Şimdi Ara

Elim ayağım titriyor (tinerci ile kavga ettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün oldu bu olay konu açmak şimdi aklıma geldi. Dün bisikletimi çıkardım biraz gezerim dedim, işte geziyorum annem aradı çektim kenara konuştum. Konuşmam bittikten sonra ağzı yüzü kaymış biri geliyordu ya 15 ya 16 yaşında.

c= çocuk
    b= ben

C= para ver ... para (.. Kısım küfür)
    B= düzgün konuş, param yok
    C=o zaman telefonu ver gördüm
    B= bi git kardeşim lütfen başımı belaya sokma
    C= Ne diyosun lan sen ver lan üzerinde ne varsa (bıçak çekti ... ..)

Çok korktum yani aklı başına değil soksa bıçağı sokar. Aha dedim buraya kadarmış

Ulan dedim sonuçta yiyecem o bıçağı çocuğu itim yere düştü bıçak elinden fırladı. kalktı bıçağı alacaktı. tuttum o sinirle suratına bir vurdum burnu çeşme gibi kanamaya başladı.(yerde 2 tane daha geçirdim)

Ordan 2 amca kahvede (tam yanımızda) oturmuş cay içerek bizi izliyor, 10 kişi falan da başımızda bize bakıyor. İçimi döktüm;

"ya siz nasıl insanlarsınız, surda yatan pez ....... az kalsın takacaktı bıçağı bana. Biriniz polisi aradınız mı hadi onu geçtim gelipte yardım ettiniz mi? Burda gebersin bizede haraket olur dediniz değil mi?" dedim.

Bisiklette binip ordan uzaklaştım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 14 Şubat 2013; 13:08:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

tmm

Yapmayın kardeşim. Bari ciddi konularda yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

tmm

Yapmayın kardeşim. Bari ciddi konularda yapmayın.

ciddi konu ne arar la konu dışında
  • Helal olsun aynısını bende yapardım, kalkıp telefonu verseydin söverdim burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Helal olsun aynısını bende yapardım, kalkıp telefonu verseydin söverdim burada.

Abi mal mülk önemli değil de bu Türk milletinin beni "bıçaklasa da bize izlesek"diye bakması sinir etti.

• Alkislayanadam.gif

Iyi yapmissin... Kavhede oturan adamlara az yapmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dur boşalma...
  • çocugu dövdükten sonra üstünde ne varsa alaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carispa

çocugu dövdükten sonra üstünde ne varsa alaydın

2 çakı ve 1 uyuşturucu hap mi alsaydım

• helalin var aynısı ben yaşamıştım yıllar yıllar önce. bisikletle kaçmıştım. koştu ama yetişemedi p......k
  • Eskiye oranla baya azaldı bu tarz tiner çekip para isteyen insanlar Allah'a şükür ama yine de yeterli değil demek ki devlet-polis biraz daha kasmalı.

Bu arada alsaydın bıçağı, amcaların üstüne koşsaydın ''hanginizi bıçaklıyım lan şimdii?'' deseydin
  • İyi yapmışsın. Biz burada ona çıkarıp vurmak diyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Helal olsun aynısını bende yapardım, kalkıp telefonu verseydin söverdim burada.

Abi mal mülk önemli değil de bu Türk milletinin beni "bıçaklasa da bize izlesek"diye bakması sinir etti.

Kahvede oturanlara hak vermiyorum.bir örnek vereyim; yolda 2 araba durmus 2 kisi diger araba icinde duran 2 kisiye vuruyordu.ben ayirayim dedim neredeyse ben dayak yiyecektim.yani bazen olaylari yatistirayim derken olan o insana olabiliyor.burda sadece örnek verdim kahvede 10 larca adam vardi yardim etmeliydiler ama turk milleti icin bu olaylar eğlence olmus.oturup izlerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken bisiketle tinercinin üstünden geçmiştim, yerde yatıyordu görmedim, birden 10 kişi olup kovalamaya başlamışlardı beni, ağlaya ağlaya eve nasıl kaçtığımı anlatamam 12 yaşımda falandım. üstünden 10 seneyi aşkın süre geçti ama o günden beri tinerci gördüm mü uzaklaşırım oradan. yakalasalar o gün ne olurdu? diye hala düşünürüm, parçam kalmazdı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07CE3F799 -- 14 Şubat 2013; 13:17:41 >
  • Yanınızda ruhsatlı silah tasıyın hafız birisi bıcak cektiyse sende daya silahı kafasına nefsi müdafa'dır bu

Edit : İyi yapmışın hafız he o kahvede oturanlar zaten bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barad-dûr -- 14 Şubat 2013; 13:19:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carispa

çocugu dövdükten sonra üstünde ne varsa alaydın

2 çakı ve 1 uyuşturucu hap mi alsaydım

uyuşturucu çıksa güzel olur iyi para eder o
  • amcalar zebani değilmiydi
  • Benimde başıma geldiydi , karşıda 3 kişi vardı biz 2 kişi gecenin 2si ne yapıyorduk o saatte hatırlamıyorum hatırladıgım 2mizdede muşta oldugu bu yanımdaki arkadaş kavgacı oldugundan bu 3 tinerci kafası güzeldi 2sinin birine vurdu muştayla diğerinede ben vurdum sonra karnımda bi acı hissettim gerisi belli

edit : beyler cocuk 15 yaşında bu gizli kimlik lise1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 14 Şubat 2013; 13:21:49 >
  • bence tinerci sensin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.