Şimdi Ara

Elimizdeki soğutucular ne olcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Akasa A20 sıvı soğutucum var.AM4 destekli değil.Napcam yani bunu çöpemi atcam?

• Herkes soğutucusunun sitesine girecek duyuru yapılmış mı diye bakacak eğer listede am4 platformu destekleniyorsa parçayı ücretli veya ücretsiz spariş verecek eğer desteklemiyorsa ya atacak ya da 2. elden satacak ama umarım buraya onlarca konu açmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelotus59 -- 4 Mart 2017; 23:50:7 >
    AMD Ryzen™ 7 1700 / B350M GAMING PRO / GALAX GeForce® GTX 1060 EXOC 6GB / 2x8 Crucial 8GB Ballistix Tactical DDR4 3000Mhz CL15 1.35V / AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6 2 ms 1080p 75 Hz / ViewSonic XG2401 24" 144Hz 1ms 1080p
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelotus59

Herkes soğutucusunun sitesine girecek duyuru yapılmış mı diye bakacak eğer listede am4 platformu destekleniyorsa parçayı ücretli veya ücretsiz spariş verecek eğer desteklemiyorsa ya atacak ya da 2. elden satacam ama umarım buraya onlarca konu açmayacak.

Şaka mı bu? Diyelimki akasa sitesine koydu ne yanı ben yurtdışındanmı getittircem parçayı? Saçmalık amd bunu düşünmedimi? Hayır yani elimdekide 440TL'lik soğutucu boru değil.
    Beni en az sizin kadar şaşırtan bir durum Silverstone markalı su soğutucularınun yüksek kaliteli sürümlerine destek gelmeyeceğinin duyurulması oldu. Ucuz model alanların desteklenip, saf bakır çözümlerin uyum destesine alınmaması biraz şaşırtmadı desem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 5 Mart 2017; 0:9:25 >
    Hocam 212x var cm destekliyor parça bedava sadece 7.5 euro kargo parası istiyor 30 liraya denk geliyor yani istesem alabilirim şu an da. Akasa'da destekliyordur diye umuyorum o kadar pahalı bir soğutucu desteklemesi lazım keşke kızıp buraya yorum yazacağınıza siteye girip baksaydınız.Hocam Sizin için siteye girip baktım normal girilmiyor vpn ile girdim bu bile bir sorun herhangi bir duyuru yoktu sitede umarım sonra gelir.
    AMD Ryzen™ 7 1700 / B350M GAMING PRO / GALAX GeForce® GTX 1060 EXOC 6GB / 2x8 Crucial 8GB Ballistix Tactical DDR4 3000Mhz CL15 1.35V / AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6 2 ms 1080p 75 Hz / ViewSonic XG2401 24" 144Hz 1ms 1080p
  • Gerek yok bazı üreticiler hem am3 hem am4 destekli olacak şekilde anakart yapmışlar asus hero mesela,ond sorun olmaz.
    19 yıl önce açıldı
    bu sisteme bu psu yeter mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Noctua böyle yapıyor ama akasa dan böyle bir şey beklemek biraz ütopik olur bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@redoracle son sözü söylemiş bence. AM3 uyumlu ise yeni Asus anakartlar, tercih o yönde yapılabilir. Asus iyi para kırar bundan.

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

@redoracle son sözü söylemiş bence. AM3 uyumlu ise yeni Asus anakartlar, tercih o yönde yapılabilir. Asus iyi para kırar bundan.

İyi bir çözümde soğutucuyu. 1 ay önce aldık şimdi am4 aparatını eklemişler :) zaten zar zor takmışdım fx 8350 ile olan aşklarını bozmayayımmı :)

• Xigmatek eski soğutucularının sayfalarını bile kaldırmış. Xigmatek soğutucu kullanıp ingilizcesi iyi olan bir üye varsa iletişime geçsin bakalım, ne cevap verecek firma çok merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.