Şimdi Ara

Elimi Kırdım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün halısaha maçında bizim kaleci gelmedi onun yerine ben kaleye geçtim ve gerçekten kendime inanamadım böyle kalecilik yapabildiğime felan,

teke tekte ve uzaktan şutlarda çok iyi kalecilik yaptım ama olan frikikte oldu

3 kişilik baraj kurdu arkadaşlar top beklemediğim yere geldi selçuk inanın frikikleri gibi,

sağ köşedeyken sol köşeye geldi topu gördüm uçtumm tam doksandan çıkardım o an elimde bi acı hissettim yere düştüm elimin üstüne ve çok fena sızlamaya şişmeye başladı maçı yarıda bırakıp doktora gittim arkadaşlar felan geldi kırılmış dediler alçıya aldılar 2 ay alçıda kalıcak dediler şuan sadece sağ elle takılıyorum

top oynamak yok,sol elim hep karnımın hizasında kalıcak ve bu kadar yazıyıda tek elle yazdım

ilk defa kaleye geçtim elim kırıldı

ve en önemliside sevgilime neden kırıldı diye sorduğunda kavga ettim demiştim ama arkadaşlara sormuş maçta oldu deyince mesaj attı pis yalancı işin olmasın benle diye

mesaj atalı 2 dk oldu ne cevap atmalıyım

• Macta kavga cıktı ıste de
  • Neden yalan söyleme ihtiyacı hissettin? Bak kızın kalbini kırmışsın, oldu mu bu şimdi?
  • benimde burnum kırıldı kardeş geçmiş olsun
  • teşekkürler beyler yalan söyleme ihtiyacı duydum çünkü sakarlıktı o top sert geldi son anda çıkarttım ve elimin üstüne düştüm sakarlığımı öğrenmesin diye dedim

ve sevgilime keşke bunları söyliyceğine gelip bi tas çorba hazırlayıp baksaydın dedim,

eve gelmem diyor Türk kızı işte
  • ben küçüklüğümden beri kaledeyim çok şükür ki birşey olmadı sakatlanma hiç , volkan gibi uçarım kalede

tavsiye sana bidaha geçersin falan halı saha çok sakat bi yer ne kadar uzağa uçtuysan, yere düşerken elinin üstüne düşememen için kontrol etmen gerekli kendini.yani tam yanlamasına düşmen lazım zaten ozaman düzgün atlamışın demektir

şu halı sahalar keşke çim olsa

kız olayı ise bilemicem ama boşver başka bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resid€nt Evi! -- 24 Nisan 2012; 16:14:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

ben küçüklüğümden beri kaledeyim çok şükür ki birşey olmadı sakatlanma hiç , volkan gibi uçarım kalede

tavsiye sana bidaha geçersin falan halı saha çok sakat bi yer ne kadar uzağa uçtuysan, yere düşerken elinin üstüne düşememen için kontrol etmen gerekli kendini.yani tam yanlamasına düşmen lazım zaten ozaman düzgün atlamışın demektir

2 Hafta sonra gene halısaha maçı var

normalde sol bek oynuyorum ve adam geçirmiyorum ama bizim as kaleci gelmediği için ben geçtim hem defans ayvayı yedi hemde birsürü top geldi sağ elimde ağrıyodu ama geçti şov yapıcam derken elimi kırdım bileğimden başlıyo bazen ağrı parmak uçlarıma kadar ağrıyo bizimkisi hala eve gelmem diyo ne kadar salak bi kızmış yeni anlıyorum bu akşam ayrılık mesajı atıcam iyi günümde aşkım aşkım kötü günde eve gelmem sanki eve atmak için çağırıyorum elim kırık anlatamadım derdimi vs yazıcam ve sonuna malum cümle s... git

birde dün akşam maçta penaltı çıkarmıştım 2. defa kaleye geçen biri 35in üstünde top tuttum ve birde penaltı sadece 4 gol yedim ama benden önce kaleye geçen arkadaş 5 gol yiyince 9-4 yenildik :(

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

ben küçüklüğümden beri kaledeyim çok şükür ki birşey olmadı sakatlanma hiç , volkan gibi uçarım kalede

