Şimdi Ara

Elise almalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Support oynuyorum AP rünüm yok.Supp ve AD rünüm var.Sizce Elise almalımıyım?Support oynandıgını da gördüm nadir de olsa, ama ne kadar yararlıdır support elise? Support oynamasam da, ap rünsüz görür mü zevkli midir ?Yorumlarınızı alayım please.Jungle da mı daha iyi solo da mı sizce?

• Support elise için azda olsa ap rün gerekli bana göre. Mid ve jungle oynamak için güzeldir ama support için değmez.
  • İlle de support oynayacak değilim canım.Solo da ve ya jungle da oynayabilirim.Ama bilmioyrum.Kullanış açısından nidaleye benzetiyorum hani.Ama Nidaleyi de pek sevmem o yüzden tereddütteyim.
  • Support runle kullanabilirsin support olarak gerekli ap yi masterysden saglayabilirsin diger soruma gelirsek bence soloda daha etkili karsidakini aglatiyo ama onun icin mrp-ap veya full ap rune gerekiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daltron

Support runle kullanabilirsin support olarak gerekli ap yi masterysden saglayabilirsin diger soruma gelirsek bence soloda daha etkili karsidakini aglatiyo ama onun icin mrp-ap veya full ap rune gerekiyo

Aynen ap rünsüz soloda ezerler beni Neyse yorumlar için sağolun. Skillerine baktımda support olarak etki yaratıcak koza dışında bi skill göremedim.Siz ne düşünüyorsunuz support elise hakkında? Örümcek yollayarak harraslayabilir biraz, bide koza gibi bi stunı var.Bilmiyorum ne kadar etki yaratır

• soloda,jungle da ve mid de viable iken neden support oynuyorsun ki
  • support elise olmaz. Elisenin nidale ile arasında dağlar kadar fark var dostum elise oynamak zordur kozayı çok iyi kullanman lazım W skili minyonlar varsa adama gitmeyecek sende çok yüksek hasar veremeyeceksin o zaman ve adam senı mınyonlar arkasından dürtmeye devam ederken sen sadece q skilini kullanacaksın zor iş yani ayrıyetten eliseyi midde ağlatırlar demedi deme.
  • Elise supp olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magic Penetration rune yoksa elise alma.
  • Sup olarak top veya jungle dan daha etkili bence.Nerf yedi ama yinede alinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

Magic Penetration rune yoksa elise alma.

Almicam ya aynen önce bi ap mp rün falan dizeyim sonra bakarız ap herolara :( şimdilik suplarla ad lerle idare edek
  • Almalısın ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.