Şimdi Ara

Elektronik ürünlere ek vergi uygulamasında geri adım atıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haksız rekabet diye bir şey olamaz.. Ya rekabet edemiyorsundur ya da edemiyorsun başka alternatif yok vestel bey.. Batmaya mahkumsun.. Funkey rezaletinden beri gözümde sifirsiniz evime asla vestel giremez.. cevremi de bu konuda uyariyorum ve tuketici elektr9niginde samsung ve lg ye yonlendiriyorum.. beyaz esyada bosch ve samsung baska markalari tanimiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olayı ben size söyleyeyim. Ekonomi kötü durumda ek vergilerle halk iyice bize sövmesin ve ekonomi iyi yavaşlamasın diye vazgeçtiler, gerisi masal

• dolar olmus 3 tl daha ne kadar ek ucret gelebilir ki zaten urunlere

• Oh be cok rahatladim valla ek vergi gelmedi ya artik rahatca 2500 tl uzeri telefon alabilecegimmmm cok mutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Oh be cok rahatladim valla ek vergi gelmedi ya artik rahatca 2500 tl uzeri telefon alabilecegimmmm cok mutluyum.

Otur, sıfır.

Sanki ek vergi sadece 2500TL'lik telefonlara getirilecekti.
  • bizim halkımız neden bu kadar cahil anlamıyorum

Dünyanın hiçbir yerinde gelen vergiye sevinilmez bırak dünyayı marsta bile sevinen olmaz

Akıllı olan bana vergi bindireceklerine adam akıllı devlet yönetmeyi öğrensinler der nerde bizde o çoğunluk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

quote:

Oh be cok rahatladim valla ek vergi gelmedi ya artik rahatca 2500 tl uzeri telefon alabilecegimmmm cok mutluyum.

Otur, sıfır.

Sanki bu seferlik gelmemesi ya da bir daha asla gelmeyecek okmasi akilli telefon fiyatlarinin memur maaslarindan daha fazla oldugu gercegini degistiriyormus gibi sevinip dalga gecmeye calismissin. Kalk, 100. Cunku kafani -kendine gore- en ust duzeyde kullanmissin ;)
  • quote:

quote:

quote:

Otur, sıfır.

Sanki bu seferlik gelmemesi ya da bir daha asla gelmeyecek okmasi akilli telefon fiyatlarinin memur maaslarindan daha fazla oldugu gercegini degistiriyormus gibi sevinip dalga gecmeye calismissin. Kalk, 100. Cunku kafani -kendine gore- en ust duzeyde kullanmissin ;)

Türkçe'nin kıt olduğunu anlayabiliyorum.

Birincisi alıntıladığın mesajda ucundan bucağından dahi olsa sevinme gösteren bir ibarenin eseri bile yok. Okuduğunu anlayamayıp kıçından uydurmuşsun.

İkincisi dalga geçme teşebbüsü yok. Karşıdaki kişiyi hakir görme ve bunun teşebbüsün ötesine geçen bir başarıyla ifadesi var.

Üçüncüsü BÜTÜN akıllı telefonlar 2500TL veya memur maaşlarının üstünde değil. Kafana girmiyor belli ki. Aşikar olanı açık açık yazmak lazım. Net asgari ücretlerden çok daha düşük fiyatta olan çok sayıda akıllı telefon var, muhtemelen Türkiye'de her yıl yüzbinlerce belki milyonlarca insan bunlardan alıyor. Belki de sen memur maaşından düşük telefonları akıllı telefondan saymayacak kadar cahilsindir.

Gelecek olan vergi de pahalı telefonlara özgü olarak gelmeyecekti. Kaldı ki hali hazırda "oransal olarak" ucuz telefonlar, pahalı telefonlara göre daha çok vergiye tabi.

"Oh be cok rahatladim valla ek vergi gelmedi ya artik rahatca 2500 tl uzeri telefon alabilecegimmmm cok mutluyum." şeklinde zevzekçe bir yorum yapmanın alemi hiç yoktu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otur, sıfır.

