Şimdi Ara

Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha kompakt bir makineye geçtiğim için artık kullanmadığım Canon 400D DSLR fotoğraf makinemi paket olarak satıyorum. Cihazın herhangi bir sorunu, sıkıntısı yoktur. Türkiye'den alınmıştır lakin garantisi dolmuş durumda. Yanında hiç kullanma fırsatı bulamadığım etiketi dahi üzerinde olan Lowepro Mini Trekker AW çantasını veriyorum.

Paket içeriği:

Özenli ve oldukça temiz kullanılmış Canon 400D DSLR makine
    18-55 mm Canon Lens
    2 adet Orijinal Canon Pil
    Canon şarj aleti
    Biri Sandisk Ultra II olmak üzere 2 adet 2GBlık CF hafıza kartı
    Polar Filtre
    Canon askısı
    Sıfır Lowepro Mini Trekker AW çantasını

DH Fiyatı: 425 TL
    sanalpazar.com fiyatı:http://www.sanalpazar.com/Canon-400d-18-55mm-Lowepro-Minitrekker-Aw-Canta__isp37151913

Ürünlerin kutuları yoktur. Kargo alıcıya aittir. Sanalpazar.com üzerinden alırsanız kargoyu ben veriyorum.

Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum! Elimdeki Fotoğraf Makinası ve Aksesuarlarını Satıyorum!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.