Şimdi Ara

Elektronikte yeniyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hobi olarak elektroniğe başlamak istiyorum mesela yanıp sönen ışık yapma gibi. hep merak etmişimdir nasıl yapıldığını. neler kullanmalıyım tavsiyeleriniz nedir merak ediyorum

• yardım edecek kimse yokmu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25016423/tm.htm

arkadaş banlanmış sen devam edebilirsin
  • bunu yapacak kadar bile bilgim yok
  • Bunları yapabilmen için elektronik bilgin olcak
  • verdiğim topikde

malzemecilerde hazır devreler var sadece montaj yapıyorsun sana lehim yapma devre oluşturma alışkanlığı sağlıyor

ÖNCELİKLE merakım var ve bu işi yapmak istiyorum diyorsan bazı aşamalar var lehim yapma alışkanlığını kazanman lazım bunun için de ptt cilerin tekli kablolarını üst üste lehimlemeyle başlayabilirsin, hatta ince ve sık bir elek yapabilirsin,
    bir temel elektronik kitabı alıp parçaları tanımaya çalışman lazım gelir parçaların yönleri kutupları artısı eksisi yani anlayacağın katedeceğin çok yol var sonra da yavaş yavaş devre oluşturmaya başlayabilirsin biz yardımcı oluruz yeterki öğrenme isteği olsun içinde

diye demişim arkadaşa senin içinde geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: murad4433

verdiğim topikde

malzemecilerde hazır devreler var sadece montaj yapıyorsun sana lehim yapma devre oluşturma alışkanlığı sağlıyor

ÖNCELİKLE merakım var ve bu işi yapmak istiyorum diyorsan bazı aşamalar var lehim yapma alışkanlığını kazanman lazım bunun için de ptt cilerin tekli kablolarını üst üste lehimlemeyle başlayabilirsin, hatta ince ve sık bir elek yapabilirsin,
    bir temel elektronik kitabı alıp parçaları tanımaya çalışman lazım gelir parçaların yönleri kutupları artısı eksisi yani anlayacağın katedeceğin çok yol var sonra da yavaş yavaş devre oluşturmaya başlayabilirsin biz yardımcı oluruz yeterki öğrenme isteği olsun içinde

bence bu iş kitaplardan öğrenilecek bi iş değil elektronk çok ince bi iş ytanlış yapmadan ve elini havya yakmadan öğrnmen mümkün değil
    alacaksın eline havyayı ve malzemelri netten araştıracaksın hangi devreyi yapmak istiyosan tüm bilgileri araştırıp kullanılan malzemelerin nasıl lehimlşeneceğinide öğrndikten sonra başlayacaksın devre yapmaya

baskı devre çıkarmayı biliyomusun ütü öntemi var ama sen önce asetat kalemiyle eşinle çizmeye başla;
    mesela led yakıp söndürmekmi istiyosun bunu picli entegreyle çok kolay yapabilirsin tabi pic için program yazmayı bilmen gerekli eğer yapak istersen ben programını sana yazarım.yapıp yapmayacağını yaz ben yardımcı olurum

aver71@yahoo.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: murad4433

verdiğim topikde

lehimle uğraşmıştım neyse demekki bir kitap alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.