Şimdi Ara

elektroworld nasıl bir mağaza?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 hafta içinde diyarbakırda açılacak nasıl bir mağaza fiyatları nasıl?

• gzl
  • sattığı malın arkasında durmayan bi mağza.. aldığın ürün ertesi gün bozulursa değişim yerine garantiye gönderen bi mağza.. aldığın üründen memnun kalmazsan 15 gün içinde iade almayan bi mağza ..bi kere dilim yandı kesinlikle alışveriş yapmıyorum..

MEDİAMARKT RULEZZ diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 14 Mayıs 2011; 16:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

sattığı malın arkasında durmayan bi mağza.. aldığın ürün ertesi gün bozulursa değişim yerine garantiye gönderen bi mağza.. aldığın üründen memnun kalmazsan 15 gün içinde iade almayan bi mağza ..bi kere dilim yandı kesinlikle alışveriş yapmıyorum..

MEDİAMARKT RULEZZ diyorum

Owww yeaaaaaa
  • Electroworld mağazalarında satılan bir ürünü, aynı şehir sınırları içerisinde başka bir mağazada daha düşük fiyata görürseniz ve bunu belgelerseniz ürün size düşük olan fiyattan yani indirim yapılarak veriliyor. bunu bizzat tecrübe ettim (169 tl yerine 105 tlye ürün aldım). Belgeleme ise broşür ya da orada çalışan kişiye internet üzerinden diğer firmaya ait fiyatı göstermenizle mümkün olabiliyor. Ancak sadece internet üzerinden satış yapan firmaların ürünleri veya internete özel indirime giren ürünler buna dahil değil.

Bir sıralama yaparsak müşteri memnuniyeti olarak en iyi firma bana göre Media Markt. Ancak Elekroworld ve benzer bir firma olan Darty ikinci ve üçüncü sırayı alabilir.
  • oem için gidiyosan gitme oem harici elektronik eşya için gidiyosan hiç gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

oem için gidiyosan gitme oem harici elektronik eşya için gidiyosan hiç gitme

oem nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncul

quote:

Orijinalden alıntı: Nobody5

oem için gidiyosan gitme oem harici elektronik eşya için gidiyosan hiç gitme

oem nedir?

Blgisayar çevre birimleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.