Şimdi Ara

eli terleyenlere sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi el terlemesi sorunum var ama alıştım denebilir artık
    merak ettiğim bi konu var bnm gibi eli terliyen arkadaşların araba kullanmakla arası nasıldır ? ben geçen yaz kullanıyodum direksiyon su gibi oluyodu ve bu beni arabadan soğuttu, o zamandan sonra araba kullanmadım şimdi ehliyet almak istiyorum ama elim terler die çekingenim

araba kullananlar siz nasıl aştınız bunu ??? yardım

• Ben de de ilkokul 3. sınıftan beri şıpır şıpır el terlemesi vardı.Kremler alerji yapıyor ve etki etmiyordu. Ege Üniversite Hastanesi'nde doktorun önerisiyle elektrikli yöntemi denedim.(Galvanoterapi/iyontoforez) Ellerim terlemiyor artık aletten aldım bir de arada kullanıyorum. Zararsız hem.Hastaların %80inde etki ediyor. %20de iseniz etki etmiyor hiç. O yüzden bulunduğunuz yerdeki hastanede bir deneyin, 8.-9. seansta kesilecek terlemesi.Etki etmiyorsa %20lik dilimdesiniz demektir. Bir de aynı dertten muzdarip bir tıp öğrencisi yazmış, galvanoterapi kullanın,iyileştim diye bu sitede. http://el-ayak-terlemesi.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylul01234 -- 20 Ekim 2012; 3:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylul01234

Ben de de ilkokul 3. sınıftan beri şıpır şıpır el terlemesi vardı.Kremler alerji yapıyor ve etki etmiyordu. Ege Üniversite Hastanesi'nde doktorun önerisiyle elektrikli yöntemi denedim.(Galvanoterapi/iyontoforez) Ellerim terlemiyor artık aletten aldım bir de arada kullanıyorum. Zararsız hem.Hastaların %80inde etki ediyor. %20de iseniz etki etmiyor hiç. O yüzden bulunduğunuz yerdeki hastanede bir deneyin, 8.-9. seansta kesilecek terlemesi.Etki etmiyorsa %20lik dilimdesiniz demektir. Bir de aynı dertten muzdarip bir tıp öğrencisi yazmış, galvanoterapi kullanın,iyileştim diye bu sitede. http://el-ayak-terlemesi.blogspot.com

teşekkürler arkadaşım peki el terlemesi azalınca başka bi yerden terleme başladımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atilla_yasin

quote:

Ben de de ilkokul 3. sınıftan beri şıpır şıpır el terlemesi vardı.Kremler alerji yapıyor ve etki etmiyordu. Ege Üniversite Hastanesi'nde doktorun önerisiyle elektrikli yöntemi denedim.(Galvanoterapi/iyontoforez) Ellerim terlemiyor artık aletten aldım bir de arada kullanıyorum. Zararsız hem.Hastaların %80inde etki ediyor. %20de iseniz etki etmiyor hiç. O yüzden bulunduğunuz yerdeki hastanede bir deneyin, 8.-9. seansta kesilecek terlemesi.Etki etmiyorsa %20lik dilimdesiniz demektir. Bir de aynı dertten muzdarip bir tıp öğrencisi yazmış, galvanoterapi kullanın,iyileştim diye bu sitede. http://el-ayak-terlemesi.blogspot.com

teşekkürler arkadaşım peki el terlemesi azalınca başka bi yerden terleme başladımı ?

Rica ederim.Normalde elimden çıkması gereken terin 1/6sı kadarı benim sırtımdan çıkabiliyor. O da biraz koşuşturmaca durumlarında oluyor. Tedaviyi bıraktığınızda birkaç ay sonra eliniz eski terleyen haline gelirse 1/6 oranında terleyen sırtınız vb. de eski terlemeyen haline geliyor. Hastanede 10 seans gibi deneyip kendi üzerinizdeki etkiye bakmanız daha doğru olabilir tabi yine. Kişiden kişiye değişebilir ter oranı,benim için oran bu. Sorunuz olursa sorabilirsiniz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylul01234 -- 20 Ekim 2012; 19:14:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atilla_yasin

quote:

Rica ederim.Normalde elimden çıkması gereken terin 1/6sı kadarı benim sırtımdan çıkabiliyor. O da biraz koşuşturmaca durumlarında oluyor. Tedaviyi bıraktığınızda birkaç ay sonra eliniz eski terleyen haline gelirse 1/6 oranında terleyen sırtınız vb. de eski terlemeyen haline geliyor. Hastanede 10 seans gibi deneyip kendi üzerinizdeki etkiye bakmanız daha doğru olabilir tabi yine. Kişiden kişiye değişebilir ter oranı,benim için oran bu. Sorunuz olursa sorabilirsiniz yine

çok teşekkürler ben 2 yıl önce egeye gittiğimde bu tedaviyi önermişlerdi ancak o zamanlar bornova tarafı ters geliyordu ve düzenli gelemicktim o yüzden gelmemiştim ama en yakın zamanda gidip konuşacağım.Bunuda denemel lazım , terlemenin başka yerde başlayıp başlamadığını sorma sebebim şu ben bi ara tereson kullanıyodum el terlememi kesmedi tabiki ama koltuk altı terimi tamamen kesti,bu seferde sırtım terlemeye başladı ve inan kaltuk altına göre daha kötü bi şeydi.O yüzden kararsız kaldım ama deniyeceğim çok terlerse keserim uygulamayı zaten eski haline dönüyo

• ya benimde elelrim aşırı derece terliyor ve bu dertten kurtulmak istiyorum en yakın zamanda egeye gidip galvanoterapiyi denicem eğer iyi gelirse eve alıcam ya bide ne dicem bizler elleri terleyenler bukadar çok kişimiyiz ya ben sadece ben ve bir kaç kişide vardır snaıyordum netten araştırdım baya baya çokmuşuz bu dertten çeken.birde bizi bizler anlarız diğer insanlara söledinm aman terlesin ne sanki çokmu büyük bir şey diyorlar ya sinir oluyorum
  • Heyecanladigimda avuc iclerim el ustum terliyor eskiden yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benimde elelrim aşırı derece terliyor su gibi akıyordu bu çocukluktan gelen birşey yeni değil ama artık beni ok rahatsız edyordu uzun süre araştırmadan sonra netten evde iyontorefez yapımı yazın ve size bu aletin nasıl yapıldığını anlatıyor bu sitede ordaki pilleri ve kabloyu alıp aynısını yaptım iananılmaz hala kendime inanmıyorum 3 seans yaptıktan sonra elelrim hiç terlemedi 4 gün oldu hala bir tek damla yaş yok elimde şuan bile yazarken kupkuru ama bunu geti terlme die kesmek gerekmiyomuş haftada bir yada 4 günde bir yapmak gerekiyor orda detaylı yazıyo ALLAH razı olsun bunu nete yazandan çok mutluyum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.