Birincisi alıntıladığın mesajda ucundan bucağından dahi olsa sevinme gösteren bir ibarenin eseri bile yok. Okuduğunu anlayamayıp kıçından uydurmuşsun.

İkincisi dalga geçme teşebbüsü yok. Karşıdaki kişiyi hakir görme ve bunun teşebbüsün ötesine geçen bir başarıyla ifadesi var.

Üçüncüsü BÜTÜN akıllı telefonlar 2500TL veya memur maaşlarının üstünde değil. Kafana girmiyor belli ki. Aşikar olanı açık açık yazmak lazım. Net asgari ücretlerden çok daha düşük fiyatta olan çok sayıda akıllı telefon var, muhtemelen Türkiye'de her yıl yüzbinlerce belki milyonlarca insan bunlardan alıyor. Belki de sen memur maaşından düşük telefonları akıllı telefondan saymayacak kadar cahilsindir.

Gelecek olan vergi de pahalı telefonlara özgü olarak gelmeyecekti. Kaldı ki hali hazırda "oransal olarak" ucuz telefonlar, pahalı telefonlara göre daha çok vergiye tabi.

"Oh be cok rahatladim valla ek vergi gelmedi ya artik rahatca 2500 tl uzeri telefon alabilecegimmmm cok mutluyum." şeklinde zevzekçe bir yorum yapmanın alemi hiç yoktu.

Sana bi tarafimla guluyorum su an Bu kadar zoruna gidecegini bilsem yazmazdim. Ukala

• Dolar oldu 3 TL , yil sonunda 3.20 . Daha ne olsun? Gecen sene 2200 TL olan telefon bu sene 3200 TL olacak zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Otur, sıfır.

Sana bi tarafimla guluyorum su an Bu kadar zoruna gidecegini bilsem yazmazdim. Ukala

Beyninin yakınındaki yerle gülüyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

bizim halkımız neden bu kadar cahil anlamıyorum

Dünyanın hiçbir yerinde gelen vergiye sevinilmez bırak dünyayı marsta bile sevinen olmaz

Akıllı olan bana vergi bindireceklerine adam akıllı devlet yönetmeyi öğrensinler der nerde bizde o çoğunluk

Mars'ta hayat yok zaten. Aksam 10 dan sonra her yer kapali..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Dolar oldu 3 TL , yil sonunda 3.20 . Daha ne olsun? Gecen sene 2200 TL olan telefon bu sene 3200 TL olacak zaten.

Telefon yerine dolar al ozaman. 3.20 olunca bozdurup telefon alırsın olur biter.

• Malum seçim öncesi. Olur öyle.

• Tek bir açıklaması var, Seçimlerde patlayacağını anladılar, gençlerin de tepkisi dinleniyor, bu da güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Dolar oldu 3 TL , yil sonunda 3.20 . Daha ne olsun? Gecen sene 2200 TL olan telefon bu sene 3200 TL olacak zaten.

Telefon yerine dolar al ozaman. 3.20 olunca bozdurup telefon alırsın olur biter.

tebrikler hocam
  • Seçim yatırımı bunlar. Yemezler
  • Açık ve net olmayan konuşmalar, laf cambazlıkları tamamen seçim bir geçsin o zaman görürsünüz anlamına geliyor.
  • Madem amacımınız yerli üretiyici korumak ondan kdv alma. Neden tüketicileri kazıklama derdine düştünüz ? Vestel kaç yıllık firma telefonu 3310 dan kadar kalas adamlar 150$ telefon yapıyor Vestel yaptıda da aynı kalitede almadık mı ?

• 100$ lik telefon ithal edip 800-900 TL ye satmaya calisan acgozluler ceplerini biraz daha doldursunlar diye cikacak bu vergi. Inadina gidip yabanci mali alacagim. Madem tek dertleri haksiz kazanclarini artirmak boykot ederim ben de.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.