Şimdi Ara

Elimdeki 20 GB'lık HDD'yi PS2 görmüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dün bir tanıdıktan 2.el 50004 kasa Network Adaptor'lü birer PlayStation 2 aldım maksadım oyunları HDD üzerinden oynamak ama elimde bulunan 20 GB'lık Seagate Model: ST320413A HDD'yi PS2 görmüyor (HDD'yi PC'de PS2 formatına dönüştürmeme rağmen hatta içinde 5-6 tane oyun attım) daha doğrusu HDLoader algılamıyor ve ekranda Donanım hatası deyip devamında HDLoader HDD'yi algılayamadı diyor oysaki burada HDD PlayStation 2 için uygun gözüküyor işin garip yanı bir arkadaşım PlayStation 2 için HDD'nin boyutunun en az 40 GB olması lazım demişti ama bana biraz saçma geldi bu ne derece doğru bilmiyorum. Birde almış olduğum PlayStation 2 ile arkadaşta HDD denemesi yaptık ve oyunları takır takır açtı HDD'den olmadı yeni HDD alıcam PlayStation 2 için mecburen bu arada arkadaşın HDD'sinin boyutu 40 GB idi. Birde benim 20 GB olan HDD'de iki partition halindeydi onu Partition Magic ile tek parça haline getirdim ve formatlarken birinci bölüm seçili ve dosya türüde NTFS idi, bu işlemleri yaptıktan sonra WinHIIP V1.7.3 ile gereken işlemleri yaptım, oyunları attım vs.. Kısacası ben nerede yanlış yaptım o kadar kasayı aç kapa yapıp birde PS2'de HDD olayını yapamayınca acayip sinirim bozuldu. Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 25 Haziran 2006; 4:19:42 >

• Sorun çözülmüştür, konu silinebilir.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • HDD'yi PS2'ye Master Slive şeklinde bağlamak gerekiyormuş, öyle bağlayınca PS2 HDD'yi görüyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.