arkadaşlar güzel denemelerin bi kısmını çözdüm bi kısmınıda son zamanlara sakladım. çözecek deneme bulamıyorum elimde miray ve pusula var ben böyle sürekli aynı yayını çözmeyi seven biri olmadığım için deneme almaya karar verdim. altın karma karrak gibi bi deneme olduğunu gördükten sonra karmalardan hep uzak durmaya çalıştım ama piyasada deneme kalmadı. çözen arkadaşlar ne dersiniz alınır mı alınmazsa önerilere acığım |
elit karma alınır mı

-
-
alınmaz vip güzel onun dışında mat kısımları kötü
-
krallar karması daha iyi
-
almayım ozaman awk piyasada düzgün deneme kalmadı ya yok mu önerecek bişiler
-
hocam bu seneki altın karmaya mı karrak gibi dediniz geçen senekine mi? bu sene düzeltmişler gibi duymuştum da
-
bu senekide çok kötü alma sakın çok çok çok zor durumda kalmadığın sürece alma
-
YAYIN DENİZİ 3LÜ
YAYIN DENİZİ 5Lİ
ANKARA DEKATLON 3LÜ
ANKARA DEKATLON 5Lİ
LİMİT AVANTAJ 4LÜ
LİMİT 5Lİ
PARAF 3LÜ*
YANIT 4LÜ*
KÖ?E BİLGİ 3LÜ*
BENİM HOCAM 5Lİ*
TOPRAK 5Lİ
345(ZATEN ÇÖZMÜŞSÜNDÜR)
SONUÇ DERECE 5Lİ
SONUÇ 5Lİ
ÇÖZÜM 3D 5Lİ
RASYONEL 6LI
METİN 3LÜ
* YAPTIKLARIMI BİR SEY KALMAZSA AL VE PARAF KÖ?E BİLGİ VE YANITTAN SADECE 1 İNİ AL BENİM HOCAM İSTEĞE BAĞLI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 19 Nisan 2021; 23:42:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ryanbabel8
YAYIN DENİZİ 3LÜ
YAYIN DENİZİ 5Lİ
ANKARA DEKATLON 3LÜ
ANKARA DEKATLON 5Lİ
LİMİT AVANTAJ 4LÜ
LİMİT 5Lİ
PARAF 3LÜ*
YANIT 4LÜ*
KÖ?E BİLGİ 3LÜ*
BENİM HOCAM 5Lİ*
TOPRAK 5Lİ
345(ZATEN ÇÖZMÜŞSÜNDÜR)
SONUÇ DERECE 5Lİ
SONUÇ 5Lİ
ÇÖZÜM 3D 5Lİ
RASYONEL 6LI
METİN 3LÜ
* YAPTIKLARIMI BİR SEY KALMAZSA AL VE PARAF KÖ?E BİLGİ VE YANITTAN SADECE 1 İNİ AL BENİM HOCAM İSTEĞE BAĞLIHocam Benim Hocam’ın ilk 2’sini çözdüm, mat kısmının cevap anahtarlarında ciddi hatalar tespit ettim. Hatalı sorular da vardı, acaba ben mi saçmalıyorum yoksa siz de aynı şeyi tecrübe ettiniz mi? 2021 olan bu arada.
-
hocam ben 1 ve 3ü çözmüştüm.
ilki 35 net gelmiş mat
3.de 36.50 gelmiş
ama bi kontrol edeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 20 Nisan 2021; 0:23:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDDHocam Benim Hocam’ın ilk 2’sini çözdüm, mat kısmının cevap anahtarlarında ciddi hatalar tespit ettim. Hatalı sorular da vardı, acaba ben mi saçmalıyorum yoksa siz de aynı şeyi tecrübe ettiniz mi? 2021 olan bu arada.
Alıntıları Gösterhocam kontrol ettim ancak bulamadım siz bana hangi sorularda sıkıntı yaşadığınızı söyleyin öyle bakayım birde
-
quote:
Orijinalden alıntı: ryanbabel8hocam kontrol ettim ancak bulamadım siz bana hangi sorularda sıkıntı yaşadığınızı söyleyin öyle bakayım birde
Alıntıları Gösterİkinci denemede sıkıntı var hocam daha çok. 11 ve 25’in hatalı olduğunu, 7-13-34’ün de cevap anahtarında yanlış gösterildiğini düşünüyorum.
-
Epey çözdüm bunu ben.Matematiği bence çok renkli,bazı denemeler biraz daha ayarında olmuş.
Türkçe sosyal fen kısmı güzel şöyle çok bekletilmeden 2-3 hafta içinde eritilebilir deneme.İçindeki paraf Kirmizi manyak sağlamdı bu sene en düşük netlerimden birisini onda yapmıştım
Eşit:Avantaj-3D-Rasyonel epey iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 20 Nisan 2021; 8:46:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X