Şimdi Ara

Elime potasyum di kromat döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime kimya laboratuvarında en.m.wikipedia.org/wiki/K2Cr2O7 şundan döküldü. Nfpa standartlarına göre mavi kısım 4 ölümcül diyor. Bu deri ile temasta geçerli mi?

Bu forumda zencilere karşı yoğun bir ırk baskısı var. Eğer senin o güzel suratın zenci değilse dostum hemen basıp git burdan !!!
    nesin sen? süpermen mi?
  • Kemiklere kadar işler, suyla temizlersin ama etkisi 10 yıl sonra raşitizm olarak ortaya çıkar.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kemiklere kadar işler, suyla temizlersin ama etkisi 10 yıl sonra raşitizm olarak ortaya çıkar.

Orijinalden alıntı: mmustafa41

Elime kimya laboratuvarında en.m.wikipedia.org/wiki/K2Cr2O7 şundan döküldü. Nfpa standartlarına göre mavi kısım 4 ölümcül diyor. Bu deri ile temasta geçerli mi?

Eline bisey olmazda birkac gun eli asagilara goturme sabir et. Sonra cok pisman olursun. Bilgisayardan proxy ayarlarini kaldir tamamen iran proxy si kullan. Onun disinda tuvaletini yaparken cukunu pecete ile falan tut artik. Pecetenin en az cift katli olmasi gerek.

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

Elime kimya laboratuvarında en.m.wikipedia.org/wiki/K2Cr2O7 şundan döküldü. Nfpa standartlarına göre mavi kısım 4 ölümcül diyor. Bu deri ile temasta geçerli mi?

Eline bisey olmazda birkac gun eli asagilara goturme sabir et. Sonra cok pisman olursun. Bilgisayardan proxy ayarlarini kaldir tamamen iran proxy si kullan. Onun disinda tuvaletini yaparken cukunu pecete ile falan tut artik. Pecetenin en az cift katli olmasi gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciltte egzema yapar kardeş arkadaşların tavsiyeleri doğru şaka gibi algılama çavuşa ve dübüre dikkat et yüzüne-gözüne sürme ellerini ayrıca bol suyla yıkaman lazım bir daha eldiven kullanmadan o maddelerle oynama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • quote:

beyler 114 zehir danışma hattını aradım bişey olmaz bu tür maddeler deriden hızlıca emülsiyon olmaz dediler. Çavuş tokatlamaya devam

böyle bir hat gerçekten var mı yoksa salladın mı...?
  • Benim salak bir arkadaşım vardı eline döküldü bi şey bu beyin özürlü gitti elini yıkadı sonra eli yandı şişti filan dökülen sıvı suyla tepkimeye giriyormuş aman dikkat et potasyumdikromat tepkimeye girmiyor suyla ama aklında bulunsun

•••GalataSaray•••
    •••R-Y-Z•••

• vay be bizim elimize anca çay dökülsün :( adama dökülen sıvı bile shekiL ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

vay be bizim elimize anca çay dökülsün :( adama dökülen sıvı bile shekiL ya.

hahahah :d

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

quote:

beyler 114 zehir danışma hattını aradım bişey olmaz bu tür maddeler deriden hızlıca emülsiyon olmaz dediler. Çavuş tokatlamaya devam

böyle bir hat gerçekten var mı yoksa salladın mı...?

ben de önce salladı mı diye ikileme düştüm, hadi dedim bi Google yapayım, adam sallamamış hakikaten varmış böyle bir şey

http://uzem.rshm.gov.tr/

Site hacklenmiş :D
    LATINHACKTEAM RLZ

FOLLOW US ON TWITTER

@LATINHACKTEAM

• Beyler isterseniz arayın 114 zehir danışma hattı. Bu arada mesaj yazan herkes çok sağolun; tahmin ettiğim gibi hiç bir şey olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihmustafa -- 21 Mart 2012; 12:20:23 >

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

iran proxysi nedir arkadaş tavsiyelerine gurban

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.