Şimdi Ara

''Elemental Fallen Enchantress'' oynadınızmı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni çıkmış müthiş bir strateji oyunu,Civilization ve Heroes might and magic karışımı süper bi strateji!!!

• ben daha yeni görüyorum. ama yükleyeceğim bugün yarın.
  • Gene olarak çok güzel ve detaylı bir oyun, kendi ırkımızı ve ünitelerimizi yaratabilmek gayet hoş. Grafiksel anlamda çok bir beklentiniz olmasın ama oyun içerik olarak tatmin edici.
    Yapay zeka da gayet zorluyor.
  • oynamadım.
    biraz bahseder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

oynamadım.
    biraz bahseder misiniz?

+1
  • Hemen bahsedeyim oyun TURN bazlı Strateji oyunu fakat 2012 çıkışlı bir oyun olmasına rağmen birsürü detay ve customizable özelliği var kısaca bahsedersek;

*8 farklı ırk var,bunların kendine has özellikleri var örneğin %10 experience bonus yada orduda 3 birimden az olunca +3 attack gibi bunun yanında dahada harikası KENDİ IRKINIZI ADI VE TÜM ÖZELLİKLERİYLE YARATABİLİYORSUNUZ.

*oyunda savaş sistemi heroes might and magic gibi.sıra bazlı ve büyü özellikli fakat heroes 6 gibi sıkıcı hiç değil çok özellik var ve oyunda kendi ana karakterinizin yanında haritada karşılaştığınız birini hatta bazen bikaç kişiyi ordunuza katıyor ve sizinle birlikte level atladıkça onlarında itemler ve level özelliklerini seçebiliyorsunuz,(örneğin eline ok verip uzaktan atış yada staff verip büyücü yapabiliyorsunuz)

*oyunda harita ekranı civilization gibi,istediğiniz kadar şehir kuruyorsunuz ve geliştiriyorsunuz,bunun yanında research(teknoloji)'de bayağı güzel,istediğiniz tarzda teknoloji geliştirebiliyorsunuz savaş,ülke yönetimi yada büyü üzerine.

VALLA ÖZELLİKLERİNİ SAYAMIYORUM DAHİ,CIVILIZATION VE HEROES OYUNLARINI SEVİYORSANIZ KESİN OYNAMALISINIZ!!!

bi tanede video koyiym
    http://www.youtube.com/watch?v=OljMwkYHB_0

• Civ'in aynısı şerefsizim,tıklama sesleri bile aynı Civ'in fantastik hali gibi düşünün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ark: Survival Ascended
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevmem öyle yaratıklı falan oyunları ama listeme ekledim yoklukta bakarım

incelemesi falan var mı oyunun?
  • Oyun civilization'a benziyor ama aynısı kesinlikle değil benim kadar çok civ ve heroes oynamış olsaydın iyi bilirdin,strateji ekranında civilzation'a savaş ekranında heroes might and magic'e benziyor,,Ama oyunu özellikle güzel yapan öğeler ÇOK FAZLA DEĞİŞTİRİLEBİLİR ÖZELLİKLİ OLMASI!!!

Valla ben Strateji hastası bi adamım tarihi stratejilerin hepsini oynadım ve bu OYUN çok GÜZEL,oynayıp biraz anlayınca hak vericeksiniz.
  • oyun ilginc bir karisim olmus. Alismasi biraz uzun surebiliyor ama alisinca bagimlilik yapabilecek potansyeli goruyorum. Oyun HOMM gibi turnbase ama Civilization serilerindeki gibi sehri gelistirebiliyorsunuz. Tecnology tree ve unit degistirme yaratma olayi guzel olmus.
  • Oyunda merak ettiğiniz bi yer olursa sorun anlatayım OYUN BAĞIMLILIK YAPTI bırakamıyorum!!!
  • oyun güzel gibi duruyor. keşif için oynadım bi fark etmeden 2 saat oynamışım.
  • Gameplayine baktımda iyi gozukuyor. Denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun gameplaylerine baktım hoşuma gitti daha önceden civilization 5 oynamışlığım var ama hala bu oyunu çözemedim.Acaba aranızda youtubeda rehber gibi bişey çekebilecek biri var mı?
  • ingilizce olmadan pek yanaşılacak gibi değil.
  • internet üzerinden oynanan bir oyun mu bu ?
  • Ben yeni denedim oldukça beğendim ama ciddi eksikleri yok değil, duyduğum her oyunu alacak bütçem olmadığından korsan denedim tabiki. Orjinal sahiplerinden son durumu öğrenebilirsem ona göre alacağım...

