Bildirim
Elementalist Lux Hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O olayı bi Udyr kostümünde gördüm. Dj sona'da olmadı. Bunda da olmayacak sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''From the ashes a fire shall be waken, a light from the shadows shall spring, renewed shall be blade that was broken. The crowless again shall be king.''
-
Hayır, 3250 RP'den satılacak. Fakat ilerleyen aylarda bir ara 2450 RP'den satışa sunulacak. Sonra tekrardan eski fiyat.
@Angel of the Lord
DJ Sona, %25 indirim ile çıkmıştı. PF Ezreal da %50 indirim ile çıkmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 22 Kasım 2016; 20:0:47 >_____________________________ -
Pf ezreal döneminde yoktum ama Dj Sona'nın indirimini görmedim nedense. Kaçırmış olsam gerek. Sg Udyr 1950'den satılmıştı onu biliyorum kesin olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''From the ashes a fire shall be waken, a light from the shadows shall spring, renewed shall be blade that was broken. The crowless again shall be king.''
-
İlk çıktığı zamanda %25 indirime gidilmişti hatta biri daha benle tartışmıştı lol forumlarında istersen dj sona nın sayfasına git orada yazıyor. _____________________________ -
Öyle diyorsanız öyledir hocam. Sona falan neyse de bu kostümün form olayı cidden hoşuma gitti. Yazın alabilirim sanırım. Tabi her oyun sadece üç form sevebiliyoruz sanırım. Olsundu..
-
indirimli gelir 1 hafta hep öyle geldi. _____________________________ -
İlk çıktığı günden itibaren 4 gün süre içersinde normalde %50 indirim ile gelirdi ultimate kostümler DJ Sona çıksın alacam instabuy dedi millet bunuda rito duydu biz %25 35 gibi bir indirimlede satışa sunsak bunlar yine alır dediler ve olan oldu ve millet aldı büyük ihtimalle Elemantalist Lux'da %35-25 gibi bir indirimle gelecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 24 Kasım 2016; 0:14:19 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X