2 Hafta sonra gene halısaha maçı var

normalde sol bek oynuyorum ve adam geçirmiyorum ama bizim as kaleci gelmediği için ben geçtim hem defans ayvayı yedi hemde birsürü top geldi sağ elimde ağrıyodu ama geçti şov yapıcam derken elimi kırdım bileğimden başlıyo bazen ağrı parmak uçlarıma kadar ağrıyo bizimkisi hala eve gelmem diyo ne kadar salak bi kızmış yeni anlıyorum bu akşam ayrılık mesajı atıcam iyi günümde aşkım aşkım kötü günde eve gelmem sanki eve atmak için çağırıyorum elim kırık anlatamadım derdimi vs yazıcam ve sonuna malum cümle s... git

birde dün akşam maçta penaltı çıkarmıştım 2. defa kaleye geçen biri 35in üstünde top tuttum ve birde penaltı sadece 4 gol yedim ama benden önce kaleye geçen arkadaş 5 gol yiyince 9-4 yenildik :(

ben turnuvalara katılıyordum en son 15 maçta 1 tane penaltı olmadı, penaltı olması için dua ediyorum her maçta ama olmuyor da olmuyor şans yok

zamanında penaltı kaleciliği yaptım 20tlye, ama şans ya penaltı olmaz bana olsa affetmicem

bide arkadaşlara anlatıyorum anlamıyorlar, ben diyorum ki halısaha kaleleri küçük.ben uçuyorum kale dışına çıkıyorum buda saçma sapan goller yememe sebeb oluyor, kale kucuk oldugu icin.keşke büyük olsa kaleler daha rahat olurdu

bu arada iyi yapmışın saçma sapan trip atan kızlarla uğraşma, kızdan çok ne varki bu dünyada

• geçmiş olsun, son bölüme istemsiz güldüm
  • " seF[o] " herkezde bayanlara ait imza varken senin imzan niye böyle kaslı bi erkekten olusuyor kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonHard

" seF[o] " herkezde bayanlara ait imza varken senin imzan niye böyle kaslı bi erkekten olusuyor kardeşim ?

Adam body çalışıyor ve bir örnek aldığı kişiyi koymuştur, kız body cimi koysun hepsinin ölüsünü...
  • quote:

quote:

" seF[o] " herkezde bayanlara ait imza varken senin imzan niye böyle kaslı bi erkekten olusuyor kardeşim ?

Adam body çalışıyor ve bir örnek aldığı kişiyi koymuştur, kız body cimi koysun hepsinin ölüsünü...

ben o anlamda dediğini sanmıyorum

recep ivedik, kamyoncu sahnesini izlediysen espriyi anlarsın

• quote:

quote:

quote:

ben o anlamda dediğini sanmıyorum

recep ivedik, kamyoncu sahnesini izlediysen espriyi anlarsın

Belli ne anlamda dediği

bu arada, kıza mesaj attım kız faceden ilişki durumunu kaldırdı, salağın şifresi duruyodu şifreyi kırdım ve fake hesap açıp ekledim ilişki durumu yaptım sevdiği sözleri leasbiyen :P yaptım vs yarın girince şoke olucak

• Adam elinin kırıldığına mı yansın sevgilisinden ayrıldığına mı yazacaktım ki son mesajı okudum.Bence doğru bir davranış değil ne olursa olsun senin sevgilindi ve paylaşımınız vardır,onların hatrına çirkeflik yapma bence.Kız da haksız, tamam yalan söyledin ( hiç gereği yoktu bence) ama sonuçta elin kırılmış onun hatrına senin yanında olup sen iyileştikten sonra hesabını sormalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Adam elinin kırıldığına mı yansın sevgilisinden ayrıldığına mı yazacaktım ki son mesajı okudum.Bence doğru bir davranış değil ne olursa olsun senin sevgilindi ve paylaşımınız vardır,onların hatrına çirkeflik yapma bence.Kız da haksız, tamam yalan söyledin ( hiç gereği yoktu bence) ama sonuçta elin kırılmış onun hatrına senin yanında olup sen iyileştikten sonra hesabını sormalıydı

Bugün buluşalım diye mesaj attı tam bunları yapmaya başlıcaktım,

tamam dedim gittik starbucksa başladı- ben korktum işte evde bişeyler yaşarız sana karşı zaafım var dedi her an bırakabilirim felan dedi

tek elle yeterim diye şaka yaptım

sonra giderken barıştıkmı dedi

HAYIR DEDİM bide hesabı bana kitledi

HALA KONUŞMUYORUM İŞTE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.