Şimdi Ara

elimdeki parçalar ile ufak takviye ile internet bilgisayarı kurucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dükkanın üst katına bir aded bilgisayar koyacağım sadece internet arada filim

elimde bir adet kasa var bir adet 300 wat power suply kasa iadare eder bir adet pentium 4 775 pin 3,0 ghz işlemci ve bir kaç aded egzoz ve işlemci fanları şimdi geriye kalan anakart ve ram sahibinden get ile 2.el den 20 30 arası 775 bi anakart ve 2 gb dd-2 ram alacağım ekran kartı yerinede onboard monitör var phlıps tüplü onun önemi yok

kısaca şöyle birşey olucak

işlemci intel pentium 4 775 3,0 ghz

anakart belli değil ama farketmez dediğim en hesaplılarıdan 775 pin onboard vga çıkışlı bir anakart

ram 2 gb ddr-2

onboard vga

romy marka bir kasa ne güzel nede kötü işte ikinin ortası

monitör tüplü phlips 107

eksik olan 2 parçayı temin edip sistemi kracağım bu sistem internete yeterlimidir sorun olmaz herhalde diye tahmin ediyorum sizce nasıl

edit: ayırca yan winodws 7 profesional yada windows 8.1 pro ikisindne birini kuracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 3 Mayıs 2016; 14:18:38 >

• 20-30 liraya 775pin anakart bulamazsınız zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

20-30 liraya 775pin anakart bulamazsınız zannımca.

en fazla 40 yada 50 olur o problem olmaz bütçe zaten çok düşük benim bi şekilde ayarlacağım sistemi toplayınnca iş yaparmı acaba sorun olurmu peki (ayrıca 20 30 derken burada arkadaşlardan filan belki bulabilirim ama nasıl olur boşamı toplamış olurum)
  • işlemci bayağı eski 2 gb ramde internet için pek ideal değil artık. chrome'da bile işkence çekebilirsin.
  • quote:

işlemci bayağı eski 2 gb ramde internet için pek ideal değil artık. chrome'da bile işkence çekebilirsin.

peki hocam ozaman sistemi aynen kurup druma göre ram eklerim stabil olmaz ise

AYRICA ŞU ANAKARTLAR NASIL:

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-775-pin-sorunsuz-anakart-plusislemcisi-297254246/detay HEM APG HEM PCI DESTEKLİ

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-bu-fiyata-baska-yerde-yok-saglam-296808336/detay AYRICA ŞU NASIL FİYATTA İYİ HEM DDR HEMDE DDR-2

BU FİYATLARA SAHİBİNDE BİR SÜRÜ İLANLAR BLUNMAKTA SİZCE ÜSTEKİ ANAKARTLAR NASIL

EDİT:

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-foxconn-775-pin-anakart-281138414/detay BİRDE ŞUNU BULDUM RAMDE VEİYOR 2 GB RAMİN YANINA TAKARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 3 Mayıs 2016; 15:49:22 >

• hmm düşündüğümden ucuzlarmış. ilk linkte ki gigabyte iyiye benziyor. Tabi adamın yazdığı gibi sorunsuzsa. Bende gigabyte g31m bilmem ne kullandım lga 775 senelerce dayandı sonra sattım zaten.
  • quote:

hmm düşündüğümden ucuzlarmış. ilk linkte ki gigabyte iyiye benziyor. Tabi adamın yazdığı gibi sorunsuzsa. Bende gigabyte g31m bilmem ne kullandım lga 775 senelerce dayandı sonra sattım zaten.

tamamdır hocam sağolun deediğim gibi 775 pin anakartlar 20 25 arası bulunuyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.