Şimdi Ara

Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Arkadaşlar irili ufaklı ürün-model-stylelife çekimleri yapacağım.Bu nedenle ekipman ihtiyacım var.

    ihtiyacım olan ekipmanlar;

    -Sürekli ışık
    -Ürün çekim cadırı
    -ürün çekiminde kullanabileceğim lens (50mm 1.8 ya da Canon 55-250mm yeterli olur mu sizce ?)

    Elimdeki ekipmanlar ;

    -2x Canon 580EX ll flash
    -2x Işık ayağı
    -2x Beyaz-Gümüş şemsiye
    -flashlar için tetikleyiciler.

    Aslında 580EX ler ile gayet iyi sonuçlar alıyorum,fakat sabit ışık kullanmak istiyorum bu tarz çekimlerde.

    Aşağıda linkini verdiğim ürünü değerlendirmenizi istiyorum.Ürün-Model-stylelife çekimleri için de kullanabileceğimi düşünüyorum,ne dersiniz ?

     Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ?


    ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.







  • Ürün Çekim Çadırı ?

    Gelişen teknoloji, internet kullanımının yayğınlaşması, özellikle son yıllarda akıllı telefonların kullanım oranın artması insanların alış-veriş alışkanlıklarını büyük oranda değiştirdi ve değiştirmeye devam ediyor. Artık en küçük ihtiyaçlar dahi satın alınmadan önce, ürünün teknik özellikleri, fiyat performans durumu ve göreselleri internet üzerinden inceledikten sonra karar veriliyor.

    İnsanların alış-veriş yapmadan önce internet üzerinden yapmış oldukları araştırmalarda, Siz; bir adım öne çıkmak istiyorsanız, e-ticaret sisteminizde, ürünü bire bir yansıtan, kaliteli ve albenisi olan ürün görsellerine ihticınız olacaktır.

    Özellikle takı, saat, mücehver, oyucak vb. ürünlerin kaliteli görsellerini elde edebilmeniz, sonrasında Photoshop gibi ek programlar ile zaman kaybetmeden ürünlerinizi hızlı bir şekilde e-ticaret sayfanızda yayına çıkabilmeniz için kaliteli bir ürün çekim çadırına ihtiyaçınız olacaktır.

    Işıklı Ürün Çekim Çadırı Seçimi Nasıl Olmalı ?

    İnternetten araştıma yaptığınızda çok sayıda ürün çekim çadırı modeli göreceksiniz. Bu modeller arasından tercihinizi etkileyecek en önemli faktör çekim yapaçağınız ürün özellikleri olacaktır. Bunun yanısıra elde edeceğiniz çıktılar üzerinde Photoshop yapmak istemiyorsanız tercih yaparken daha dikkatli olmalınız.

    Kaliteli fotoğraflar ya da videolar elde edebilmek için Işığın ne kadar önemli olduğunu unutmamak gerekir. Kaliteli bir fotoğraf makinası yada kamera ile yeterli bir ışık olmadığı sürece çıktılarınız üzerinde Photoshop ve/veya Video Editör programları ile edit işlemi yapmak kaçınılmaz olaraktır.

    Tüm bu parametler ışığında, özellikle parlak yüzeye sahip olan ürünler için (Saat, Kolye, Yüzük, Takı vb.) içerisinde led ışık barındıran ürün çekim çadırlarında daha profosyonel çıktılar elde edebilirsiniz. Işıklı çadır içerisinde yapılan mat yüzeyli ürün (Mobilya, Ayakkabı, Yemek vb.) çekimlerinde ise kalite oranını bir üst seviyeye taşımanız mümkün olacaktır.

    Işıklı Ürün Çekim Çadırı Teknik Özellikleri

    Kutu İçeriği;

    3 adet Flexi Fon (Siyah, Beyaz, Mavi)
    2 adet Led Işık Bar (Her birinde 42 Led, toplamda 84 led ışık)
    1 adet Adaptör (Dimmerable sistemine sahip)
    1 adet Difizör
    1 adet Ürün Çekim Çadırı 40x40 ve 60x60
    Flexi Fon (Siyah, Beyaz, Mavi): Ürün çekimlerinizde kullanabileceğiniz, ürün çekim çadırı ölçülerine uygun, kaliteli 3 adet kağıt fon bulunmaktadır.

    Led Işık Bar (Her birinde 42 Led, toplamda 84 led ışık): Set içerisinde bulunan 2 adet led ışık barlarının her biri üzerinde 42 adet led bulunmaktadır. Işık barları çadır üzerinde sabit olmayıp, ışığın önünü isteğiniz gibi ayarlayabilmeniz için ileri, geri hareket kabiliyetine sahiptir. Ayrıca ışık barları tutacaklı özelliğe sahip olup, çadır içerisinden kolayça sökülebilir ve harici olarak kullanılabilir. Led barı üzerinde bulunan led'lerin ışık gücü, adaptör üzerinde bulunan ON/OFF tuşları yardımı ile artırılıp azaltılabilir.

    Adaptör: 100V-240Vgiriş, 24V çıkış değerine sahip olup, toplam kablo uzunluğu 4.40 cm’dir. Üzerinde bulunan ON/OFF tuşları yardımı ile ledleri açılıp kapatabilirsiniz. ON tuşuna sürekli olarak ortalama 3 sn. basılı tutulduğunda led'ler yanacaktır. Ledler yandıktan sonra ON tuşuna aralıklı olarak basıldığında led'lerin ışık gücünü artırabilirsiniz. OFF tuşuna aralıklarla basıldığında ışık gücünün azaldığını göreceksiniz. OFF tuşuna ortalama 3 sn. basılı tutulduğunda led'leri söndürebilirsiniz.

    Difüzör: Set içerisinde yer alan difüzör ürün çekim çadırının üst kısmına takılmaktadır. Difüzör sayesinde led'lerden elde edilen ışığın daha yumuşak bir dokuya dönüşümünü sağlayabilirsiniz.

    Işıklı Ürün Çekim Çadırı: Siyah renge sahip olan ve Setin ana gövdesini oluşturan Işıklı (Led'li) Ürün Çekim Çadırı 40x40 ölçülerine sahiptir. İç kısmı aleminyum ile kaplanmış olup, Led'lerden elde edilen ışığı etkin bir şekilde kullanmanıza olanak sağlayacaktır. Çadırın dört tarafıda tamamen kapalıyken, ürünün ön ve üst kısmında bulunan küçük penceler yardımı ile ışık kaybı yaşamadan çekim yapabilir yada ürünün üst ve ön kısmını tamamen açarak da ürün çekimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

     Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ? Ürün çekimi için ekipman tavsiyesi ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.