Şimdi Ara

Elimdeki sisteme uygun kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sistemi tek tek satın aldım hazırda bekliyor, kasa konusunda kafam karıştı, tavsiyeleriniz nedir? Bu sisteme uygun nasıl bir kasa almalıyım?

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek 35MB Önbellek Soket AM4

İşlemci Soğutucusu :Thermalright Phantom Spirit 120 Se

Anakart:: MSİ B550A PRO AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)Mhz ATX

Ekran Kartı : Asus Geforce RTX 5060 8Gb OC

Bellek: Kingston Beast KF432C16BB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16

SSD : Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s NVMe

• Bütçe belirtmemişsin. Şu ürün işini görür. Fanlar sabit renk. Psu fena değil.

4 ila 6 bin arasında 750watt dbütçem var. James Donkey Stark S800 4xARGB Temperli Cam 750W 80+ Bronze ATX Siyah

bu kasa için ne dersiniz?

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Zaman ayırıp kasa ve psu örnekleri vermişsiniz, cidden çok teşekkür ederim. İnanın bir çok yere yazıp tavsiye istedim nedense kimse tenezzül edip cevap vermedi.Bu sistemide kendi kendime araştırıp tek tek hem yurtiçinden hem yurt dışından tedarik ettim, ne kadar iyi veya kötü bilmiyorum. Ben ağır bir oyun sevdalısı değilim, web tabanlı Total battle gibi oyunlar oynarım grafik çalışıp video seyrederim o kadar. Bir çok kişi 850W psu al dedi, ben 750w yeterlidir diye düşünmüştüm siz 650w önermişsiniz. Sizce 650w mı 750w mı daha iyi olur?

Bakınız, Asus kendi resmi sitesinde bile önerilen güç kaynağı,550 watt yazmış.

www.asus.com
    ASUS Dual GeForce RTX™ 5060 8GB GDDR7 OC Edition - Teknik Özellikler
    https://www.asus.com/tr/motherboards-components/graphics-cards/dual/dual-rtx5060-o8g/techspec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 25 Aralık 2025; 21:52:23 >

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Psu olarak önerdiğinizi alacağım, son bir soru olarak önerdiğiniz 4 kasa arasından elimdeki atx anakart ve ekran kartına en iyi uyum sağlayacak kasa hangisi? sizin öneriniz doğrultusunda hareket edeceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Daha Fazla Göster
  • tuaytr kullanıcısına yanıt

4 kasada uygun . 4 kasanında ATX uyumu var olarak yazmışlar..İyice estetik olarak inceleyin .Kasa ,birazda zevk işidir çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 25 Aralık 2025; 22:49:21 >

Tek tek incelemesini yaptım yorumları okudum, MONTECH XR de karar kıldım bir çok kişi çok memnun kalmış. Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Kasa ve psu yu sizin yardımlarınız sayesinde seçmiş oldum

Rica ederim .Hem sade,hem de estetik görünüyor .Güle güle kullanın.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.