Şimdi Ara

Elephone P7000 inceleme / ilk izlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gun once sahibindenden bir arkadas ile anlasarak elden kontrol ederek 800 liraya Sifir elephone p7000 satin alddım, kısaca ılk bakısta cıhazı amatorce degerlendırmek ıstedım.

evvela kutusundan baslamaliyim, gercekten klas hos saglam bir goruntu ve intiba veriyor kutusu. Kutudan cihaz pili usb kablo kirilmaz cam film sarj basligi kitapciklar cikiyor. Kutu iceriginde kulaklik yok arkadaslar.

cihaza gelince ne cok hafif ne cok agir, elde tam olmasi gerektigi kadar agirlikta geliyor. Kesinlikle ama kesinlikle tel masa uyduruk bir durusu yok. Tok ve zengin duruyor elde. 5.5 inc olmasina ragmen ben tek elle zormalanmadan kullanabiliyorum.

cift simkart girisli ve microsd destekli cihaz. Pilide gayet saglam ve sert duruyor. Arka kapak saglam ve siki biraz oyle sapadanak acilmiyor. Acarken kaparken arka kapagi kuvvet uyguluyorsunuz ki bu saglamlik acisindan iyi bence.

arka kapak plastik ama hem esnek hemde cok saglam, ben baya bir esnettim elimde gram sekil bozulmasi olmadi kapakta.

cerceve metal ile baska bir maden karisimi. Cok zarif ve saglam. Kolay cizilmiyecek gibi duruyor.

cihaz cok hizli bir acilisla aciliyor. Icinde android 5.0 yuklu. Su muhabbete ben anlam veremiyordum 3 gb ram 8 cekirdek 2 gb ram 4 cekirdek. Ram onemli eyvallah cekirdek onemlimi falan filan bir ton cihaz icin bir ton muhabbet var ortada. Beni alakadar eden bu cihaz icin su ki, cihaz resmen yag gibi akiyor. Ram rom cekirdek cpu hikaye. Son tahlilde akliniza gelen tum oyun ve uygulamalarda cihaz asiri derecede stabil hizli ve dinamik.

Takilmanin donmanin esamesi yok cihazda. Bu benim kalbimi calan ozellik. Cihaz ilk acilista yaklasik 1,7 gb bos ram ile geliyor. Kalan kismi sistem kullaniyor.

parmak izi okuyucuya cok vakit ayirmicam zira kesinlikle sektirmiyor. Yarim saniyede algilayip gorevini yapiyor. Sadece kilit degil, uygulamalarada parmak izi kilit koaybiliyorsunuz.

[simage][/simage] Elephone P7000 inceleme / ilk izlenimler

kamera bence basarili gece pek denemesemde gunduz icin on ve arka tatmin ediyor beni. Odaklamasi gayet hizli, sadece flasli cekimde sanki odaklama gecikiyor 1 2 sn gibi. Yada ben pek beceremedim.

dis ses kulaklik sesi gayet tatminkar hatta baya basarili. Hele gorusme ses kalitesi bence mukemmel. Sonucta bu telefon ve bu ozellik cok onemli benim icin. Tam puan aldi.

bazi yerlerde dokunmatik cok basarili degil denmis, dokunmadan algilamasini bekleyenler olabilir. Ben hic ilk dokunusta algilamamazlik yaptigini , geciktigini yada sert basmam gerektigini yasamadim. Gayet stabil bir dokunmatik ekran.

ekran renk ve parlakligi kagit uzerinde vaadedilen gibi, bence basarili. Renkleri cansiz buldugunu soyleyen bir arkadas vardi bir konuda bence gayet canli ve yeterli.

buarada cihazda enufak guncelleme root yada ince ayar yapilmis degil, kurulu rom ile devam ediyorum suan.

pilini 3 kez tam sarj ettim 2 gunde. Elimden dusmuyor. Ben 1,5 2 gun sarj suresi bekliyordum net 24 saat yogun kullanimda gidiyor suan bende. Umarim ekran ayarlari az kurcalama ve pil oturmasi ile bu seviye yukselir.

Ekrani cift tik ile acip kapatabiliyorsunuz. Akilli bekleme yok malesef. Sesli komut olarak ekran kilidi yapabiliyorsunuz. Ekrana harf yada sekil cizerek direk uygulama baslatabiliyorsunuz.

power ve ses tuslari oynak esnek degil, gayet oturakli.

yogun kullanimda arka kamera ve parmak izi okuyucu kisminda azda olsa isinma oluyor, rom yada guncelleme ile düzelecegi hakkında yorumlar var forumlarda. Unutmadan kutudan orjinal uyku modlu pencereli flip coverde cikiyor. Gayet saglam ve anlik calisiyor. Kilif gayet stabil.

antutu yukleyip 2 kez test yaptim 36 bin 37 bin civari skorlar verdi, baska bir yerde 41 bin alan olmus. Bilemiyorum, cokta onemli degil benim icin.

neticede 800 liraya kesinlikle alinabilecek bir cihaz. Zaten bu fiyata bundan daha iyisi varsa bence herkes o cihazi almali. Bu pil bu ram bu ozellikler bu ekran bu fiyatin hakkini veriyor.

cok kisa ve amatorce yazmaya calistim merak edilenleri cevaplamaya calisirim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 2 Eylül 2015; 12:27:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pil durumu ile alakali bir ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 29 Ağustos 2015; 9:12:15 >
  • Bozulursa hangi servise yaptıracaksın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Bozulursa hangi servise yaptıracaksın ?

Bu cihazi bozulursa servise yaptiramayacagimi bilerek aldim zaten. Bu cihaz ayarinda bir samsung almaya kalksam 1500/2000 lira verecektim. Aradaki fark suan cebimde, bozulursa veririm mahalledeki tamirciye yapar parasiyla. Yapilmazsada sikinti yok. Bilen aliyor zaten bilmeyen almaz bu tip cihazlari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.