım, haritada bi değisıklik yok. Nedir bu NPC scan bişe anlamadım. interface-addon dan menuye girince bir sürü yazı var bişeylerin isimleri heralde.

Dragon silverden zaten bişey anlamadım YARDIM !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en iyisi bildiğinden şaşmayacaksın link.
  • elitleri bulucam diye uğraşırsan bence daha az kasarsın
  • NPC Scan ve Dragon Silver nasıl kullanılıyor?

• Senin ekstradan yapman gereken birşey yok,client ile indir kendi otomatik yükler zaten.Yüklendikten sonra minimap ve map te zaten anlarsın.
    Bazı arkadaşlar wowhead ın linkini vermiş sanırım olayı tam kavrayamamış,bu addonların yeri göstermekten ziyade herhangi bir rare yakınınızda olduğu zaman otomatik olarak sinyal verip yerini gösteriyor.Özel bir çapa gerekmiyor.
  • quote:

Senin ekstradan yapman gereken birşey yok,client ile indir kendi otomatik yükler zaten.Yüklendikten sonra minimap ve map te zaten anlarsın.
    Bazı arkadaşlar wowhead ın linkini vermiş sanırım olayı tam kavrayamamış,bu addonların yeri göstermekten ziyade herhangi bir rare yakınınızda olduğu zaman otomatik olarak sinyal verip yerini gösteriyor.Özel bir çapa gerekmiyor.

Alla alla ben indirdim addonu, oün içi options menuleridr çalışıyor adonlar aktif yani. Ama elitlerde hiç bi tepki yok !?

• quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

en iyisi bildiğinden şaşmayacaksın link.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.