< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eleman bulamayan adam

-
-
illaki bi sıkıntısı vardır o işin maas iyi yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başvurmayı düşünüyorum
-
10 yıllık tecrübe ararsa bulamaz dicem ama vasıfsızda bulamıyoz diyor ilginç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sırf test etmek için gidip başvurmayı düşünüyorum. Bana sırf gençler iş beğenmiyor algısı yapılmak için sunulmuş bir haber gibi geldi.
Adam ciddi ciddi 7000 TL veriyorsa ben yazılım teknikeri olmaktan vazgeçip çalışırım orada. Bilgisayar mühendisliği hayallerimi de bırakırım.
Ne yani? 2-3 tane PVC yapacaksın çok zor olmasa gerek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 9 Temmuz 2021; 15:50:26 > -
Aynen öyle madenci bile 6000 TL civarı alıyor hemde öyle yorucu işte bunda pek birşey olmasa gerek
Gelen malı indirecek stok takibi yapacak kesim yapacak montaja yükleyip götürüp takacak özetle hem ustalık hem çıraklık (her türlü angarya yı) yapacak işte bu yüzden kimse o işe gitmiyor, 4000 ustaya versin 3000 e yanına yardımcı alsın bence daha çabuk işçi bulurlar.
asıl soru şu; bugünün ekonomik şartlarında, aylık 6500-7000 tl maaş bekar birisi için yeterli mi? bir de bu açıdan bakmak gerek.
-
Bekar biri için gayet yeterli üstüne diğer aya para bile artırılır. Evli biri için diye sormak daha mantıklı olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpel Von StiltskinBekar biri için gayet yeterli üstüne diğer aya para bile artırılır. Evli biri için diye sormak daha mantıklı olabilir.
şu nedenle sordum hocam, 2021 fevkalade zamlı ve pahalı bir yıl oldu. her şey herhangi bir temeli olmadan zamlandırıldı. 130 tl'ye gittiğim spor salonu, ansızın 150 tl oldu. bu adam bu fiyattan işe girecek ama belki uzun süre zam almayacak ve iyi dediğimiz maaş eriyecek.
-
Çok haklısınız, bu açıdan baktığımız zaman şuan ki şartlarda yeterli gelen belki bundan 1 ay sonra bile yetersiz gelmeye başlayabilir.
Ayrıca bu habere ben pek inanmadım orada çalışan personel çok afedersiniz enayi mi aileden birilerini bulsun soksun işe 7+7 aylık haneye 14 bin girer yani biraz gerçek dışı gibi geldi
-
Bunlar genelde usta istiyor bırak ustayı o işi yapan kaç kişi var zaten bulamamaları normal.
Çoban meselesi gibi türkiyede çoban bırakmadılar sonra arıyorlar 5bin tl vericez diyerek hayatında çobanlık yapmamış köye bile gitmemiş binlerce insan başvuruyor işverende bunlardan çoban olmaz diyip afgan çoban ithal ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Temmuz 2021; 18:1:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X