İngilizcem iyi hiç zorlanmadan alıştım pek numarası yok. Büyü çeşitliliği muazzam ama aynı şeyi item çeşitliliği için söyleyemeyeceğim. 1 plate set var 1 enchanted plate set var doğru düzgün mage itemi yok ve bonus itemlerin sayısı çok az. Sonra haritada hareket etmek tam anlamıyla işkence orman-bataklık gibi alanlarda dahada düşüyor 1-2 kare hareket eden birimlerle 5 saat uğraşınca baş ağrısı başlıyor. Yollar bir hayli rahatlıyor ama ilk başta yol imkanı yok çok uğraştırıyor. Bide klasik tech tree sıktı bence random yapmalılar. Atıyorum magic dalında araştırma yapmak istiyorsun fire-cold-lightling gibi seçenekler olacak birini seçip random büyüler öğreneceksin. Böylece zamanla sıkılma çok azalır bence.

Artıları çok, büyü çeşitliliği muazzam, atmosfer güzel heronu kastıkça aldığın keyif katlanıyor. Shard sistemi harika olmuş, ele geçirdiğin shard sayısına göre büyülerin güçleri artıyor. Sonra şehirler çok ayrıntılı araştırmalarına göre eşsiz binalar kurabiliyorsunuz. Sonra her levelde şehre yeni bir bina ekleyerek değişik bonuslar alıyor ülkenizi nasıl istiyorsanız kuruyorsunuz. Sonra istediğiniz gibi hero, ırk, asker oluşturmakta ayrı güzel olmuş ama keşke eğitilmiş askerleride değiştirebilseydik. Sonra çok sayıda quest ve yaratık var. Gelişme sürecinde sorun olabiliyor uzun süre titanın birinden kaçmıştım iyiki şehirlere saldırmıyorlar Sonra heroların ölünce değişik bölgelerden yaralanıyor ve ona göre gücü düşüyor daha neler neler mutlaka oynanmalı...

1.02 oynuyorum son sürümde belki çoğu şey değişmiştir. Hiç mi orjinal sahibi yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 20 Nisan 2013; 2:40:32 >

• oyun rusça arkadaslar, ingilizce nasıl yapabiliriz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepx

oyun rusça arkadaslar, ingilizce nasıl yapabiliriz??

Rusça mı?

Benim indirdiğim linki özelden gönderim ordan indirirsen böyle bir sorunla karşılaşmazsın...

Tabi beğenirsek ne yapıyoruz satın alıyoruz zengin arkadaşlar saldırmadan önce ekliyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 21 Nisan 2013; 18:35:58 >
  • Oyunu alalı belki bir sene falan oldu. Heroes 6 alırken steam bu oyunu önerdi %33 indirimle. Normalde bir oyuna %75 indirim gelmeden asla satın almazdım ama nasıl olduysa gameplay videoları beni cezbetti. Sonra baktım alışmak uzun sürecek ve oyunu oynayan hiç yok bende sildim. Nitekim hala doğru dürüst bir konu bulamadım forumda. Nerede toplanıp yardımlaşacaz bilmiyorum.

Bir de oyun rakiplerine göre daha çok ingilizce ağırlıklı gibi geldi. Belki de bu yüzden soğumuşumdur oyundan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.