Şimdi Ara

elimde YTL para var, nasıl güncel TL'ye dönüştürebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela garanti bankasında hesabım var, yatırıp çeksem olur mu?

bazıları ziraat bankası vs diyor, ancak orada hesabım yok. ve çalıştığım için gündüz bankaya da gidemiyorum.

50YTL'lik bir meblağ.

• güncel TL derken?
  • git alışveriş yap geçiyor
    Ben biraz önce yaptım sorun yok
  • 1 liraya alırım
  • hocam perşembe günü 100 ytl yi 100 tl ile değiştirdim bende,ziraat bankası böyle 50-100tl gibi toplu olmayan rakamları anında değiştiriyor sıra falan beklemenize gerek yok,sizin vaktiniz olmuyorsa bile vakti olan bir arkadaşınızdan falan rica ederseniz 5 dakikadan uzun süren bir iş değil
  • Ziraat Bankası madeni paraları 1 yıl,kağıt paraları ise 10 yıl boyunca değiştirecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotn

hocam perşembe günü 100 ytl yi 100 tl ile değiştirdim bende,ziraat bankası böyle 50-100tl gibi toplu olmayan rakamları anında değiştiriyor sıra falan beklemenize gerek yok,sizin vaktiniz olmuyorsa bile vakti olan bir arkadaşınızdan falan rica ederseniz 5 dakikadan uzun süren bir iş değil

20 ytl yi değiştirmek için ziraat bankasına gittim değiştiren kişi yerinde yok belki ben gittikten sonra gelir adam diye bekledim biraz .Sonra biri geldi para saydırıyordu makineye parayı değiştirecem dedim.Ne acelesi var yıl başından sonra değiştiriyoruz dedi.Boşa vakit gitti.Böyle çalışana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulunduğun ilde ki merkez bankasına gidip değiştirebilirsin.
  • cevaplar için teşekkürler. banka yolu gözüktü bize
  • güncel arkadaşlar son durum nedir? şu an elimde 300 ytl var değiştirebilir miyim? Teşekkürler
  • 11 - YTL banknot ve madeni paralar herhangi bir bankada TL banknot ve madeni paralarla değiştirilebilecek mi?
    Birlikte tedavül döneminde (2009 yılı boyunca) tüm banka şubeleri, kasalarında Türk Lirası banknot ve madeni para olması durumunda değişim yapacaktır. Ancak, Yeni Türk Lirası banknotlar 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren 10 yıl, madeni paralar ise 1 yıl boyunca (zaman aşımı süresince) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve T.C. Ziraat Bankası şubelerinde değiştirilebilecektir.

http://www.tcmb.gov.tr/tlkampanya/sss.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

11 - YTL banknot ve madeni paralar herhangi bir bankada TL banknot ve madeni paralarla değiştirilebilecek mi?
    Birlikte tedavül döneminde (2009 yılı boyunca) tüm banka şubeleri, kasalarında Türk Lirası banknot ve madeni para olması durumunda değişim yapacaktır. Ancak, Yeni Türk Lirası banknotlar 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren 10 yıl, madeni paralar ise 1 yıl boyunca (zaman aşımı süresince) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve T.C. Ziraat Bankası şubelerinde değiştirilebilecektir.

http://www.tcmb.gov.tr/tlkampanya/sss.html

Teşekkürler

• Ziraatte hesabın olmasa da degiştirebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.